Kolegica dol živi, pa se redno kopa v morju.
Držim pesti, da se kmal dol odpraviš.

Sanda napisal/-a:purple_rain napisal/-a:*spihala prah s teme*
Mene pa zanima, če ma katera kej več info. glede kako si zrihtat vizo?
Sicer še ne planiram v kratkem, razmišljam pa it enkrat pogledat..karte niti niso tolk drage, no, glede na to, kolk sem mislila, da bodo.
Najbolj me pa matra glede vize, uglavnem. Bojda je tako, da če se leti z Emirates, da oni zrihtajo vizo (*), če ne, si jo pa mora potnik sam, kar je pa .. mal bolj zakomplicirano, kot opažam.
In tako, če ma katera kakšne bolj sveže informacije, al pa kam naj še kaj pokukam..?
*ali pa hotel, na podlagi rezervacije; kar pa pri meni ne pride v poštev, ker bi šla na obisk; sem pa nekje prebrala, da je ena "fora", da se rezervira in plača recimo 2 noči v kakšnem hotelu, s čimer se lahko pridobi viza..
jst sm bla konec septembra v Dubaju...kako je z vizo pa ne vem..nama jo je agencija zrihtala...kaj pa če pokličeš v kako agencijo in vprašaš....
midva sva sicer tud mela problem z vizo sicer po svoji napaki..ker sva jo uporabla ko sva šla na Mauritius...namesto direkt na prehod...in sva pol mogla še enkrat jo na letališču vplačat...so bli pa izredno nesramni...in tud pojma nimajo kaj in kako poteka...sm se pa pol skregala...na koncu z živci sm bla...in se zjokala...so se me pa kr mal ustrašlsam vizo sva pa useen plačala grrr
UG84 napisal/-a:Imela bi eno prošnjo, upam, da bo tole čim več uporabnikov videlo: ni važno, v katero temo pišete - če odgovarjate uporabniku, ki je neposredno pred vami nekaj napisal, ga ne citirat, ker je logično, da odgovarjate na njegov (njen) post in tega ni potrebno posebej poudarjati.