Kako ga presenetiti v postelji?

Vse, kar nas zanima in še ne vemo o NJEM.
Odgovori
Davorin
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Davorin »

Jest pa ne vem kakšne dedce maste to, k vas hočjo čist nage?! Sej ne rečem, da je na koncu skoraj vedno samo gola koža, ampak prej pa "prav pride" kakšno seksi perilo, korzetki (ala Intimissimi), samostoječe nogavice, mrežaste, čeveljci, ... po moje prav vsak tip rad sleče tovrstno garderobo. :twisted:
Žabica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Žabica »

morda kako malenkost, da je malo bolj skrito, da je malo bolj zanimivo.
sicer pa me blaznooooo moti, ko on 1-2-3 sleče vse, nikakor pa ne ne svojih navadnih belih štunfov za doma -- bljak! :D
Uporabniški avatar
sovica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a sovica »

Ej punce, pa mate te samostoječe najlonke tud zdej k je zima oblečene, pa minič gor?Mislm, če grest ven na ta mrz tko spedenane???
Uporabniški avatar
shania
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a shania »

Mojma tud najraje da sm naga in seveda obratno :sport:
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Davorin napisal/-a:Jest pa ne vem kakšne dedce maste to, k vas hočjo čist nage?! Sej ne rečem, da je na koncu skoraj vedno samo gola koža, ampak prej pa "prav pride" kakšno seksi perilo, korzetki (ala Intimissimi), samostoječe nogavice, mrežaste, čeveljci, ... po moje prav vsak tip rad sleče tovrstno garderobo. :twisted:

To se deloma strinjam, sam da bi pa vsak dan mogli tipi vse to s punc dol slačt, pa ne vem koliko časa bi se jim dalo. To ase mi zdi za ke pa sm, priložnostno. Nikakor pa ne vsakodnevno. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

Davorin napisal/-a:Jest pa ne vem kakšne dedce maste to, k vas hočjo čist nage?! Sej ne rečem, da je na koncu skoraj vedno samo gola koža, ampak prej pa "prav pride" kakšno seksi perilo, korzetki (ala Intimissimi), samostoječe nogavice, mrežaste, čeveljci, ... po moje prav vsak tip rad sleče tovrstno garderobo. :twisted:

ja, moj ma tut fetiš na samostoječe mrežaste nogavice...po moje bi najraj vidu, da bi jih mela kr skoz gor :D
Kunigunda
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: SG
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Kunigunda »

hm...ne vem a mu je kaj posebej všeč...ponavadi sma vedno gola...mu je pa blo zadnč ful všeč,ko sem mela odprto satenasto pižamo gor :lol: je bil čist nor :razz:
Obiščite me na: http://lena.rebootcomic.com
Uporabniški avatar
Ange|ina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)

Neprebrana objava Napisal/-a Ange|ina »

ponavad čim mnj.. ampak, najbol pa znori, ko dam palmersov korzet s štrumpantlni gor :D jaja, tistga pa nikol noče dat dol, še naramnce mi ne pusti znižat :D

Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Uporabniški avatar
zamišljena
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dežela nenavadnih ljudi

Neprebrana objava Napisal/-a zamišljena »

Taaangiiiiičiiiiiiii z dvojnimi trakci ob strani:))) Al' pa čipkaste boksarce, take ki pol ritke gleda ven;)) Samostoječe mrežaste in črni škornji z 10 cm pete:))) Kakšna prozorna srajčka iz šifona :zustimm:
Pa zmeri, zmeri se v trgovini morava ustavit pr' rdečem spodnjem perilu :gruebel: Sam še nisem našla takega, ki bi mi bilo res všeč - mi je vse preveč kurbiš :irre:
Na njem pa - oprijete boksarice z široko elastiko zgoraj....sploh, pa če se to vidi ven iz kavbojk, ki imajo nizek pas....ajs!! :flamingdev:
If you make people think they're thinking, they'll love you. But, if you really make them think, they'll hate you.
Uporabniški avatar
enya
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a enya »

Ma cist odvisno od predigre. Lohk sem se na pol oblecena, ko se ne morem zadrzat, al pa ze cisto slecena. Da ga mal bolj vzburim, pa vcasih pustim kaj na sebi, da potem prav pocasi vlece iz mene. Je se bolj zrajcan-kaksen del cipkastega perila!
Uporabniški avatar
Playgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Playgirl »

hm....mislm, da mu je najbolj všeč, da sm gola ...no, lahko si pustim gor samostoječe nadkolenke :oops:
Uporabniški avatar
porcelain
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a porcelain »

popolnoma nič :) in to je tudi najboljše :zustimm:
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Uporabniški avatar
bad girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bad girl »

odvisno kje sva.če sva pr meni al pa pr njemu doma sva povsem gola, če pa kje drugje imam običajno na sebi tangice, modrc al pa krilo. najbl mu je pa všeč če sm gola.
SEX, DRUGS & ROCK`N`ROLL!
Uporabniški avatar
shaMa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a shaMa »

:D En tak majhen namig - ce so vam kdaj predrage te samostojece, pa si jih nocte kupt, noooo jaz sem uzadno neki gledala te navadne zabe ( mrezaste, vzorcaste ... ) in sem uzela skarje in mal zrezala tam okol lulike :D haaaaaaaa, res zgleda originalno ( pa se pocen je :razz: - ce ti ni skoda teh zab, seveda :P )
Meet me in outer space
I will hold you close
if you're afraid of heights
I need you to see this place
Uporabniški avatar
rozica_
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: pod gorami...

Neprebrana objava Napisal/-a rozica_ »

Najveckrat nimam nic na sebi, razen ce je sila pa ni casa vse slect. Al pa ce sva bila zunaj, ga ful rajca, ce pustim gor kiklco al pa samostojece nogavice. :)
Odgovori