Ja saj to je menda vsem jasno, da če čepiš doma in jamraš nimaš ravno velikih možnosti...gre se samo zato, da se z leti dobra izbira manjša in toliko dlje rabiš, da spoznaš nekoga, ki ti bo kliknil, kot pa je to mala malica npr. v zgodnjih 20ih, ko se folk še išče in so razhodi v zvezah na dnevnem redu. Itak, da se danes veliko ljudi razide tudi pri 30+ letih, a ta številka je vseeno manjša, ker se folku po domače povedano ne da iskat novega partnerja in se sprijaznijo (vem, to ni prav, ampak to folk počne)
Če se vrnem na primer svojega brata - ima kul službo, še vedno hodi ven in ne čepi doma, tudi potuje ... a primernih kandidatk je itak manj, ker on išče 25+ ... je nekako logično, da ga 20letnice ne zanimajo, čeprav se mu mečejo pod nogami...a pač to so neresne punce, ki palijo na starejše moške in imajo po večini čisto drugačen način življenja kot on, družine pa itak ne bi imele še 10 let, kar jaz čisto razumem, ker sem pri 20ih razmišljala isto. Pa ne da zdaj on sanja o otrocih, a verjamem, da če bi spoznal tapravo, bi imel v roku treh let otroka.
No ne vem ali pa je ratal preveč izbirčen, ker bi frajer po več kot 10ih letih bluzenja rad resno punco in misli, da mora dobiti boginjo.

Ni nemogoče, to itak, da ne. A jaz sem samo želela poudariti, da razumem, zakaj folk jamra. Je pa res, da jamrajo po navadi tisti, ki čepijo doma in nič ne naredijo za to, da bi kaj spremenili ... in potem se tolažijo "itak so vsi zasedeni, nič ne morem naredit".
The strength of man's position in the world depends on his degree of adequacy of his perception of the world and reality. (Erich Fromm)