Želja po naraščaju

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a metron(temporary) »

Sam se pa v velkem krogu izognem folku, k teži z otroci.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Men pa res ni jasn, kako to, da eni vlečete sto let stare teme ven in pol mate za napisat sam en bedn vic na to temo :roll:
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

...pa še smešn ni :?
Puhec
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Puhec »

Meni se že to, da moraš na forumu kaj takega vprašat, zdi zelo problematično... Če imaš normalnega moškega, ki nek alla frajer, ki govori, da noče otrok, ker rabi svobodo in blaaablaaablaaaa..... potem senimaš kaj bati reakcije. Sicer pa to takoj vidiš pri človeku kako gleda na take zadeve ..... če se mu bojiš povedat, potem nekaj definitivno ne štima!!!

Zakaj se pa več ne javiš Kalvo? Povej malo več o tem, v čem je problem, da mu ne upaš normalno povedat, da bi pa imela rada otroka z njim....

upppsssss, sem komaj zdaj vidla da je tema stara 2 leti!! WTF? :?: :!:
punca28
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a punca28 »

Enostavno poveš kaj bi rada, če ni za si poiščeš drugega fanta, ki si to želi.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

folk, svetujete nekomu, katera je verjetno že tadruzga otroka rodila.Tema je stara dve leti! :?
punca28
Sramežljivka
Sramežljivka

Pomoje pa še enega ne. Jaz predvidevam, da tisti, ki je ponovno začel s to temo, da ima podoben problem in ne odpira ponovno iste teme.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mucitel1 napisal/-a:Ti: "Kako bi dal ime otroku?"
On: "Jan ce bi bil fantek, Anja pa ce bi bla puncka"
Ti: "ok grema naret enega Jana pa eno Anjo"
:lol:

tale je obudu staro temo, ker je mogu spisat en neumen komentar :roll: /OT
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Puhec napisal/-a:Če imaš normalnega moškega, ki nek alla frajer, ki govori, da noče otrok, ker rabi svobodo in blaaablaaablaaaa..... potem senimaš kaj bati reakcije.

:cry:

Se pravi, če si ne želiš otrok, si nek frajer? Nenormalen moški?
Veš kok žensk danes si ne želi otrok (hvalabogu)? Gotovo so vse frajerke :wink: in nenormalne..

Kok ne morem razumet te zaplankanosti, po kateri še danes živijo mnogi pari in to mladi (ok, eni kmetje pred 50leti bi še reku): koruza -puf -otrok - poroka -puf -nov avto -drugi otrok....
Tole tvoje posploševanje na normalnost in nenormalnost res ni na mestu. Nobene vrednote niso nad drugimi.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jst tud to čist razumem, da pač nisi pripravljen an otroka.in če pač nisi pripravljen pol nisi nekej slabšega.Ti pač (še) ne sede al kakorkoli.Vsi tud nimajo želje imet otroka in se ubadat z njim, ampak raje življenje posvetijo sebi in se razvajajo.Ok, jst en spadam med njih, sis rčno želim otročka nekega dne, ko bo denar in služba,sicer pa tud če bi bil zde, tudi prav :D
no, nikoli pa ne bom razumela tistih, ki pravijo da sovražijo otroke.Tole mi je pa čist mimo. :?
metron(temporary)
Debatorica
Debatorica

Mislm, kok mi je blo bolano k so dal ven osnutek strategije za zviševanje rojstev - za koga bo folk delu otroke - za skupnost, za cerkev, za slovenske družine - aj začepi Drobnič, če ti kej ni jasn pa ti nared še ene par al pa kkšnga afričana posvoji :D Ah prple, mislm da sva spet OT :wink:
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

*purple* napisal/-a:no, nikoli pa ne bom razumela tistih, ki pravijo da sovražijo otroke.Tole mi je pa čist mimo. :?

Še bolj mimo je pa to, da ena ženska celo življenje govori, da ne bo imela otrok in je najbolj glasna, ko je treba komentirat nosečnost ene od kolegic (
ki se je pač odločila, da bo mlada mamica - pri 21-ih)...včeraj pa zvem, da je tud ona noseča...WTF? :roll:
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

metron(temporary) napisal/-a:Mislm, kok mi je blo bolano k so dal ven osnutek strategije za zviševanje rojstev - za koga bo folk delu otroke - za skupnost, za cerkev, za slovenske družine - aj začepi Drobnič, če ti kej ni jasn pa ti nared še ene par al pa kkšnga afričana posvoji :D Ah prple, mislm da sva spet OT :wink:

otroka loh nardim, takoj ko dec pride iz šihta, ampak kdo mu bo pa zajest dal, se mi pa sanja ne :D Bom kr drobniča kontaktirala, njega tok rodnost skrbi :D (jaja OT, vem, sam sm pač povedala).

Lejla, veš kako je, zarečenega kruha se naveč poje :D zdej se pa vsi nanjo spravte če je nora da je noseča :D
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Na-a, bo kuj še mene doletel, če bom preveč zlobna :P ! Sam mal ironična je cela situacija...
punca28
Sramežljivka
Sramežljivka

Lahko je imeti željo po naraščaju, nekoliko večje vprašanje je s kom, še večje pa kako. Otroka naj sicer ima kdor si ga želi, kdor je pripravljen sprejeti odgovornost zanj in kdor ga je sposoben preživljati. A na žalost ga ima lahko samo tisti, ki ima dovolj bogate starše, da ti nudijo kreditiranje stanovanja, ker enostavno ne moreš živeti z družino pod dežnikom. O tem bi morali razmisliti ministri, ko tvezijo o niski rodnosti.
Sicer ne drži to za vse, a zelo veliko je takšnih, ki si tega ne morejo privoščiti.
Odgovori