Igranje inštrumenta

Vse o svetu umetnosti. Torej, kulturniki vseh dežel združite se.
Odgovori
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Jaz tudi najraje igramko sem slabe volje, al pa ko rabim koga, da bi se z njim pogovarjala... Pa se usedem za klavir in igram, ponavadi okoli polnoči ko vsi spijo in me nihče ne sliši....
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

jaz špilam bobne :wink:
rastalove
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rastalove »

Ko sem bla mala sem igrala sintesajzer :) Zdej pa za dušo špilam na tam-tam bobnčke!
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

prisiljena sm igrat klavir in flavto (šola :( )
AtomicKitty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AtomicKitty »

Bageera napisal/-a:
rastalove napisal/-a: Zdej pa za dušo špilam na tam-tam bobnčke!

O tam tam bobnčki so pa v redu tut men... Ker niso nadležni.. pa tak lep glas dajo od sebe. :)

ta pravi bobni so pa kot orgazem :D
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Kok bi jst rada znala igrat klavir :cry: :cry:
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

kok si ti hecna...jst se ga moram učit k je nuja, pa se ga ne bi, a ti bi ga rada pa igrala.. :lol: dejmo zamenjat
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Mene je v tretjem razredu OŠ ati (naš glasbeni navdušenec, ki vsak vikend igra nekje z bendom) kar pelal v glasbeno in me vpisal, klavir sem pa tako ali tako že imela doma. Na začetku mi je blo fajn, pol pa vedno večja muka, ampak sem naredila vseh 6 letnikov glasbene in zdaj mi ni žal. Na netu najdem ogromno not sodobne glasbe (od J. Blunta, K. Clarkson, Evanescence in podobne) in ko mam čas, mi je prav v veselje kaj zaigrat za dušo. :D Naša tamala pa ma ene tri letnike kitare narejene (več se ji ni dalo, pa tudi časa ni) in zdaj čakam na priložnost, da me nauči par akordov. :D
Leann
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Leann »

Nekje pri 15-ih letih me je bratranec začel učiti igrati kitaro in od takrat sem zasvojena z njo... Od začetka sem jo preigravala ure in ure dnevno, da bi se ja naučila- tudi zato, ker sem dosti pisala pesmi in imela neke sanje o karieri v glasbi... Uf ja :roll:
Par let kasneje sem še malo za bobnarske palčke poprijela, vendar tukaj se nisem nikoli prav 'ulavfala', ni bilo niti posebnega interesa, mislim.
Maja the Bee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Maja the Bee »

7 let sm igrala klavir, v glasbeni soli...ne vem zakaj, ampak od zadnjega izpita v glasbeni soli nism vec sedla za stol pr klavirju... :? enostavno ne mika me :roll:
Uporabniški avatar
pinkyica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: zagorje ob savi
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a pinkyica »

1 let sm hudila u glasbeno pa se učila igrat kitaro ... ampak me je hit mnil usak tedn hudit na tiste vaje :D mrbit mi bo pa kdaj še zou ampak trenutn mi ni .... mam pa kitaro pospravleno u omar pa usake zuk cajta jo mal obriše prah iz ne :D
Flirting isn't a sin... it's a hobby.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

7 let sm igrala klavir u glasbeni, bi ga se letos (oz. to solsko leto k je ze mem), sam je moja prfoksa nehala ucit pa se mi je zdel brezveze za en let jt k drugmu, zdej bi pa itak nehala, k grem na faks. Zdej se pa ucasih usedm pa igram cist zase, u glaunm Mozarta k je magical :)
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Smo se ravno pred dnevi pogovarjali v druzbi, kaksa skoda je, da ne znamo nobenega istrumenta. Toliko za duso, da bi si vsaj kaj malega zaigral. Jaz bi se z veseljem naucila igrati klavir, moj pa baje kitaro... samo zdaj je valda ze prepozno za solo; toliko samouka pa nisem, ker se na note ne spoznam at all :oops:
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
bella
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Prlekija

Neprebrana objava Napisal/-a bella »

Jaz sem pa dve leti obiskovala glasbeno solo,klavir in harmoniko,ko sem bila v sedmem in osmem razredu osnovne sole,potem dalje pa vec ne.mislim da zdaj na note bi znala se kaj zašpilat :D
bolhica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: somewhere
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bolhica »

včasih ms igrala flauto..sam je pol nism več ker sm ful manjkala u glasbeni šoli..sam bi res rada ful igrala..pa ušeč mi je bla učash prečna flauta pa tko..ker rada izražama sebe..

in ja..žal mi je..
... ι αм ωнαт ι αм ...
Odgovori