Js tut mislim da more neka meja bit...včasih se s tem sicer nisem strinjala (puberteta pač nardi svoje), sam zj pa vidim da so meli moji starši kr prav!otrok pr 15, 16 letih nikakor ni zrel za ponočevanje, pa tut premal odgovorn za karkol...tako da je prav da obstajajo neke omejitve glede časa do kdaj je lahko zunaj, da si starši pridobijo zaupanje v svojega otroka!
js sem bla v prvem letniku gim lahk največ do 1 zun,v drugem ,mogoče že do 2h, pol v tretjem pa sem lahk bla že mal delj, sam tut odvisno-rajš sta vidla da sem prej prišla kot poznej...po 18 letu pa sem bla bol ko ne brez omejitev...ampak tut zdej, pri 22, rada vidita da jima povem, kam grem in s kom in pa kdaj približno bom doma...jih le še zmerm skrbi!mislim da sta prav naredla in da sem konc koncov dobro vzgojena...je pa tudi res, da kakih večjih "pizdarij" nikol nisem delala...razn tega da smo ga pili, kar pa mislim da more vsak skos dat enkrat...pa nista nikol komplicirala, kar zelo cenim!tk da smo se lahk konc koncov fajn zdivjali, da zdej ko gremo vn mamo pravo mero, se lepo zabavamo in tudi pridemo domov varno in v pravih urah!
kar si naj mislim o tistem, da so eno spustli pr 17.vn in je mogla takoj čist popizdit in celo zanosit...ma, larifari, čeprav je žalostno, da tudi taki extremi obstajajo, da ko jih spustijo čist brezglavo podivjajo...sam mislim da to pol neki v njihovih glavah ni vredu, ne pa s pristopom staršev!tej če je ko jih spustijo vn tako, pol majo starši že prav da jih ne spustijo
me je pa hudo pretreslo, ko sem brala zanč o tisti 17-letnci, ki je nesrečno umrla pred Lipo...so njeni starši povedali, da bla vzorna hčerka in pridna v šoli, in da so jo prvič spustli samo vn (po navadi sta jo vedno ona2 pelala in prišla iskat), ker nista mela razloga, da ji nebi zaupala in sta bila prepričana, da bo na taki prireditvi za varnost njune hčerke dobro poskrbljeno...sta mislila, kk bo hčerka vesela, da bo lahko s prijatlco malo praznovala pred božičem in zalčetkom počitnc...in pol jih sred noči namest hčerke zbudi policija, kao naj pridejo hčerko identificirat...mislim...brez besed...men so solze tekle...