merisima napisal/-a:BLA BLA BLA BLA BLAAAA!ma neznam kaj sm sploh rinla na to temo pisat, zat ki mi so take stvari blazno glupe.Draila...Pa kaj ste vsi znoreli s temi materialističnim divjanjem?Kaj je darilo lahk sam kupljena stvar al koji k?Jaz darila delam sama...so bolj pristna unikatna in lepša kot iz trgovine, meni pa gre ful naživce, če mi kdo kaj kupuje.pa ne zat, ki ne bi htela, ampak enostavno mi je glupo kaj vzet, zat ki vidim kje drugje globji pomen prijatelja, fanta, sorodnika v marsičem drugem kot pa vdarilu.
Pa ta glupost:Najboljše pa najslabše arilo.
Meni so vsa enakovredna.ni tu dobrih ne slabih, kajti za to, kar smo dobli se je nekdo moral potrudit a ne?
S tipom smo že dolgo skup, ampak si enostavno ne poklanjamo raznih sitnic, ker nam je to enostavno brezveze.Se pač obdarujemo na lepši in pristnejši način kot pa s temi darili.
Same keš pičke v večini kot vidim obstajajo na tem svetu pa obsedene z darili.
marsiker frend reče mojem tipu, da ma srečo, ker ma tako žensko kot sem jaz, ki ni tečna, če ji recimo pozabi dat za obletnco vrtnco.(nism je še nit je nočem).
Njadte globje pomene rojstnih dnevov in ostalih priložnosti v marsičem drugem, kot pa da se ubadate z darili!
noh, ne se razburjat

ljudje smo pač različni in obsatjajo tudi keš pičke ... ne sekiraj se za njih, sej jim ne boš ti daril podarjala .. naj se kar njihove kolegice/tipi ukvarjajo s tem kako drago darilo jim bojo kupli da bojo zadovoljne

jst se tudi že dolgo ne obremenjujem preveč s tem kaj bom kupovala za darilo .. naredim sama kaj doma ... vsaj en del darila .. zraven kupim eno stvar - nekaj za kar sem prepričana da bo človeka razveselilo in to ni kakšen parfum za 50€ ali kaj podobno dragega, ampak kakšna manjša stvar ..
recimo eni kolegici sva jst in še ena kolegica kuple stensko uro (še malo sva jo same okrasile - okvir), ker vedno zamuja

eni drugi kolegici sem tudi nardila tako knjigico, njene slikce not + par najinih for napisala in zraven kuponček za počitnice pri meni doma

keš pičk pa pač ne maram, ne obremenjujem se z njimi, se z njimi ne družim in jim ne kupujem daril ... tako da me prav malo briga kakšno darilo jim je všeč in kakšno ne ..
za tiste kolegice ki jih imam vem da jim bo všeč če bo večji del darila nekaj doma narejenega, nekaj izvirnega kar sem se sama spomnila in sama naredila ...