Želja po naraščaju
-
- Debatorica
-
- Debatorica
Meni se že to, da moraš na forumu kaj takega vprašat, zdi zelo problematično... Če imaš normalnega moškega, ki nek alla frajer, ki govori, da noče otrok, ker rabi svobodo in blaaablaaablaaaa..... potem senimaš kaj bati reakcije. Sicer pa to takoj vidiš pri človeku kako gleda na take zadeve ..... če se mu bojiš povedat, potem nekaj definitivno ne štima!!!
Zakaj se pa več ne javiš Kalvo? Povej malo več o tem, v čem je problem, da mu ne upaš normalno povedat, da bi pa imela rada otroka z njim....
upppsssss, sem komaj zdaj vidla da je tema stara 2 leti!! WTF?

Zakaj se pa več ne javiš Kalvo? Povej malo več o tem, v čem je problem, da mu ne upaš normalno povedat, da bi pa imela rada otroka z njim....
upppsssss, sem komaj zdaj vidla da je tema stara 2 leti!! WTF?

-
- Debatorica
Puhec napisal/-a:Če imaš normalnega moškega, ki nek alla frajer, ki govori, da noče otrok, ker rabi svobodo in blaaablaaablaaaa..... potem senimaš kaj bati reakcije.

Se pravi, če si ne želiš otrok, si nek frajer? Nenormalen moški?
Veš kok žensk danes si ne želi otrok (hvalabogu)? Gotovo so vse frajerke

Kok ne morem razumet te zaplankanosti, po kateri še danes živijo mnogi pari in to mladi (ok, eni kmetje pred 50leti bi še reku): koruza -puf -otrok - poroka -puf -nov avto -drugi otrok....
Tole tvoje posploševanje na normalnost in nenormalnost res ni na mestu. Nobene vrednote niso nad drugimi.
jst tud to čist razumem, da pač nisi pripravljen an otroka.in če pač nisi pripravljen pol nisi nekej slabšega.Ti pač (še) ne sede al kakorkoli.Vsi tud nimajo želje imet otroka in se ubadat z njim, ampak raje življenje posvetijo sebi in se razvajajo.Ok, jst en spadam med njih, sis rčno želim otročka nekega dne, ko bo denar in služba,sicer pa tud če bi bil zde, tudi prav
no, nikoli pa ne bom razumela tistih, ki pravijo da sovražijo otroke.Tole mi je pa čist mimo.

no, nikoli pa ne bom razumela tistih, ki pravijo da sovražijo otroke.Tole mi je pa čist mimo.

-
- Debatorica
*purple* napisal/-a:no, nikoli pa ne bom razumela tistih, ki pravijo da sovražijo otroke.Tole mi je pa čist mimo.
Še bolj mimo je pa to, da ena ženska celo življenje govori, da ne bo imela otrok in je najbolj glasna, ko je treba komentirat nosečnost ene od kolegic (
ki se je pač odločila, da bo mlada mamica - pri 21-ih)...včeraj pa zvem, da je tud ona noseča...WTF?

metron(temporary) napisal/-a:Mislm, kok mi je blo bolano k so dal ven osnutek strategije za zviševanje rojstev - za koga bo folk delu otroke - za skupnost, za cerkev, za slovenske družine - aj začepi Drobnič, če ti kej ni jasn pa ti nared še ene par al pa kkšnga afričana posvojiAh prple, mislm da sva spet OT
otroka loh nardim, takoj ko dec pride iz šihta, ampak kdo mu bo pa zajest dal, se mi pa sanja ne

Lejla, veš kako je, zarečenega kruha se naveč poje

Lahko je imeti željo po naraščaju, nekoliko večje vprašanje je s kom, še večje pa kako. Otroka naj sicer ima kdor si ga želi, kdor je pripravljen sprejeti odgovornost zanj in kdor ga je sposoben preživljati. A na žalost ga ima lahko samo tisti, ki ima dovolj bogate starše, da ti nudijo kreditiranje stanovanja, ker enostavno ne moreš živeti z družino pod dežnikom. O tem bi morali razmisliti ministri, ko tvezijo o niski rodnosti.
Sicer ne drži to za vse, a zelo veliko je takšnih, ki si tega ne morejo privoščiti.
Sicer ne drži to za vse, a zelo veliko je takšnih, ki si tega ne morejo privoščiti.