Ali me vara?
curlly napisal/-a:Anni zakaj pa bi šou preverjat po enem letu in pol kaj čuti do druge, če je pa kao srečen v zvezi z mano biu???
vem da vprašanje ni meni namenjeno ampak useen bom odgovoril. Lahko da je šel preverjati če kej čuti do nje sicer nevem kaj bi ga lahko na to napeljalo, ampak lahko pa da v vsem tem tici en sam moski ego a ves in zaradi tega ti tudi najvec trpiš to pa je najbol žalostno z tem pa mislim da se vsi tukaj strinjajo
ciao, jaz sem imela še hujšo, čeprou podobno izkušno.
eden kle vem da je napisu: zakaj si sploh šla brt njegove zasebne stvari itd.. se strinjam, ampak jst če ne bi tega naredila svojmu bivšimu, ne bi nikol zvedla da me vara, laže, ponižuje, podcenjuje...itd , uglavnm cel dr. Jekyl in Mr.hyde ( al obratno..), se pravi pred mano je glumiu ful oh in sploh tipa, njegova " žvaka" je bla: mene nobena, ampak čist nubena baba ne zanima, jst mam sam tebe rad takšno al pa drugačno BLABla itd, ampak valda, moj šesti čut, kar verjamem da je blo tud pr Curly mi je govoru, da neki kle smrdi in ker ni bilo absolutno nobenga načina da drugače zvem, sem mu vdrla na mejl in tako končno vse zvedla..in hvala bogu da sem! bogve kolk cajta bi še bla s takim tipom, bogve kolk svoje mladosti bi zapravla nanga.
mislm curly jst sm doživela podobno kot ti, sam da je moj frajer mene resnično varu in biu celo zalublen u to svojo.
jst sm ga takoj pustila.
čeprou me je na kolenih moledovau.
tvoj tebe sicer ni telesno prevaru ( no ja, vsaj tako misliš, kaj pa veš, mogoče pa tega še nisi zvedla)ampak jst bi ga v vsakem primeru skenslala, ker on BI TE prevaru, če bi le imel priložnost, ampak si ga ti preden je to lah naredu zasačila.
tko da je isto al te je prevaru al te ni ,ker je o tem zlo resno razmišlu, kar pokazuje kolk te ma u bistvu rad in kolk te spoštuje.
da skrajšam mal tole: bistvo je, da mu ti ena nisi dovolj, nisi zanga ena in edina in pika. to da ti govori da te ma rad je premalo..
sej veš kaj je rekla madonna: dont explain yourself couse talk is cheap...
theres more important things than listening to you speak
eden kle vem da je napisu: zakaj si sploh šla brt njegove zasebne stvari itd.. se strinjam, ampak jst če ne bi tega naredila svojmu bivšimu, ne bi nikol zvedla da me vara, laže, ponižuje, podcenjuje...itd , uglavnm cel dr. Jekyl in Mr.hyde ( al obratno..), se pravi pred mano je glumiu ful oh in sploh tipa, njegova " žvaka" je bla: mene nobena, ampak čist nubena baba ne zanima, jst mam sam tebe rad takšno al pa drugačno BLABla itd, ampak valda, moj šesti čut, kar verjamem da je blo tud pr Curly mi je govoru, da neki kle smrdi in ker ni bilo absolutno nobenga načina da drugače zvem, sem mu vdrla na mejl in tako končno vse zvedla..in hvala bogu da sem! bogve kolk cajta bi še bla s takim tipom, bogve kolk svoje mladosti bi zapravla nanga.
mislm curly jst sm doživela podobno kot ti, sam da je moj frajer mene resnično varu in biu celo zalublen u to svojo.
jst sm ga takoj pustila.
čeprou me je na kolenih moledovau.
tvoj tebe sicer ni telesno prevaru ( no ja, vsaj tako misliš, kaj pa veš, mogoče pa tega še nisi zvedla)ampak jst bi ga v vsakem primeru skenslala, ker on BI TE prevaru, če bi le imel priložnost, ampak si ga ti preden je to lah naredu zasačila.
tko da je isto al te je prevaru al te ni ,ker je o tem zlo resno razmišlu, kar pokazuje kolk te ma u bistvu rad in kolk te spoštuje.
da skrajšam mal tole: bistvo je, da mu ti ena nisi dovolj, nisi zanga ena in edina in pika. to da ti govori da te ma rad je premalo..
sej veš kaj je rekla madonna: dont explain yourself couse talk is cheap...
theres more important things than listening to you speak
nekak me ne razumeta
naj pa tko vprašam..: kako naj grem naprej oz. poskusim oprostit in poskusit spet, če NE VEM kaj je bil vzrok, da je pisal kar je pisal.. razumeta?
sam pa, seveda potem, ko se je najprej zmislil (ali pa tudi ne) da je hotu videt kaj čuti do nje oz. ona do njega (da bi mu jst pol kao mir dala ker sem zahtevala pravi odgovor) zdaj trdi, da je siguren, da je vse bila samo šala in da se je samo hecal in da je to tudi vse kar je blo..
in pol nej jst vse te verzije sprejmem oz. se znajdem v njih in na koncu naj mu še oprostim k spolh ne vem za kaj se je šlo?
wtf?
jst sm čist zmedena, najbolj pa razočarana in žalostna, mislila sm da ni tak..

