Počitniško delo [ZT]
-
- Kofetarica
- Kraj: Celje(na žalost)
- Kontakt:
Delala oziroma še delam v pubu tuki v domačem kraju. Je kr fletno, čeprav bi včasih kakšno stranko tolk nekam nabila, ker pač mislijo, da obstajajo samo oni in imajo kakšne take zahteve, da samo gledaš. Kakšni imajo res grd odnos do natakarjev in pač mislijo, da so oni glavni.
Ampak dobr, itak nobena službica ni popolna.
Se pa najdejo tut take stranke, ki so res prijazne. Pač nekje je bilo treba zaslužit denar. Sem bila kar pridna, mi je pa kul, ker vem, da bom dobila plačano oziroma sem že, tko da se mi je splačalo včasih skor pregoret na delu.

Se pa najdejo tut take stranke, ki so res prijazne. Pač nekje je bilo treba zaslužit denar. Sem bila kar pridna, mi je pa kul, ker vem, da bom dobila plačano oziroma sem že, tko da se mi je splačalo včasih skor pregoret na delu.

Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Delam v skaldišču ene izmed večjih tujih drogerij, ki ima pri nas prodajalne, in sicer lepim deklaracije (nalepke). Sicer smo včasih brez dela, ker ni dostave, in pucamo skladišče, drugač mi je pa super, sploh plača je fuuul dobra (800SIT/h, ali pa 900SIT/h, če si malo bolj pridna in narediš več).
Bi želela še tuki delat, sploh mam prevoz, ker tu dela tudi moj brat. Tud sodelavke so uredu, čeprav nismo ravno iste starosti, ampak je čist kul
Bi želela še tuki delat, sploh mam prevoz, ker tu dela tudi moj brat. Tud sodelavke so uredu, čeprav nismo ravno iste starosti, ampak je čist kul

Jst sm letos mel pestro počitniško delo.
Začelo se je maja končalo pa avgusta, sledi pa takole:
- vozil za TOMATO (razvoz sendvičev) od maja do avgusta
- delal v Vodafone areni - kelnar na bowlingu od maja do avgusta
- kelnaru v hotel domina (bar) slab mesec
- Kelnarm v Tut en kamn slabo leto občasno
- klenaru v d'place slab mesec
- občasno v eni firmi postavljal software
morm rečt da tega dnarja ni več ga je bilo pa zelo veliko...
Zdej pa počivam in delam občasno priložnostna dela
Začelo se je maja končalo pa avgusta, sledi pa takole:
- vozil za TOMATO (razvoz sendvičev) od maja do avgusta
- delal v Vodafone areni - kelnar na bowlingu od maja do avgusta
- kelnaru v hotel domina (bar) slab mesec
- Kelnarm v Tut en kamn slabo leto občasno
- klenaru v d'place slab mesec
- občasno v eni firmi postavljal software
morm rečt da tega dnarja ni več ga je bilo pa zelo veliko...

Zdej pa počivam in delam občasno priložnostna dela
Delo med poletnimi pocitnicami
Združena tema
Mene pa zanima,ce katera ve,kje naj iscem delo za med poletnimi pocitnicami za kolegico,stara je 16let pa bi delala v okoli sk.loke ali pa kje na krasu?Hodi v prvi letnik slascicarja in peka.Upam da ta tema ni bila se odprta
Mene pa zanima,ce katera ve,kje naj iscem delo za med poletnimi pocitnicami za kolegico,stara je 16let pa bi delala v okoli sk.loke ali pa kje na krasu?Hodi v prvi letnik slascicarja in peka.Upam da ta tema ni bila se odprta