jaz mam pa na ocala fetish ... pa jih zal ne morem tok kupovat, ker stanejo ... si pa zmeri kupujem tista fake, kaksna iz HM pa tako ... Cimvecja so , tem boljsaaaa zdej mam take ogromne, roza ... in komej cakam soncka
Meet me in outer space I will hold you close if you're afraid of heights I need you to see this place
Ja odvisno od sestave stekel oziroma prevleke. Najbolj važno je, da imajo ščit za UV žarke, vsaj UVA,UVB. Barva ne vpljiva toliko, lahko maš recimo zelene, modre, pink,...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Ja jaz sem govoril, za ščit proti škodljivim žarkom. Navsezadnje je to najpomembneje. Svetloba pa seveda, hitreje prodira skozi svetlejša stekla kar je logično. vendar to ni kritično.
Bistvo je: Bolje svetlejša očala z zaščito, kot pa zatemnjena brez zaščite. Tista tadruga so ful nevarna, saj se ti v bistvu zdi kul, ker je temno obenem pa so oči še bolj izpostavljene. Ne preveč šparat pri teh zadevah...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Na soncu brez sončnih očal enostavno ne morem! Zelo mi je pomembno, da so kvalitetna, ker imam občutljive oči... Cena? Hm...recimo nekje do 35 tisoč...
Men so očala full pomembna, sploh pa kvaliteta. Nekako si vedno nabavim Gucci, Dior ali Chanel, pač odvisno od ponudbe. Vedno je treba paziti, da del obrvi gleda ven, razen če ni model očal maska, pa da se mi lahkotno uležejo na nos. Potem vedno pogledam z njimi direktno v sonce, in če lahko gledam brez mežikanja pod očali, so zame očala kvalitetna. Lahko si pa tudi mal modele za letos pogledate, se najde kaj pametnega:
http://www.sunglassesportal.com
jaz še nikoli nisem odštela za očala več kot 5000 sit. glavno mi je da so modna. vendar si bom za to poletje mogla kupi nekaj zaščitnega in neko znamko ker je in. ful so mi všeč od matrix reloded. full dobro pašejo na obraz
Pomesaj ove noci crnu i zlatnu, po mojoj koži slikaj kao po platnu, diraj me usnama po telu i vratu, pa onda stavi me u ram.