Pustiš punco, ker ti je druga všeč!!

Zadovolj(e)n/a v postelji.

Bi šli narazen s partnerjem, zato ker se vam druga oseba dopade?

Ja, zakaj pa ne
27
10%
Nevem, odvisno od situacije
138
53%
Ne
95
37%

Skupaj glasov: 260

Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Ne, ne zdi se mi cool. :roll: Kakšno vprašanje pa je to? :? Tudi normalno se mi ne zdi, ampak bom rekla takole: če nekdo zaradi nekoga drugega več ne čuti do partnerja tisto kar je prej, potem je smiselno zvezo končati. Če pa ti je nekdo samo všeč in obstaja tista zaljubljenost, potem pa smisel izgubi noge... Seveda se najdejo tudi taki, ki jih nekdo "zmeša" in že pustijo partnerja ter tečejo k tistemu drugemu (tragikomedija pa je, če potem tistemu drugemu ni do zveze in tako izgubiš oba). Če v zvezi vse štima, potem je normalno, da te drugi ne more očarati do te mere, da bi zvezo postavil na kocko. Vsaj pri meni je tako. Ko sem nekomu predana, sem mu predana 100 odstotno! Žal pa to ne velja za nekatere tipe... :roll: Imam izkušnje s tem, žal.
Uporabniški avatar
čivava
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a čivava »

Ne zapusti ljubljene osebe zaradi všečnosti druge osebe....

To je nekakšna misel, katera mi veliko pomeni, saj veliko krat rečem, vav... dobr dec.. samo, zaradi tega ker mi je navidezno všeč, ne bi zapustila svojga lubljenega... Drugo je imeti nekoga res rad, in imeti nekoga ker ti je le všeč...
seveda pa čas prinese svoje lastnosti, slabe ali dobre... :)
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

čivava napisal/-a:Ne zapusti ljubljene osebe zaradi všečnosti druge osebe....

To je nekakšna misel, katera mi veliko pomeni, saj veliko krat rečem, vav... dobr dec.. samo, zaradi tega ker mi je navidezno všeč, ne bi zapustila svojga lubljenega... Drugo je imeti nekoga res rad, in imeti nekoga ker ti je le všeč...
seveda pa čas prinese svoje lastnosti, slabe ali dobre... :)

To pa je tak ko da bi moje misli napisala :)
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

pa tle ni fajn zacet z kakimi "ja sm imu ze take babe" "ja sm imela ze take tipe" ... saj dejstvo je eno, če neki ne štima, če se ne pogovarjaš ali pa se začneš prepozno in če tudi po pogovoru še naprej ne štima, ni izhoda in ni volje in ni TO TO, potem greš zamenjat. Čeprav pomoje je najbolje, da nekak vzameš pavzo zase, da delaš kar ti paše, da živiš svojo linijo in uzivas v "samoti".

Sveta je veliko več kolker vidimo,...

Eni so rekli... ni vse samo to kar vidite, ko ponoči hote z prižgano svetilko po temačni poti skozi gozd, vrnite se podnevi...

Varanje in skakanje iz zveze v zvezo, zaradi dokazovanja samega sebe in potrebe po samodokazovanju in iskanja potrditve pri drugih. TO sux... potem se vedno vrtimo v krogu.

Neverending Story.
Pač prej ko to dojameš, prej greš po svoje in na svoje in prej pride una taprava "moj/a" :)

Lp in cao
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Js misli, da je vseeno bolj fer, da to osebi poves s katero si v zvezi, in odides, kot pa da ji prikrivas, lazes ali jo celo prevaras... Se vseeno odhod zaradi nekoga drugega izpade malo drugace, kot nekoga prevarati...
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

*LooBika* napisal/-a:Js misli, da je vseeno bolj fer, da to osebi poves s katero si v zvezi, in odides, kot pa da ji prikrivas, lazes ali jo celo prevaras... Se vseeno odhod zaradi nekoga drugega izpade malo drugace, kot nekoga prevarati...

