samo sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Dolly
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: samo sex?

Neprebrana objava Napisal/-a Dolly »

_patchouli_ napisal/-a:Kaj pa je narobe s tem, da se spoznavaš in hkrati še seksaš? :D
vedno vsi to govorijo, kot da se te dve stvari izključujeta in enkrat, ko vidiš eden drugega golega, je kar konec razvijanja odnosa.

Nič ni narobe. Saj tako kot ti razmišlja vedno več ljudi, zato je to dandanes že nekaj čisto običajnega. :D Meni osebno se je vedno zdelo bolj zanimivo hiteti počasi in ko sva prišla do "končne postaje", je bilo toliko bolj zanimivo in se ni zgodilo, da bi po seksu ostala praznih rok.

But hey, that`s just me. :wink:
Don`t lower your standards for anyone or anything. Self respect is everything.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Kaj pa to pomeni, praznih rok? Predvidevam, da brez zveze? Ker brez te bi ostala, če bi seksala z dečkom, ali ne, če nista za skupaj.
Dolly
Sramežljivka
Sramežljivka

Ni rečeno. Bom dala primer. Nek moški išče resno zvezo. Med iskanjem primerne osebe za le-to, bo dal skozi še kakšno avanturo oz. ne bo nujno imel v glavi da gre za avanturo, pač pa se bo za tako izkazala kasneje. Spozna punco, ki bi utegnila predstavljati potencialno kandidatko za resno zvezo (pač sodeč po začetnem vtisu). Gresta na drugi ali tretji dejt in je punca že pripravljena skočiti med rjuhe (no, lahko je tudi brez rjuh, če gre za javen plac). Če ne iščeš ravno samo nekajmesečne zveze (ali pa še to ne), te načeloma to zmoti, ker si misliš, da se potem da dol z vsakim na tretjem dejtu. In tip išče dalje, brez da bi jo še kdaj poklical - ali pa jo pokliče/se odzove njenemu povabilu na ponovno srečanje, a odnosu z njo ne pripisuje velikega pomena.
Ne vem za vas, a jaz na njegovem mestu ne bi razmišljala kaj dosti drugače. Če je nekdo pripravljen seksati s tabo še preden izveš ali ima brata/sestro in kaj rad počne v prostem času, ta oseba pač ni relationship material.

That`s how it goes. :ja: V redkih primerih se zgodi, da se dva najdeta in se iz zgodnjega seksa razvije kaj resnejšega, a je to prej izjema kot pravilo.

Ne pravim, da je takšno zaporedje obsojanja vredno. Sem pa mnenja, da imamo ljudje to v glavi, ko iščemo resno zvezo. Vsaj zase lahko to trdim, pa tudi ko poslušam situacije kolegic ali kolegov, se stvari odvijajo po tem scenariju, le da se marsikatera ženska tega ne zaveda in potem na kavi objokuje kako vedno naleti na napačne. Hja, če seksa z vsakim, ki ji je všeč in ga želi spoznati, že na samem začetku, se to v enem letu hitro nabere in se med temi zelo verjetno lahko znajde nekaj takih, ki se med sabo poznajo ali so prijatelji, zaradi česar so potem še bolj prepričani, da ta ženska pač ni za oženit.
;D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

dolly :kuss: končno ena ki ima podobno mnenje glede tega
hej norci :)
Uporabniški avatar
Pjeb
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: koroska

Neprebrana objava Napisal/-a Pjeb »

Če sta si dva všeč pač pride do sexa...ne razumem zakaj nekatere/i čutite potrebo po razmišljanju naprej od tega.

Ne vem za druge...ampak če sem jaz v taki situaciji, da se več kot očitno vidi, da si punca želi sexat z mano...pa se nekaj pretvarja in "bremza" svoje želje samo zaradi tega, da si ne bi mislil kaj napačnega o njej. Vse kar mi pokaže s tem je, da ni iskrena do mene in še slabše, do sebe. In samo zaradi tega me ne zanima več za kaj resnega...mogoče samo za sex, če mi je res privlačna.

