Ne!!!! SPokala bi kufre in šla nazaj domov ali pa kam drugam!!! In to moj dragi tudi ve, sem mmu že na začetku rekla da če bo kdaj dvignil roko nadme,naj pazi kaj dela
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih. Coco Chanel
Hmm po pravici povedano nevem kaj bi naredila, ce bi bila dejansko v tej situaciji. Ce zdaj razmisljam, mislim da mu nikakor nebi odpustila. Ampak, ker vem kaj vse sem ze odpustila. Medtem sicer ni bilo fizicnega nasilja(klofute), je pa bilo toliko izrecenih besed, za katere si nikoli ne bi mislila, da bi jih lahko pozrla pa sem jih. Tako, da res nevem. Vem edino, da vse ostane v tebi in tudi, ce kao odpustis, nikoli ne pozabis. Tak, da ce se malo bolj premislim, mislim da tega ne bi mogla odpustiti. Najverjetneje bi pa dobil se v istem trenutku tudi klofuto nazaj
Zelo težko, da bi mu oprostila. Sicer je čist odvisno kaj bi bil temu povod.
Ampak za mojga lubčka sem zihr da me ne bi. Če bi bil že tko jezen bi prej brcnu u steno ne pa mene
..:.. I'm not half a woman, why would I need half a man ..:..
ne. Ker noben na svetu nima pravice, da te udari. Če misli, da si ti razlog za njegovo jezo, potem naj se tolio skolira in gre. Tako odreagirajo ljudje dorasli svojim letom. Tisti drugi tepejo. In potem mislijo še, da so frajerji!
jaz mu tut nebi oprostila! Prvič pa zadnjič bi blo..še nazaj bi ga prtisnila! Mam prjatlco ki jo je tip (zdaj že bivši) skos tepo...je cela plava okol hodla...je pa bla prepričana da je ona kriva da jo tepe...pa sta še kr dolg tko "vozla" ! Že 1x da te udari je preveč
Jaz sem pa mojga bivšega klofnila, ker mi je rekel, da sem k...a in da se z drugimi vlačim, potem je pa on mene nazaj zažgal, ni blo prijetno. Po tem dogodku sva še bila skupaj, a je vse šlo le še navzdol.
ja jst sm glih o tem razmišljala kva če bi se to mogoč kdaj nama zgodl.sicr težko vrjamem ampk če bi se, bi dala še eno šanso.če bi se pa še enkrat zgodl poj pa to že ni več pomota in bi sam šla.sm mu pa tud že dala vedt da tega zelo ne odobravam tko da se mi zdi da mu je jasn kva ga čaka če bi se to zgodl.
nikoli in nikdar!!če je prvič to nardil..bo še drugič...verjetno me ne bi več videl...
...i still believe in your eyes... there is no choice, I belong to your life... because I will live to love you someday... you'll be my baby and we'll fly away....