Umetne trepalnice
-
- Sramežljivka
- Kraj: lj
Jst mam drugač že naravno ful dolge trepalnice, ampak sm si zadnjič kupla umetne, tko za hec mal ... Sicer sm nabavla une k so v čopkih ... Pa sm si jih hotla naštimat samo na zunanji del očesa, tko ene dva al pa tri čopke ... Sm gledala mal po netu, pa ful hudo pride!
Ampak si nism znala naštimat ...
Je čist takoj padlo dol ...
Sicer je že gor na tistem čopku mal lepila, ampak a ga je treba še zraven kkšnega posebnega kupit, al je tist dost?!
Drugač so pa od Artdecoja ti čopki ...
klik
Kej tazga kot je na zgprnji slikci mi fulll lepo zgleda... Cel mejkap je lep
.

Sicer je že gor na tistem čopku mal lepila, ampak a ga je treba še zraven kkšnega posebnega kupit, al je tist dost?!
Drugač so pa od Artdecoja ti čopki ...

klik
Kej tazga kot je na zgprnji slikci mi fulll lepo zgleda... Cel mejkap je lep

E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Sem slučajno našla to temo
^^SmotkA, včasih je to lepilo prešvoh in je bolše da kupiš še dodatno lepilo, pol lahko tudi ene trepalnice večkrat uporabiš (če so še v dobrem stanju). Jaz sem do zdaj tudi kupovala te čopke od Artdeco, zdaj pa bi kupila te cele trepalnice od Artdeco. Ma katera izkušnje?

^^SmotkA, včasih je to lepilo prešvoh in je bolše da kupiš še dodatno lepilo, pol lahko tudi ene trepalnice večkrat uporabiš (če so še v dobrem stanju). Jaz sem do zdaj tudi kupovala te čopke od Artdeco, zdaj pa bi kupila te cele trepalnice od Artdeco. Ma katera izkušnje?
I laugh at gilded butterflies.
- pikapolonica444
- Sramežljivka
- Kraj: Celje
klešče za trepalnice!?!
te teme nisem nasla nikjer, pa da ne bom zdej cist na novo odpirala temo, sprasujem tukaj:
problem je namrec v tem, da ko ukrivim trepalnice s klescami, se lepo zavihajo... ko pa nanesem maskaro na trepalnice, se pa po 2 sekundah spet nazaj "poravnajo" - torej so iste, kot ce jih ne bi ukrivila
namazanih trepalnic pa ne smes krivit...
kaj nej pa zdej??
te teme nisem nasla nikjer, pa da ne bom zdej cist na novo odpirala temo, sprasujem tukaj:
problem je namrec v tem, da ko ukrivim trepalnice s klescami, se lepo zavihajo... ko pa nanesem maskaro na trepalnice, se pa po 2 sekundah spet nazaj "poravnajo" - torej so iste, kot ce jih ne bi ukrivila

namazanih trepalnic pa ne smes krivit...
kaj nej pa zdej??

"well, that answers one question but arouses several others!"
Jaz jih dostikrat uporabljam.
Ne zdi se mi nic cudnega.
Vse zenske jih nosijo, sploh za na tv, videospode, prireditve.
Res skoraj vse jih majo, tudi ce jih vi ne opazite. Ravno sem gledala emo, 3/4 ženk tam jih je imelo. Saj vem da je ema nekaj kjer naj bi bli top ampak vseeno.
Sama jih imam doskrat, z lahkoto jih nanesem in odstranim. Pa še zelo lepe oči naredijo.
Samo ne pretiravam, imam čisto normalne velikosti, všeč mi je ker so čisto črno črno črne in jih tut z maskaro ne pobarvam pol, so že lepe črne same po sebi.
Ne zdi se mi nic cudnega.
Vse zenske jih nosijo, sploh za na tv, videospode, prireditve.
Res skoraj vse jih majo, tudi ce jih vi ne opazite. Ravno sem gledala emo, 3/4 ženk tam jih je imelo. Saj vem da je ema nekaj kjer naj bi bli top ampak vseeno.
Sama jih imam doskrat, z lahkoto jih nanesem in odstranim. Pa še zelo lepe oči naredijo.
Samo ne pretiravam, imam čisto normalne velikosti, všeč mi je ker so čisto črno črno črne in jih tut z maskaro ne pobarvam pol, so že lepe črne same po sebi.
Katere umetne trepalnice pa so kej dobre?
Enkrat sem si kupla tako za hec une od Essence. Sam je blo grozno
Matrala sem se jih nalepit gor ene pol ure, na koncu očesa se sploh niso hotle prilepit pa vse je nekam štrlelo. Potem sem jih še postrigla, ker so mi ble predolge, samo itak je ratala cela packarija. Verjetno bi mi bolj ratalo, če bi kupla kakšne dražje, ne?
Al pa da greš h kaki kozmetičarki, da ti jih da gor?
Enkrat sem si kupla tako za hec une od Essence. Sam je blo grozno

Nana nanana nanana on a Summerbreeze ...
Dajte, povejte mi, ker se ne razmumem v to - ali obstaja več vrst umetnih trepalnic. Če ja, katere so najboljše. Že leta in leta premišljujem, da bi si jih kupila, ker imam jaz boge pa še izpadajo mi
Bojim se le, da bi jih nonstop morala meti na sebi, če bi jih enkrat sprobala in bi mi postalo všeč.

Bojim se le, da bi jih nonstop morala meti na sebi, če bi jih enkrat sprobala in bi mi postalo všeč.