That's how it also goes. ;)

Če pa ne znate prepoznati fantkov, ki so tako globoko v svoji pravljici, da jim je normalno obsojat vse kar odstopa za milimeter od njihove iluzije...pa priporočam, da usmerite razmišljanje v to smer. :)
Jaz sem tisti pred katerim te je opozarjala mama...
ampak oba dobro vema, da je nisi nikdar poslusala.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ne zastopiš.. tisti ki si želi resne zveze, hoče dobro spoznat osebo, preden ima kaj z njo.

to "odlaganje sexa" je ubistvu filter, da se znebiš neresnih ki te hočejo sam ponucat za sex, a veš ;) ker tip, ali punca, ki ga zanima samo bluzenje, zato ne bo spoznaval eno osebo pol leta. bo pa jo tisti, ki mu je bolj pomemben odnos na dolgi rok kot pa par noči v spalnici.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 08. Dec. 2013 18:28, skupaj popravljeno 1 krat.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

Mja saj, če se delaš nekaj kar nisi sam zato, da si nebi mislil o tebi, da si lahka-- Jaa pol bota ziher srečen par :D Go with the flow, če čutiš da se hočeš še spoznavat, se spoznavaj. Kul. Če pa vidiš, da je med vama takšna kemija, pa seksaj. Ka pa ene babe tolko glumijo pa se neke ufurane princeske grejo..
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

in pol so vse prizadete, ker tip ni tak kot so si zamislile? :D ko se jih naveliča.. al pa punce, najprej hoče biti do konca življenja z njim, po par nočeh pa že hoče drugega.. in pol maš na cosmotu miljon tem ala "kaj misli??" "ali me ljubi?" "ali sem mu za kej več kot seks?", da raznih vaših "sem zmedena" in "ne vem kaj naj naredim" v temi priznam da.. sploh ne omenjam.. ja, tak par bo pa res funkcioniral, ja ;)

delat se drugačnega kot si je pa itak zgrešeno. mislm, če bejba hoče bluzit, je itak - da se dela resno pred resnim tipom. in tip tudi, da se dela resnega, pa 3krat na dna vpraša punco če je že pripravljena dat noge narazen..

če hočete resno zvezo, morte bit resni, pa ne sam o seksu razmišljat. če vam gre sam seks po glavi, imejte ff-je. namen resne zveze je imet dober odnos V CELOTI, kar pa zahteva velik več kot sam seks.

seveda je seks tudi del spoznavanja. ampak če je taprvi na vaši listi, resna zveza pač ni za vas.
Zadnjič spremenil slovenc79, dne 08. Dec. 2013 18:36, skupaj popravljeno 1 krat.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

Slovenc, ti razumeš oz. nočeš razumet da je seks pomemben del razmerja? Pogovarjaš se lahko tudi s svojo babico, o deep zadevah s kolegi ipd. Če maš v mislih oni zahodnjaški koncept soulmatea-.
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

seveda razumem :) če pa ti hočeš razumet kaj jaz sploh PIŠEM, pa preberi post najprej. ker je pač očitno da samo vržeš v post na pamet neke stvari in pošlješ in to je kao odgovor..

zakaj TI oz. VI nočete razumet, da je resna zveza več kot sam fuckfriendship? na to karto igrate ker vas pač spodaj srbi.. zato pa imate velka večina take probleme, da seks štima, da je pa vaš tip en navaden kreten pa ugotovite šele po pol leta in pol ne veste kaj ste se sploh zapletale z njim, zakaj ga ne morte prebolet in podoben bullshit, ki bi se mu lahko ognili če bi razmišljali z glavo in ne z muco ;)

sej itak ne pričakujem da boste kej dojel, sam vseen..
Uporabniški avatar
kana_bis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kana_bis »

Pomoje, da slovenc misle na seks ne kot samo fizični opravek, ampak seks kjer se dve osebi prepustita drug drugemu, da se duši povežeta še na tej ravni, kar je nujna lastnost resnega (in zdravega) razmerja in do tega ne pride dokler osebi ne zaupaš (kar pa pride s poznavanjem...)
Uporabniški avatar
mastermind
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: London, UK
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mastermind »

slovenc79 napisal/-a:ne zastopiš.. tisti ki si želi resne zveze, hoče dobro spoznat osebo, preden ima kaj z njo.

to "odlaganje sexa" je ubistvu filter, da se znebiš neresnih ki te hočejo sam ponucat za sex, a veš ;) ker tip, ali punca, ki ga zanima samo bluzenje, zato ne bo spoznaval eno osebo pol leta. bo pa jo tisti, ki mu je bolj pomemben odnos na dolgi rok kot pa par noči v spalnici.