naj pa tko vprašam..: kako naj grem naprej oz. poskusim oprostit in poskusit spet, če NE VEM kaj je bil vzrok, da je pisal kar je pisal.. razumeta?
sam pa, seveda potem, ko se je najprej zmislil (ali pa tudi ne) da je hotu videt kaj čuti do nje oz. ona do njega (da bi mu jst pol kao mir dala ker sem zahtevala pravi odgovor) zdaj trdi, da je siguren, da je vse bila samo šala in da se je samo hecal in da je to tudi vse kar je blo..
in pol nej jst vse te verzije sprejmem oz. se znajdem v njih in na koncu naj mu še oprostim k spolh ne vem za kaj se je šlo?
wtf?

curlly napisal/-a:nekak me ne razumeta![]()
wtf?
verjami mi, da je tudi on čist zmeden pomoje, ker se še sam išče, vem da js sm se kar dolgo iskal vendar imam tako sreco da mi je moja ljubezen stala ob strani ves čas, bila je zelo potrepežljiva to pa moram priznati in ji ni žal da se je tako odločila. Tako da ne vem ti ga najbolje poznaš in lahko razmisliš a je sposoben ustvariti to kar obljublja ali ne, ključno pa je to, a si sploh se želiš biti z njim ali ne ko sama prideš pri sebi do tega odgovora potem lahko začneš ali konec ali tvegati tiste vmesne poti ni nažalost in upam da se zavedaš tega
ni bila ena, ene par prijateljcam sem to pisal. Am sam se pisal, ker enostavno sem se rad zafrkaval in večkrat me je odneslo v te prepovedane vode, ne da bi se sploh zavedal tega, vendar ko pa me je dobila mi je bilo kaj hitro jasno vse skupaj, da to nezgleda kot neka šala vsak k to prebere si takoj misli varanje itd, ampak ni vedno tako no vsaj pri meni ni bilo. Najhuje pa je to, da t nobeden neverjame da je to res šala bila ker je res težko za verjeti, ampak pri meni se je šlo samo za šalo pa tudi navado, še danes sem trdno prepričan v to čeprov sem takrat sumil v samega sebe, mislil da lažem samemu sebi ampak to samo še bolj zmede vso situacijo skupaj, najbolj iskren je tisti prvi odgovor katerega si dobila ker takrat še ni imel časa niti za razmislek niti za nič in je sigurno povedal vsaj delno resnico če ne že celo, potem pa bolj ko razmišljaš o tem huje je, prepričuješ samega sebe da to nemore biti tako in potem pride do takih odgovorov kot si jih sama dobila. Ne vem če se bojo vsi strinjali z menoj, ampak pri meni je bilo tako
buddy mi narediš eno fuul veliko uslugo?prosim če mi poveš kako je ona lahko šla čez to?kako je lahko pozabila oz. se sprijaznila s tem?al pa če kr njo vprašaš..ker jst se borim zdej z raznimi slikami in besedami v glavi..ena stran me vleče h njem druga odbija k se takoj spomnim une ženske in besed pa takooo rada bi, da bi blo vse ok spet..
pa sploh ne štekam..res me je prosu naj mu oprostim itd..ampak to sam tko ne vem jst vem da če bi blo obratno bi mu nonstop morila tud če bi mi reku da ne smem..jao

pa sploh ne štekam..res me je prosu naj mu oprostim itd..ampak to sam tko ne vem jst vem da če bi blo obratno bi mu nonstop morila tud če bi mi reku da ne smem..jao

..jer samo dobrim curama,
uvek se ružno dešava..
uvek se ružno dešava..