Študij: EF - Ljubljana
Mikroekonoija se je prej imenovala temelji ekonomije 1, pa so jo zdej samo preimenoval, drugač pa mislm, da sam predmet ni dost spremenjen.
Pa če te bo mel prašnkar, se kr navad na žaljenje, kok ste zabiti pa neumni, sam mislim da on nima VPŠ-ja, tko da dont wory.
je pa VPŠ lažji kot UNI, to ti lahko zagarantiram. Edin tko k Migrena prav, sta računovodstvo pa statistika dost težka, tko da raj hod na vaje k rednim. Js sm redno vpisana in ko smo mel 2 leti nazaj računovodstvo je ful izrednih prihajalo k nam na vaje. Sej ne sikajo, edin če jih je preveč notr v predavalnici, da se usest ne moreš, pol kakšni asistenti mal zatežijo, enim pa je vseen...
Pa če te bo mel prašnkar, se kr navad na žaljenje, kok ste zabiti pa neumni, sam mislim da on nima VPŠ-ja, tko da dont wory.
je pa VPŠ lažji kot UNI, to ti lahko zagarantiram. Edin tko k Migrena prav, sta računovodstvo pa statistika dost težka, tko da raj hod na vaje k rednim. Js sm redno vpisana in ko smo mel 2 leti nazaj računovodstvo je ful izrednih prihajalo k nam na vaje. Sej ne sikajo, edin če jih je preveč notr v predavalnici, da se usest ne moreš, pol kakšni asistenti mal zatežijo, enim pa je vseen...
Migrena koliko vas je pa bilo takrat ko si ti hodila?
ali so to v večini vsi starejši ali se najde tudi kakšen,ki je tvojih let?
U ja sej res kako je z zdravstveni zavarovanjem in študentskimi ugodnostimi (boni)...ali izredni študentje lahko uveljavjamo te pravice študentov ali ne?
Hvala za vse odgovore...bo treba ja kar malo med redne še hoditi
ali so to v večini vsi starejši ali se najde tudi kakšen,ki je tvojih let?
U ja sej res kako je z zdravstveni zavarovanjem in študentskimi ugodnostimi (boni)...ali izredni študentje lahko uveljavjamo te pravice študentov ali ne?
Hvala za vse odgovore...bo treba ja kar malo med redne še hoditi
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
dj babe mal se razgovorte od kšnga profesorja..jst mam tele..mal mi povejte , če ste mele s kkšnmu kšne probleme alpa kej..:
hrovatin, damij, čibej, ferbar, hočevar, dimovski, fabjančič, korenjak, černe, falatov, tekančič, rojšek...
ewo to je moja vpš verzija..
lepšo se mjte..pa KR razpište see..
hrovatin, damij, čibej, ferbar, hočevar, dimovski, fabjančič, korenjak, černe, falatov, tekančič, rojšek...

... ι αм ωнαт ι αм ...
bolhica napisal/-a:dj babe mal se razgovorte od kšnga profesorja..jst mam tele..mal mi povejte , če ste mele s kkšnmu kšne probleme alpa kej..:
hm večinoma so to tudi moji!

bolhica napisal/-a:dj babe mal se razgovorte od kšnga profesorja..jst mam tele..mal mi povejte , če ste mele s kkšnmu kšne probleme alpa kej..:
No pa dejmo:
Hrovatin: Mal je visoka pa misle kva je sam na splošno kar se predavanja tiče je uredu - na komisijskih zagovorih je ponavad neusmivljiva, uči pa kr dobr. Ja no pa izpit je bil tut kr mal kompliciran pa sestavljen iz nevem česa vse (pa še na 2 dela se deli).
Damij:Sm ga mela, ampak mi ni dejansko nikol predaval

Čibej:FUL faca, skoz ene štose zbija pa razlaga razno razne pripetljaje, čist je not v exelu pa teh bančnih poslih. Mogoče mal preveč govori pa premal dejansko razloži bistvo

Ferbar:Vse kar lah rečem je

Hočevar:Hm, hm... načeloma dobr razlaga sam izpite ma pa dost težke (vsaj takrat so se mi zdel)... velik folka ta predmet naredi šele v tretje, četrto itd.
Dimovski:Sm ga mela, ampak se dejansko nikol ni pojavu na predavanjih

