Kdaj ste se začele ličiti
- mala punci
- Komunikatorka
Začela sm se mazat tam nekje v zadnjih dveh razredih OŠ, pa še to je blo zelo nedolžno; labella ali brezbarven glos pa mal maskare. Pa še to samo občasno. Mami mi glede tega nikol ni nč komplicirala, da bi mi postavla kake omejitve, npr. da se do srednje šole ne smem ličit in podobno.
Zdej odkar sm v gimnaziji se je zbirka ličil seveda povečala.
Je pa res grozno, da si zdaj že 11-letnice ne upajo iz hiše brez pudra(!), vseh mogočih barvic, senčil, maskar, glosov... To so ja še otroc.
Plesalka: teb bi pa (tako kot so že druge rekle) svetovala, da za začetek poskušiš s kakšno brezbarvno maskaro in labello/glosom. Ne pretiravaj, ker tud učiteljice v OŠ glede tega niso najbolj odobravajoče, kolkr mi je znano.
Zdej odkar sm v gimnaziji se je zbirka ličil seveda povečala.
Je pa res grozno, da si zdaj že 11-letnice ne upajo iz hiše brez pudra(!), vseh mogočih barvic, senčil, maskar, glosov... To so ja še otroc.
Plesalka: teb bi pa (tako kot so že druge rekle) svetovala, da za začetek poskušiš s kakšno brezbarvno maskaro in labello/glosom. Ne pretiravaj, ker tud učiteljice v OŠ glede tega niso najbolj odobravajoče, kolkr mi je znano.
...
v 1. letniku,oz. konec 8.r. (na valeti) -pa še to samo maskara in labelo (a labello spada pod ličila??- ker če spada, pol se ličim že od 4. razreda!!
)
najprej sem ful skrivala pred domačimi ker so bli proti ličilom-sploh mami. ne vem, kaj sem mislna da mi bo nardila, če bo opazla tisto malo maskare
in sem tud ful doug mislna da ona ne ve...ha pol me je enkrat neki zabila, da se zjutri čist predoug mažem v kopalnici in sem bla čist šokirana "kako pa ti veš da se mažem??"
jah no...
še zmeraj ne pretiravam-samo črna barvica, maskara, gloss in učasih kakšno senčilo za vsak dan...pa če se mi da še rdečilo za lička.
za petek in soboto zvečer...se pa itak spodobi malo bolj zrihtat,ane!

najprej sem ful skrivala pred domačimi ker so bli proti ličilom-sploh mami. ne vem, kaj sem mislna da mi bo nardila, če bo opazla tisto malo maskare

še zmeraj ne pretiravam-samo črna barvica, maskara, gloss in učasih kakšno senčilo za vsak dan...pa če se mi da še rdečilo za lička.
za petek in soboto zvečer...se pa itak spodobi malo bolj zrihtat,ane!

to infinity and beyond!
-
- Komunikatorka
- Kraj: skoraj Ljubljana