orbitrek

Vse od navijačev pa tja do primarnega športnega užitka.
Odgovori
Uporabniški avatar
-anonymus-
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a -anonymus- »

baje ful škoduje kolenim in gležnjem... in baje je to dokazano zdravstveno :P

sam nevem, jst bi ga tut mela ;)
Uporabniški avatar
La*Perla
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a La*Perla »

-anonymus- napisal/-a:baje ful škoduje kolenim in gležnjem... in baje je to dokazano zdravstveno :P

zdravstveno je tudi dokazano, da neaktivnost proizvaja debeluhe :D tko da razen če ne boš cel dan na orbitreku, ti res ne more nič škodovat :D
Uporabniški avatar
Marmeladaa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Marmeladaa »

No vsaj recimo, kolk prbližno se splača odštet, če kupuješ novga? K eni naj bi baje škripali in ne vem kaj še vse? Se da dobit kaj za ene 30-40 tisočakov?
Uporabniški avatar
saarah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a saarah »

mily napisal/-a:midva z lubijom mama glih debato ka bi mela. al orbitrek al sobno kolo, kaj je bolš? kr jst navijam za orbitrek on pa bicikl. al je oboje sranje, in bova sam keš stran vrgla?

hej! sj mogoče,je že ktera rekla tole- pri orbitreku,kolena manj trpijo-in nasploh kosti-tudi gležnji in to,kaj pa vem...
Applebitecc
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Applebitecc »

Hm jaz kakšnih takih problemov še nisem opazla, sam ne tečem na njem 45 minut na dan. Pretiravat spet ne smeš, no. A če tečete zunaj vas pa ne bolijo kolena? Kakor jaz vem bolj trpijo, če tečeš zunaj... Vsaj mene, no. :gruebel:
ložica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: na poti do sonca..

Neprebrana objava Napisal/-a ložica »

če tečem zuni mene ful bolj kolena bolijo kukr če sem na orbitreku..kot sm že rekla men je ful fajn..glede cene..raj dejte več dnarja pa bo mel lepo življensko dobo :) pa še nč ne bo šteku..
Zadnjič spremenil ložica, dne 09. Okt. 2005 12:14, skupaj popravljeno 1 krat.
say it right..
Uporabniški avatar
metron
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: LjUbLjAnA

Neprebrana objava Napisal/-a metron »

La*Perla napisal/-a:
-anonymus- napisal/-a:baje ful škoduje kolenim in gležnjem... in baje je to dokazano zdravstveno :P

zdravstveno je tudi dokazano, da neaktivnost proizvaja debeluhe :D tko da razen če ne boš cel dan na orbitreku, ti res ne more nič škodovat :D

ahahaha anonimus :verweis: u `ve been served :)
Tko nekak...
Uporabniški avatar
MiLa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a MiLa »

Jaz ga mam,..in po pravici povedano je vse odvisno od tega kolk človek dela na njemu,...kadar ga mam v kotu,..ja valda nisem zadovoljna z njim, če pa ga redno "gonim" pa se to tudi lepo obrestuje,...edino je problem, vsaj pri meni, da se hitro naveličam te monotonosti.
Uporabniški avatar
pupa*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pupa* »

Marmeladaa napisal/-a:No vsaj recimo, kolk prbližno se splača odštet, če kupuješ novga? K eni naj bi baje škripali in ne vem kaj še vse? Se da dobit kaj za ene 30-40 tisočakov?

Orbitrek platinum s tv prodaje pride okoli 40000 pa je čist vredu. Sam kot so že druge rekle se splača kupit kaj "rablenega". Če pa začne škripat pa ga malo podmažeš pa včasih malo pošraufaš pa je. :D
¤MiSsY¤
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Litija
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MiSsY¤ »

Joj no, pa tud če škripa ni tok hudo, daš eno u izi musko al pa pržgeš TV pa se sploh ne sliš :lol:
Evelin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Evelin »

Glede škripanja: čisto odvisno kakšen tip človeka si. Jaz sem najprej imela Neckermanovega za 30.000 sit. Pa je tako škripal, da sem ga takoj poslala nazaj. Sedaj imam enega za 70.000 tisoč in je krasen. Moje mnenje je, da tisti, ki že po enem mesecu škripajo, bodo čez eno leto crknili. Tako da svetujem, da v nakup eliptika vložite malo več denarja. Je pa tudi res, da pri teh slabših eliptikih menda bolj trpijo kolena in gležnji zato, ker je os prekratka. Moj eliptik je recimo kar precej daljši od tistega prvega, kjer se tudi čuti razlika v nogah.
Nadine
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Nadine »

jz vsak dan gor telovadm(no ok ne lih usak dan, ene 4x na teden pa), ampak to sm začela da bom dobila mal mišic na nogah k mam ful suhe, ne pa da bi kj shujšala (god no!!!) k tega pa res nočm! :eek:
*strastna*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *strastna* »

ja js mam orbitrek doma in je to ene od stvari za katere mi je žou da sm dala keš! res ej kr neki! polom! brez vezeeeee! tko da FOLK NE KUPUJTE TEGA! usak dan sm bla po 45min gor.........use je dol zmene tekl sam tut po 2 mescih ni blo nč....navadn bull shit je da shujšaš.....sam mal mišic u noge sm dubla! sobno kolo je pa že mal bolš,od tega dobiš mal lepšo obliko nog pa tko..to se mi je pa splačal :D
Evelin
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Evelin »

Ja draga moja, seveda nisi shujšala, če obenem nisi zrihtala svoje prehrane. Telovadba je 30%, prehrana pa 70 %. Če bi jedla bolj zdravo in manj ter vsak dan na eliptiku telovadila 45 minut, bi bili rezultati 100 %. Eliptik je boljši od kolesa, ker razgibaš celo telo. Na kolesu prav veliko za rit ne narediš, glede na to, da sediš na njej.
inchy84
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a inchy84 »

Jst sm pa taka oseba, da kar imam doma ponavadi zmir na podstrešju pristane al pa to stvar ponucam za odlaganje cunj :D
Tko d grem jst lepo u fitnes pa sm tm na orbitreku ene 20 min pol še na tekalno stezo in to je to :P
Čeprov zdele k se je faks začel sem se mal polenila :roll:
Odgovori