Igranje inštrumenta
- **SiMoN@**
- Kofetarica
-
- Komunikatorka
- **SiMoN@**
- Kofetarica
Mene je v tretjem razredu OŠ ati (naš glasbeni navdušenec, ki vsak vikend igra nekje z bendom) kar pelal v glasbeno in me vpisal, klavir sem pa tako ali tako že imela doma. Na začetku mi je blo fajn, pol pa vedno večja muka, ampak sem naredila vseh 6 letnikov glasbene in zdaj mi ni žal. Na netu najdem ogromno not sodobne glasbe (od J. Blunta, K. Clarkson, Evanescence in podobne) in ko mam čas, mi je prav v veselje kaj zaigrat za dušo.
Naša tamala pa ma ene tri letnike kitare narejene (več se ji ni dalo, pa tudi časa ni) in zdaj čakam na priložnost, da me nauči par akordov. 

Nekje pri 15-ih letih me je bratranec začel učiti igrati kitaro in od takrat sem zasvojena z njo... Od začetka sem jo preigravala ure in ure dnevno, da bi se ja naučila- tudi zato, ker sem dosti pisala pesmi in imela neke sanje o karieri v glasbi... Uf ja
Par let kasneje sem še malo za bobnarske palčke poprijela, vendar tukaj se nisem nikoli prav 'ulavfala', ni bilo niti posebnega interesa, mislim.

Par let kasneje sem še malo za bobnarske palčke poprijela, vendar tukaj se nisem nikoli prav 'ulavfala', ni bilo niti posebnega interesa, mislim.
-
- Sramežljivka
-
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
Smo se ravno pred dnevi pogovarjali v druzbi, kaksa skoda je, da ne znamo nobenega istrumenta. Toliko za duso, da bi si vsaj kaj malega zaigral. Jaz bi se z veseljem naucila igrati klavir, moj pa baje kitaro... samo zdaj je valda ze prepozno za solo; toliko samouka pa nisem, ker se na note ne spoznam at all 

And I''ll take you for who you are
If you take me for everything
I''ll do it all over again...
If you take me for everything
I''ll do it all over again...