Jest pa ne vem kakšne dedce maste to, k vas hočjo čist nage?! Sej ne rečem, da je na koncu skoraj vedno samo gola koža, ampak prej pa "prav pride" kakšno seksi perilo, korzetki (ala Intimissimi), samostoječe nogavice, mrežaste, čeveljci, ... po moje prav vsak tip rad sleče tovrstno garderobo.
morda kako malenkost, da je malo bolj skrito, da je malo bolj zanimivo.
sicer pa me blaznooooo moti, ko on 1-2-3 sleče vse, nikakor pa ne ne svojih navadnih belih štunfov za doma -- bljak!
Davorin napisal/-a:Jest pa ne vem kakšne dedce maste to, k vas hočjo čist nage?! Sej ne rečem, da je na koncu skoraj vedno samo gola koža, ampak prej pa "prav pride" kakšno seksi perilo, korzetki (ala Intimissimi), samostoječe nogavice, mrežaste, čeveljci, ... po moje prav vsak tip rad sleče tovrstno garderobo.
To se deloma strinjam, sam da bi pa vsak dan mogli tipi vse to s punc dol slačt, pa ne vem koliko časa bi se jim dalo. To ase mi zdi za ke pa sm, priložnostno. Nikakor pa ne vsakodnevno.
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Davorin napisal/-a:Jest pa ne vem kakšne dedce maste to, k vas hočjo čist nage?! Sej ne rečem, da je na koncu skoraj vedno samo gola koža, ampak prej pa "prav pride" kakšno seksi perilo, korzetki (ala Intimissimi), samostoječe nogavice, mrežaste, čeveljci, ... po moje prav vsak tip rad sleče tovrstno garderobo.
ja, moj ma tut fetiš na samostoječe mrežaste nogavice...po moje bi najraj vidu, da bi jih mela kr skoz gor
ponavad čim mnj.. ampak, najbol pa znori, ko dam palmersov korzet s štrumpantlni gor jaja, tistga pa nikol noče dat dol, še naramnce mi ne pusti znižat
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Taaangiiiiičiiiiiiii z dvojnimi trakci ob strani:))) Al' pa čipkaste boksarce, take ki pol ritke gleda ven;)) Samostoječe mrežaste in črni škornji z 10 cm pete:))) Kakšna prozorna srajčka iz šifona Pa zmeri, zmeri se v trgovini morava ustavit pr' rdečem spodnjem perilu Sam še nisem našla takega, ki bi mi bilo res všeč - mi je vse preveč kurbiš Na njem pa - oprijete boksarice z široko elastiko zgoraj....sploh, pa če se to vidi ven iz kavbojk, ki imajo nizek pas....ajs!!
If you make people think they're thinking, they'll love you. But, if you really make them think, they'll hate you.
Ma cist odvisno od predigre. Lohk sem se na pol oblecena, ko se ne morem zadrzat, al pa ze cisto slecena. Da ga mal bolj vzburim, pa vcasih pustim kaj na sebi, da potem prav pocasi vlece iz mene. Je se bolj zrajcan-kaksen del cipkastega perila!
odvisno kje sva.če sva pr meni al pa pr njemu doma sva povsem gola, če pa kje drugje imam običajno na sebi tangice, modrc al pa krilo. najbl mu je pa všeč če sm gola.
En tak majhen namig - ce so vam kdaj predrage te samostojece, pa si jih nocte kupt, noooo jaz sem uzadno neki gledala te navadne zabe ( mrezaste, vzorcaste ... ) in sem uzela skarje in mal zrezala tam okol lulike haaaaaaaa, res zgleda originalno ( pa se pocen je - ce ti ni skoda teh zab, seveda )
Meet me in outer space I will hold you close if you're afraid of heights I need you to see this place
Najveckrat nimam nic na sebi, razen ce je sila pa ni casa vse slect. Al pa ce sva bila zunaj, ga ful rajca, ce pustim gor kiklco al pa samostojece nogavice.