Si rojen pod srečno zvezdo?
jas pa sem rojena pod nesrečno zvezdo!25.7... sicer sem pa že to naprej vedela  
 ampak se borim proti temu 
 drugače pa doben, niti starši, niti brat in njegova punca niso na tem seznamu. je pa moja nečakinja, ki je stara 1 leto in 1 mesec+12 dni(2.2. ma RD) in ji bom takoj, ko bo vedela zakaj se gre razložla da je rojena pod nesrečno zvezdo in da tak brezveze da živi...ok, malo heca...upam, da ni nič na tem!

ampak se borim proti temu 
 drugače pa doben, niti starši, niti brat in njegova punca niso na tem seznamu. je pa moja nečakinja, ki je stara 1 leto in 1 mesec+12 dni(2.2. ma RD) in ji bom takoj, ko bo vedela zakaj se gre razložla da je rojena pod nesrečno zvezdo in da tak brezveze da živi...ok, malo heca...upam, da ni nič na tem!- 
				*QueenBitch*
 - Kofetarica

- Kontakt:

Nesrečni dnevi: 2.2.
Kot zgleda sem rojena pod nesrečno zvezdo in zdej zadnje čase, se mi to tudi res zdi, ker mi gre čisto vse narobe
Drgač pa odvisno od časa, je zmeri eno obdobje v letu, ko se mi dogajajo same slabe stvari, sem čisto brez volje in sploh ne vem kaj bi naredila
BaUcYkA pa povej nečakinji, da ima eno sotrpinko, ki se je na isti dan rodila, kot ona

Kot zgleda sem rojena pod nesrečno zvezdo in zdej zadnje čase, se mi to tudi res zdi, ker mi gre čisto vse narobe
Drgač pa odvisno od časa, je zmeri eno obdobje v letu, ko se mi dogajajo same slabe stvari, sem čisto brez volje in sploh ne vem kaj bi naredila
BaUcYkA pa povej nečakinji, da ima eno sotrpinko, ki se je na isti dan rodila, kot ona

- 
				black_mamba
 - Komunikatorka

Js naj bi bila rojena pod srečno zvezdo, ampak ne drži. 
Mislim, da sem imela do zdaj vedno več poblemov kot vrstniki. Nikoli mi ni bilo postlano z rožicami.
Če pa štejejo to, da se je vse nekako rešilo potem pa sem
 Vedno pa je res, da se nobena juhca ne poje tako vroča, kot se skuha.

Mislim, da sem imela do zdaj vedno več poblemov kot vrstniki. Nikoli mi ni bilo postlano z rožicami.
Če pa štejejo to, da se je vse nekako rešilo potem pa sem
 Vedno pa je res, da se nobena juhca ne poje tako vroča, kot se skuha.

Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!

- 
				ciber_girl
 - Kofetarica

- Kontakt:

- 
				the big red machine
 - Kofetarica

- Kraj: gozd

- 
				*QueenBitch*
 - Kofetarica

- Kontakt: