joj, ne siciraj

vse kar sem hotela povedat s tem je, da ne opazim kaj dosti hipster/vintage, klovnskih, trenirkastih/whatever stilov, vzorcev in barv iz preprostega razloga, ker ne opazujem ljudi na tak način in gre vse to več al manj mimo mene. ne mislim pa s tem, da vsak ki debatira o stilih preučuje ljudi.
Mi je pa smešno, ker sem enkrat kontaktirala s tipom, ki si je dal ful opravka z ljudmi okoli sebe...npr. ko sva se po telefonu pogovarjala, je bil tip v btc-ju in začne neumesno razlagat, da se pred njim sprehaja ena močnejša ženska z neko nevemkakšno majico in zraven presenečeno pihal in se obnašal kot da ga je to osebno užalilo, češ, kakšno majico si ta upa obleči

pa med še enim drugim telefonskim pogovorim, da je na bencinski videl eno punco z nekimi rumeno-zelenimi karo allstarkami in spet čist iz sebe tip

v glavnem on je nosil samo črne majice in kavbojke, ker noče izstopat pa da ga ljudje gledajo

sem ga pol hecala, da imam pink in zeleno spodnje perilo in spet začudeno vzdihovanje. pomoje bi ga pobralo, če bi se pojavila s takim perilom, pa še novoletne lučke bi okrog napeljala, potem bi reveža itak kap
skratka, ta odnos ni šel nikamor (seveda ne samo zaradi tega), ker mi gre med drugim na živce taka ozkoglednost in norčevanje iz izgleda drugih.
samo mimgrede povem, spet nima to nobene veze s tabo. smo v klepetalnici.