zeleno-modro-sive V bistvu ful odvisn od svetlobe ... Čez dan mam čiiist plave, ponoč pa že precej na zeleno vlečejo. Jah, čudna so pota gospodova, kaj čm
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
zeleno-rumeno-rjave odvisn od svetlobe in razpoloženja RJAVE OČI imajo ponavadi romantični ljudje, ki radi sanjarijo. so precej družabni, včasih pa potrebujejo čas samo zase.
ZELENE OČI označujejo zabavno osebo, ki zna uživati v majhnih stvareh. Zelenooki ljudje imajo velike sanje in so trdno odločeni, da jih bodo uresničili. drži,ne glede na barvo oči
Applebitecc napisal/-a:Jest mam pa zelenorjave... Kaj je pa pol s tem?
jst mam rjavozelene, rjava prevladuje no....verjetno je kakšna mešanica med tem dvema. Veliko sanjarimo, ampak sanje tudi uresničimo (verjetno kej tazga)....no to pr men drži ja
Js mam tut zelenorjave... In res, pri meni tut drži. Rada sanjarim, sem družabna, a obenem potrebujem čas zase, pa tudi odločena sem, da uresničim svoje sanje.