mmm napisal/-a:hayley napisal/-a:
Ja ok, jaz si ne bi dopisoval z žensko, ki bi mi v živo bila antipatična, ampak očitno vsi niso tako diskriminatorni![]()
Da ne bo zdaj izpadlo kot, da si celo leto piševa, vmes si več kot pol leta/1 leto nisva nic/ skoraj nič in zdaj sva si v zadnjem času malo nazaj..
Drugače po pravici povedano, jaz sploh ne vidim povezave med tabo v živo in na forumu/ virtualno, se mi zdijo kot 2 različne osebe ( v živo ni nič bolj pozitiven vtis glede na moj okus) , zato pa mogoče sem si se kdaj pisala, ker nisem delala povezave..
Ampak zdaj sem te itak blokirala kak teden nazaj..
Tle imaš toliko vsem za povedat in se napadalen začneš bit, v živo, če ne bi jaz govorila in vodila pogovora, bi ti verjetno bil cel čas tiho, precej awkward..

Poleg tega sem ti pa že povedala vzrok, da če gledam 'v smislu več kot prijatelja' , nisi moj stil tudi fizicno/ 'nekarakterno' ..
Samo to sem. Hotela dodati. Načeloma me ne briga kaj kdo reče o meni, sam, da en piše kot D aje neka čist drugačna resnica od dejanske, mi tudi ni lih kul vseeno..
In valda nisi edini, ki mi ni všeč tako v živo, kot da se vsak z vsakim ujame.. Zdaj če jaz pišem kako zelo sta mi bila 2 všeč, s katerima sem se dobivala, tle na forumu, misliš, da bi to veljalo kar za vsakega ali kaj in da bom planila na vsakega... Nope!
Sem drugače zelo odprta in rada spoznavam nove ljudi in cvekam o vsem živem in gledam na nove ljudi nekako 'brezspolno', ampak v smislu romanticnih/seksualnih zvez sem vseeno izbirčna (za moje pojme niti nisem Oz objektivno gledano najbrž v neki normalni meri) in ja, najbrž izbiram ljudi večinoma po videzu tako na začetku..