Ti kar filtriraj punce, ki te želijo izkoriščat za seks, pa še naprej veselo drkaj do 50ga leta. Mogoče pa ne bi bilo slabo obiskat kak gej klub, mogoče odkriješ kaj novega o sebi, kar do sedaj še nisi vedel :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

no, kana_bis je prebrala moje poste, pa razume. še ostali jih POSKUSITE, mogoče jih boste celo razumel :P

master, ti brez skrbi, jaz bom že poskrbel zase ;) pa tud nisem tok na cosmotu kot se ti zdi (v eni temi si omenil da se zdi kot da sem skos gor, d ani drugega dela.. sem pozabil pol odgovorit), no, na kratko, učim se, redno telovadim, treniram šport, pospravljam, skrbim za hišo, psa, ko je treba.. nisem skos gor, je pa res da če je "vojno stanje" večkrat prečekiram :P
Dolly
Sramežljivka
Sramežljivka

Pjeb napisal/-a:Če sta si dva všeč pač pride do sexa...ne razumem zakaj nekatere/i čutite potrebo po razmišljanju naprej od tega.

No no, realno gledano nobeden noče potem imeti za resno zvezo žensko, ki se je vsa ta leta ravnala po tvojem "receptu" - go with the flow, ker je označena za zgonjeno in ne vem kaj še vse. :) Dvojni standardi in te stvari ...
To je eno. Drugo pa je to, da nekaterim enostavno pač ni za seks z osebo, do katere ne čutijo nekaj več in nekateri niso sposobni seksati z osebo, do katere ne čutijo neke povezanosti.

Ne vem za druge...ampak če sem jaz v taki situaciji, da se več kot očitno vidi, da si punca želi sexat z mano...pa se nekaj pretvarja in "bremza" svoje želje samo zaradi tega, da si ne bi mislil kaj napačnega o njej. Vse kar mi pokaže s tem je, da ni iskrena do mene in še slabše, do sebe. In samo zaradi tega me ne zanima več za kaj resnega...mogoče samo za sex, če mi je res privlačna.

Zakaj pa s tem ne bi bila iskrena do tebe? Kaj pa če ti pove, da ji še ni do tega? Jaz do zdaj še nikoli nisem bila tiho, če je kdo hotel kaj več, pa meni do tega še ni bilo, sem mu to tudi povedala. Pa ne špilam nobene device Marije, samo po svojem filingu in čustvih se orientiram, predvsem pa začutim kdaj je tudi moškemu nekaj več do mene in ni samo potreben seksa kot kamela vode v Sahari. Do zdaj mi je še vsak po določenem času povedal kakšne namene ima z mano in kakšna čustva goji do mene, zato ni bil nobeden od naju kasneje razočaran, ker sva oba vedela, da želiva biti skupaj.

Ampak kot že rečeno, ne obsojam nikogar. Ne vem zakaj se je treba braniti z vsemi štirimi. Da ste taki, ki seksate hitreje in posledično na koncu z več ljudmi večina, je tako ali tako jasno, zato se ne rabite pred nikomer zagovarjati. :wink:
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

Ene se tu delate, kot da ste svete Marije in je seks z vami eno neprecenljivo darilo, ki ga date od sebe enkrat na 10 let (no, eni izmed vas še tega niti počeli niste, ampak veste pa več o tem kot mi vsi skupaj).
Jaz imam prej za filter seks kot pa to, da se z nekom ujamem in ga spoznam v dno duše (ker, če seksam z njim mi je očitno všeč in me privlači, človeka pa v nekaj mesecih ne boste spoznali, pa če si to ne vem kako močno želite in to z obeh strani). Ker če seks ne štima, lahko nekoga odpikaš relativno hitro. Pa ne, da bi zdaj bil to edini pogoj, ker se marsikaj še da "popraviti".
The world is as you are.
Odgovori