br0ken heart napisal/-a:..Prisla sem ravno iz sihta, kjer mi je slo dejansko na bruhanje obnašanje nekaterih, ki so mogoce mesec ali dva dlje v tisti firmi kot jaz, in mislijo da so boga za jajce primle in pol tam sefice spilajo in grejo 294x na pavzo, medtem ko mi ostali (ki smo po njihovo "novi tam") v 8 urah pridemo le 2x na vrsto za pavzo. Okej ajde, ni mi tolko do tote pavze ampak se gre za princip. Jebote bog baba nisi pozrla cele pameti sveta. Joj kak sn bla jezna dans in mi prav ni blo za delat. Se dobro da je hitro minlo. Res mi kr dvigne ko vidim da mi ena smrkla (po moznosti se mlajsa od mene) tam pamet soli kaj naj jaz delam, kdaj bom jaz sla na pavzo.. Daj ne jebi ker mi nisi sefica. Poleg tega pa mi gre na kozlanje ko kr vidim kak me gledajo, ces "sej nimas pojma in tak ne ves kaj delas, idi rajsi domu".
si me prav nasmejala s tvojim postom...si predstavlam kak to gre ja 

mene tud marsikaj spravi ob živce in nekateri ljudje niti od daleč ne poznajo osnov bontona, nimajo pojma o spoštovanju do soljudi, ali pa res živijo v enem takem svojem svetu, da jih za druge enostavno sploh ne briga.
dejansko to pomeni, da sem jst njej odstopla svoj sedež!!!
pa tudi niso vsi starejši tko zlo obnemogli, da ne bi mogli stat, ampak vseeno z zdravo pametjo vidiš, kdo potrebuje sedež in kdo se sam dela bogi. toliko o tem. me pa spravi ob živce še marsikaj drugega, sploh to, da so natakarji (ponavadi ženske) zategnjeni, da so neprijazni, da se ti sploh ne zahvalijo, ko jim plačaš, da se vlečejo kot megle, zraven pa še grdo gledajo.

Yazmeen napisal/-a:Uglavnem, kadar srečam kšnga prjaznga in vljudnga neznaca, mi prov polepša dan, ker so že prava redkost.

".
maaalaaa napisal/-a:mene pa tut pojezijo te telefonske ankete. pa mi mama vedno reče naj se jaz oglasim. ja haloo, men se pa da ukvarjat z njimi. pa sploh te ne vprašajo: a bi prosim odgovorili, ampak se kr vsuje iz njih, sploh se ne ustavijo, niti da bi zadihali, ti vse povejo, ti vmes narediš 100 stvari, sploh ne prideš do besede da bi rekel da nebi odgovarjal. in pol jim rečeš da ni nobenga doma in tut ko pridejo ne bo noben odgovarjal. pa kar še kličejo. sicer jaz vsem lepo odgovorim, ma včasih me pa prime da bi jih poslala v 3pm. to je tvoja zasebnost in prosti čas, nimajo pravice da se vtikajo vate s stvarmi, ki te ne zanimajo in ti jih vsiljujejo.
drugače kar se tiče prijaznosti prodajalk. jaz prek šs delam kot prodajalka in da ne bi o neprijaznosti strank. nekatere te skoraj ubijejo s pogledom samo zato ker jih prijazno pozdraviš. nekatere ne izjavijo ENE SAME besede, ko jih strežeš. nekateri se res znašajo nad tabo samo zato, ker si v službi in te imajo za manj vredne. včasih si misliš, da so res boljši od tebe ker imajo tak odnos. in potem še pametnjujejo o zadevah ki nimajo pojma in te naderejo, da ti ne znaš delat, da oni (ki drugače so zaposleni v tovarni, delajo za tekočim trakom in nimajo pojma o računalnikih in podobnem) pa vse vejo, kako poteka delo v trgovini in kako se vnašajo artikli v računalnik ipd. ja itak, a sploh veš kaj to je? pa ne da bi koga žalila, ampak pač so vsevedni ti pa ko en enoceličar tam ki sploh ne veš da živiš kaj šele kako delati.
in ja, prodajalke moramo biti prijazne, drugače v celem mestu veljamo za zategnjene, neprijazne, resne, brezosebne .. če se ob 7h zjutraj ne smejimo na vsa usta. mislim halo
*purple* napisal/-a:No dons se mi je zgodila ena čudna stvar...
Ko sem klicala pač ljudi za delanje anket po telefonu v službi, sem na telefon dobila enega fotra, ki me je takoj napadu z raznoraznimi žaljivkami, ne da bi sploh povedala do konca zakaj kličem...Besed njegovih ne bom pisala, ker so same hude žaljivke in se lih ne spodobi..
Me je pa stvar ful šokirala...
Moja tema se ne glasi o tem, kar se je pač zdaj zgodilo..Ampak me zanima zakaj tak odnos do soljudi?
zakaj se nekateri ljudje tako nesramno obnašajo in še brez razloga?
Zakaj ne odstopijo vsi sedeža starejšim ljudem v avtobusu?
Zanima me zakaj in čemu tak odnos..Kaj imajo taki ljudje, ki to počnejo v glavi?čemu treba taka nesramnost in nekultura?
zanimajo me vaša mnenja in vaša razmišljanja...
(iskalnik ne dela-sem že omenila, tko da nisem mogla pogledat če je tema že bila..tko da če pač je bila, pač zaklenite)