Bom počekirala malo , hvala.

lollypop-@ napisal/-a:Je pa fajn, da lahko naštimaš da sesa ko tebe ni, in ko prideš domov, imaš posesano.

sesalec ravno tako dat par sto EUR. Zdej mava enega, ki sem ga dobila na znižanju za 50eur. Ampak je res čipšit. Ful ne vleče dosti dobro, ko sesam pod posteljo moram cel čas pazit da je celotna krtača "prisesana" na tla itd. Za mokro pa imava uno kul viledo, ki se sama ožame (pa tudi ni bila ravno poceni), ampak ful se lasje primejo na njo in potem se vlečejo zadaj, pa ostajajo smeti ko čistim...
 sesalec ravno tako dat par sto EUR. Zdej mava enega, ki sem ga dobila na znižanju za 50eur. Ampak je res čipšit. Ful ne vleče dosti dobro, ko sesam pod posteljo moram cel čas pazit da je celotna krtača "prisesana" na tla itd. Za mokro pa imava uno kul viledo, ki se sama ožame (pa tudi ni bila ravno poceni), ampak ful se lasje primejo na njo in potem se vlečejo zadaj, pa ostajajo smeti ko čistim... 
 . Imaš morda tudi to doma?
. Imaš morda tudi to doma? 
emanuela napisal/-a:Zato je hišni boks zakon za psa, ki ni pod nadzorom
Tudi jaz razmišljam o roombi. Ali to, ali pa pobrijem vse štiri kosmatince.

)
 )
 .
.
Sarissima napisal/-a:Somebody kateri model imaš pa ti? Imaš aplikacijo ali ga sama prižgeš? Sesa ko si doma? Koliko je pa glasen?
 (konec tedna pridem domov in povem, če bo še aktualno).
 (konec tedna pridem domov in povem, če bo še aktualno). ). Glasen je toliko, da mi ni prijetno biti z njim v isti sobi in kaj brat/razmišljujočega delat, je pa lepo znosno če se samo zaprem v drugo sobo. So pa načeloma novejši modeli bolj tihi.
 ). Glasen je toliko, da mi ni prijetno biti z njim v isti sobi in kaj brat/razmišljujočega delat, je pa lepo znosno če se samo zaprem v drugo sobo. So pa načeloma novejši modeli bolj tihi.
 .
.