Tekavčič:Tut uredu profesorca...
Ostalih pa nisem mela. Je pa tista za statistiko baje dost zajebana (Černe al kaj je že?)
*_nincy_* kar se tiče statusa maš čist normalno status študenta kot redni. Sam prnest morš potrdilo iz zavoda za zaposlovanje, da nisi vpisana pri njih v evidenco in pač ne smeš bit zaposlena. Bone normalno kupuješ prav tako lahko delaš prek študenta, zavarovana si pa verjetno prek staršev še. Folk na študiju na daljavi je pa 70% starejši, ki so btw ful pridni pa kasirajo sam dobre ocene pa mal ko ne vse v prvem roku nardijo (doma pa žena/mož, otroci pa še služba

Aja pa še to, če hodiš na daljavo bolj manjkrat vidiš prov nosilce predmeta (profesorje) - ponavadi samo na uvodnem predavanju, ampak te večinoma učijo tutorji (zunanji sodelavci fakultete) tko, da še en razlog zakaj je bolje hodit na redna predavanja.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
*_nincy_* napisal/-a:hm večinoma so to tudi moji!
tebe morm prou spoznat!!!

Zadnjič spremenil bolhica, dne 29. Avg. 2006 16:02, skupaj popravljeno 1 krat.
... ι αм ωнαт ι αм ...
bolhica napisal/-a:*_nincy_* napisal/-a:bolhica napisal/-a:dj babe mal se razgovorte od kšnga profesorja..jst mam tele..mal mi povejte , če ste mele s kkšnmu kšne probleme alpa kej..:
hm večinoma so to tudi moji!
tebe morm prou spoznat!!!
hehe...sej me boš oktobra,ko bom med rednimi strašila pa težila

No, če boš letos dejansko mela Dimovskega, ti lahk povem, da je ful uredu profesor. Po mojem mnenju je on še najbolj zanimiva predavanja meu. K njemu nas je velika večina hodila sam zato, k ni biu dosadan!
Damij daje pa najlažje kolokvije in izpite, tko da z njim ne bi smela met problemov. Že če kolokvije dobr pišeš maš skor narjen izpit!
Ferbar...
Damij daje pa najlažje kolokvije in izpite, tko da z njim ne bi smela met problemov. Že če kolokvije dobr pišeš maš skor narjen izpit!
Ferbar...

Jest sm pa Dimovskega mela takrat, ko je bil še minister za delo, družino in socialne zadeve tko, da ga skor nikol ni blo na faxu. Smo ga enkrat še za podpise čakal pa se ni pojavu
tko, da sem ga dejansko prvič vidla šele, ko mi je oceno vpisal
Kakšen se vam pa zdi naš dekan kot profesor? (tisti, ki ste mel temelje ekonomije)

Kakšen se vam pa zdi naš dekan kot profesor? (tisti, ki ste mel temelje ekonomije)
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Dekan?...jz ga gotovo nikoli v svojem življenju ne bom vidla...upam...razen če je fulll vredu?
Če se prav spomnim ni bilo dekana šole niti na informativnem dnevu...so dali same take profesorice,ki so na prvi pogled zgledale ZAKON...
ja prvi vtis so naredili supr me pa zanima kakšen bo sedaj ko bomo na tej šoli!
Bolhica mi2 si bova pa zapiske menale...pa če pridem jz nasledn let na rednega bo pa cel hudič

Če se prav spomnim ni bilo dekana šole niti na informativnem dnevu...so dali same take profesorice,ki so na prvi pogled zgledale ZAKON...
ja prvi vtis so naredili supr me pa zanima kakšen bo sedaj ko bomo na tej šoli!

Bolhica mi2 si bova pa zapiske menale...pa če pridem jz nasledn let na rednega bo pa cel hudič

MIGRENA napisal/-a:Kakšen se vam pa zdi naš dekan kot profesor? (tisti, ki ste mel temelje ekonomije)
A Tajnikar? Ja prve pol ure na vsakem predavanju je zbiju fore da se mal sprostimo, pol pa je začel predavat. Morm pa rečt da dobr predava... vsaj men, sm pa bla tko na vsakem drugem predavanju k več nism mogla hodt zarad obveznosti...
Mislm da je ful dostopen do študentov... vsaj moja izkušnja je taka... no, ja a mpak mene je tud zasnubil sred svojega predavanja...

P.s. pa pri njemu se ful splača za kolokvije potrudit, k so men na koncu zvišal oceno iz 6 na 8!!!