Pjeb napisal/-a:Če sta si dva všeč pač pride do sexa...ne razumem zakaj nekatere/i čutite potrebo po razmišljanju naprej od tega.
No no, realno gledano nobeden noče potem imeti za resno zvezo žensko, ki se je vsa ta leta ravnala po tvojem "receptu" - go with the flow, ker je označena za zgonjeno in ne vem kaj še vse.

Dvojni standardi in te stvari ...
To je eno. Drugo pa je to, da nekaterim enostavno pač ni za seks z osebo, do katere ne čutijo nekaj več in nekateri niso sposobni seksati z osebo, do katere ne čutijo neke povezanosti.
Ne vem za druge...ampak če sem jaz v taki situaciji, da se več kot očitno vidi, da si punca želi sexat z mano...pa se nekaj pretvarja in "bremza" svoje želje samo zaradi tega, da si ne bi mislil kaj napačnega o njej. Vse kar mi pokaže s tem je, da ni iskrena do mene in še slabše, do sebe. In samo zaradi tega me ne zanima več za kaj resnega...mogoče samo za sex, če mi je res privlačna.
Zakaj pa s tem ne bi bila iskrena do tebe? Kaj pa če ti pove, da ji še ni do tega? Jaz do zdaj še nikoli nisem bila tiho, če je kdo hotel kaj več, pa meni do tega še ni bilo, sem mu to tudi povedala. Pa ne špilam nobene device Marije, samo po svojem filingu in čustvih se orientiram, predvsem pa začutim kdaj je tudi moškemu nekaj več do mene in ni samo potreben seksa kot kamela vode v Sahari. Do zdaj mi je še vsak po določenem času povedal kakšne namene ima z mano in kakšna čustva goji do mene, zato ni bil nobeden od naju kasneje razočaran, ker sva oba vedela, da želiva biti skupaj.
Ampak kot že rečeno, ne obsojam nikogar. Ne vem zakaj se je treba braniti z vsemi štirimi. Da ste taki, ki seksate hitreje in posledično na koncu z več ljudmi večina, je tako ali tako jasno, zato se ne rabite pred nikomer zagovarjati.

Don`t lower your standards for anyone or anything. Self respect is everything.