Takole, sla po paket na posto. In ni bil majen

Ze ko sem ga tlacila na trolo, sem po posiljateljevem naslovu vedela, kdo je moj letosnji bozicek.
LZ, spet si v darilo najbrz vlozil vec truda, kot vsi mi..

Kot obljubljeno, je bila vsebina paketa zascitena z ogromno kolicino Slovenskih novic...

... zavita pa v lep, pisan papir

...

Najprej so mi v oci padle Jon Snow voscilnica ( nice

), obvestilo/vabilo o razstavi Cirila Jazbeca (ne vem, kako je uslo iz slike) in vrecka disecega potpourrija. V vrecki je bil se skrivnostni listek, s skrivnostnimi koordinatami, le te pa so v guglmepsu prikazale Istanbul oz natancneje ''Mısır Çarşısı'', enega najvecjih bazarjev z zacimbami v mestu (hvala, wikipedia)

Sherlock v meni sklepa, da si ga tam dobil?
http://www.misircarsisi.org/
Potem sem zacela z najmanjsim paketkom, v njem pa so bili uhancki z motivom GoT

v fangirl momentu sem se enkrat sklenila, da bom v 2015 poleg gledanja serije prebrala tudi kaksno knjigo. Kdo ve, mogoce pa rata

Nadaljevala sem s tankim kvadratnim zavojem, ker sem po obliki ze sklepala za kaj bi lahko slo.. Ko sem ga odprla, sem malo zacela skakati po sobi

Eden mojih najljubsih albumov vseh casov, koncno v fizicni obliki, in to na vinilki!! To si moral nekje izbrskat... ti, ti.

Evo, pa se gasilska vsega skupaj. Zraven nastetih stvari so se v paketu skrivale se temna cokolada z brusnicami in jabolkom, knjiga Velika Ljubezen (Sarah Dunn) in banana for scale (kdor na netu prezivi vec kot uro na dan, bo razumel

). Aja, pa se kup posvetilc, sporocilc in lepih zelja.

HVALA!
pa se zapeljivka dneva iz casopisa...