Se popolnoma strinjam. Prevara preveč boli...
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
uniqueee
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a uniqueee »

odvisno od situacije..
bila sem v zvezi z enim kar nekaj časa, pa se mi je vmes en dopado (lušten, ...), ampak nisem pustila fanta, za kar mi ni bilo žal, ker se je izkazalo, da je tist tadrug bil toalen bedak.. nato se pa je čez nekaj časa drug vido, samo sem si to prekrila, češ da si to samo domišlam, ko dragega ne vidim zadnje čase dosti. potem sma pa končala(druga se mu je dopadla, pa tak je že bil čas, to vem, samo ok).. in jaz ugotovim, da mi je po 4ih mesecih še vedno tisti en všeč.. pa probam 1. dobra reakcija, slab odgovor(ker sma pač kolega).. ok. se resno zagledam v njega, pa 2. poskusim.. samo sem opustila in pozabla.. zdaj mi gre na živce, ampak šeč mi je še vedno.. hehe
ampak mam pa novega na vidiku :P

Lp
Uporabniški avatar
Ninja7
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: obala

Neprebrana objava Napisal/-a Ninja7 »

:smilingplanet:

no v mladih letih je sprejemljivo tudi to... to so leta, ko partnerja tak "break up" ne prizadane toliko, ker je sama zveza že na začetku nekako obsojena na konec... le redko kateri pari iz najstniških let ostanejo skupaj, zato menim da so ta leta predvsem namenjena medspolnemu spoznavanju - ta šola pa nam nato v življenju koristi, da vemo kaj si od partnerja želimo, temu primernega tudi najdemo in se izognemo takim "menjavam", ker bi prišel mimo nekdo, ki nam je vizuelno všeč...
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

pikovita napisal/-a:...ne zapusti nekoga, ki ga ljubiš zaradi nekoga, ki ti je všeč...

najbolj beden izrek vseh časov.. če nekoga res iskreno ljubiš neboš nikoli niti pomislil, da bi ga zaradi kogarkoli zapustil :stupid:

sicer pa se tudi meni ne zdi to nič nenavadnega..hvalabogu, da se zveza prekine če oba nista za to. seveda je za tisto zapuščeno osebo to (lahko) dvakratni udarec..vendar še zmeraj boljše kot neko pretvarjanje ali pa celo varanje..
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
le5ncchy
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a le5ncchy »

2 različna pojma sta, če se ti edn ''zadopade'' ( ga vidš, mal govoriš z njim in ti je simpatičen, recimo) kot pa d ti je en resno všeč ( si že v dvomih, če ni preraslo v ljubezn) tko da v temu drugmu primeru je to bol normalno, ampak odvisno je tut od trenutnega partnrja. :roll:
Uporabniški avatar
Pika-20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Pika-20 »

Mislim, da v kolikor je v resni zvezi enemu od partnerjev še nekdo drug všeč, lahko to dosti stvari zraven potegne. Lahko se drugi partner začne počutit zapostavljenega, manjvrednega, pade samozavest itd...
Iz tega se lahko rodijo težave, ki drugač sploh nebi nastople... sicer je paodvisno v koliki meri je velika tista "všečnost" in seveda od situacije do situacije je lahko zgodba različna.
Uporabniški avatar
Georgia
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Georgia »

Js mislim, da če že dokaj resno razmišljaš o tem, da bi mogoče zapustil partnerja zaradi neke druge osebe, ki ti je "všeč", že ne morš dost čutit do partnerja. Jst sm spoznala že velik meni zlo zlo simpatičnih moških, pa tut enkrat še nism pomisnla, da bi zard njega pustila svojga. V bistvu si sploh ne morm predstavljat tega.
Uporabniški avatar
princes semika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princes semika »

:oops: tudi jaz sem pustila bivšega fanta, ker sem se noro zaljubila v sedanjega, naprvi pogled in sem srečna z njim, kot še nikoli v življenju.... pa tudi z bivšim se nisem predstavljala v prihodnosti,....nikakor... nisva bila za skupaj....

ljubezen svojega življenja (beri:mojega dragega) pa nebi pustila, nikakor v nobenem takšnem primeru, niti, da srečam svoj seks simbol, moškega sanj, vin diesel....

a-a, nedam te nikome gago moje...
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

to je men čist normaln v mladih letih (oba stara 15.let).. :)
drgač pa mislm, da je bil to samo izgovor da jo je pustil. mi je pa butasto, da ji ni povedou zakaj sta zared končala...
Uporabniški avatar
rdeče vrtnice
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a rdeče vrtnice »

Nikoli ne zapustiti tistega ki ga imaš rad, zaradi nekoga ki ti je všeč.
Odvisno sploh koliko je tisto punco ljubil a sklepam da bolj malo, da je tako naumnost naredil.
ℓινє...ℓαυgн...ℓσνє...
ℓυкα<3
Odgovori