Voda

Gurmanski užitki.
Odgovori

Katero vodo pijete?

Zala
60
31%
Dana
20
10%
Oda
8
4%
Julijana
11
6%
Oaza
81
42%
Costella
4
2%
Pijem vodo iz pipe
8
4%
Ne pijem vode
0
Brez glasov

Skupaj glasov: 192

Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

Jaz danes že skoz pijem vodo al pa še kaj poleg, ker me že skoz pomalema žeja, ker smo meli ob plaži včeraj neki party do zgodnjih jutranjih ur :D

Je pa drugač Jana z limono kr dobra...
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

Mark napisal/-a:Jaz danes že skoz pijem vodo al pa še kaj poleg, ker me že skoz pomalema žeja, ker smo meli ob plaži včeraj neki party do zgodnjih jutranjih ur :D

Je pa drugač Jana z limono kr dobra...

ja sam jaz je v mb se nisem asledila...
to je ona ko ma pod pokrovckom se eno filijo preko ne...mmmm
Mark
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Steiermark

Neprebrana objava Napisal/-a Mark »

Kaj te vem, jaz jo tukaj na morju zdaj pijem pa mi je ful dobra (Zdi pa se mi, da sem jo pri nas že tudi nekje videl). Za folijo pa ne vem točno, če je al ni. Nisem bil pozoren :)
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
cotkica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a cotkica »

Voda iz naše pipe je še vedno najboljša.
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a -=beiba=- »

jz pijem skor sam vodo, čimveč vode.
v anketi ni možnosti: pijem prefiltrirano vodo
vodo iz pipe prefiltriram v posodi brita, in je čist fajn... k pr nas je direkt iz pipe takrat k je dž nikakva vode in je niti pod razno ne moreš pit :?
Uporabniški avatar
Mašy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mašy »

Pr ns doma je voda ful dobra, drgač si pa kupm julijano, evian (flaški sta mi ful všeč :) ) , na morju pa smo pil zalo life.

Najbl ogabna do zdej je bla pa dana-k da ne bi pil vode ampak nevem kva- okus je biu glih tak k pr dohtarjih. Pa sm dala ful folku za probat in je blo vsem tok čudn in ogabn, tko da---nej oni kr oglašujejo v smislu "Js pijem zdravo vodo", sam to jue en bul šit. Pa še ful je mela rok uporabnosti, tko da....sramota, da to sploh prodajajo.
Uf, sm bla huda :eek:
Be happy!!!
smotkA
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a smotkA »

Mašy napisal/-a:Najbl ogabna do zdej je bla pa dana-k da ne bi pil vode ampak nevem kva- okus je biu glih tak k pr dohtarjih. Pa sm dala ful folku za probat in je blo vsem tok čudn in ogabn, tko da---nej oni kr oglašujejo v smislu "Js pijem zdravo vodo", sam to jue en bul šit. Pa še ful je mela rok uporabnosti, tko da....sramota, da to sploh prodajajo.

Ja, sam Dana je najbolj zdrava voda v Slo, če pa ne najbolj, pa je med prvimi tremi, 100% :)
E una vita sola non pu bastare,
per dimenticare una storia che vale,
dei tuoi occhi che mi stanno guardare, non dimenticare ...
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

ponavadi pijem vodo iz pipe, če pa ne pa zaLife
Uporabniški avatar
*CaTh*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: nad oblaki

Neprebrana objava Napisal/-a *CaTh* »

je vseeno ali pijem vodo iz pipe ali pa zalo, saj pravijo, da je zala iz sisenskega vodovoda ;) tko da ce ze kupujem ustekleničeno vodo, potem je to dana ;) :wink:
sem angel,ki pazi nate noč in dan,sem vedno ob tebi, tudi ko sem daleč stran. med zvezdami lebdim in pazim,da te nikoli ne izgubim!!!!
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Pijem večino vodo iz pipe, če sem pa ket zunej pa ZaLIFe al pa ZaHarmony ... čeprou zala ni glih najbolj zdrava, sam mi je okus všeč.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Uporabniški avatar
miss_kitty
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a miss_kitty »

IZVIR! Definitivno-meni najljubsa pijaca :razz: Pa tud z okusom so mi dobre. Se posebi z okusom jagode in ta nova- okus rdece pomarance. :supercool: :gut:
Just dance!
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

Mašy napisal/-a:Najbl ogabna do zdej je bla pa dana-k da ne bi pil vode ampak nevem kva- okus je biu glih tak k pr dohtarjih. Pa sm dala ful folku za probat in je blo vsem tok čudn in ogabn, tko da---nej oni kr oglašujejo v smislu "Js pijem zdravo vodo", sam to jue en bul šit. Pa še ful je mela rok uporabnosti, tko da....sramota, da to sploh prodajajo.

Men ja pa dana čist v redu ... dostkrat si za trening kupm tisto z okusom mangota ... pa mi je čist kul. v bistvu mam na splošno raj vode z okusi :)
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Uporabniški avatar
-=beiba=-
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a -=beiba=- »

jz tud ne pijm vode z okusom, če pijem vodo pijem vodo, sm se ful navadla in mi je še najboljša
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

Smejkica napisal/-a:Pijem večino vodo iz pipe, če sem pa ket zunej pa ZaLIFe al pa ZaHarmony ... čeprou zala ni glih najbolj zdrava, sam mi je okus všeč.

kako to misliš, da ni zdrava :eek: ?!? ...da bom vsaj vedla, s čim se zastruplam :?
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Vermilion napisal/-a:
Smejkica napisal/-a:Pijem večino vodo iz pipe, če sem pa ket zunej pa ZaLIFe al pa ZaHarmony ... čeprou zala ni glih najbolj zdrava, sam mi je okus všeč.

kako to misliš, da ni zdrava :eek: ?!? ...da bom vsaj vedla, s čim se zastruplam :?

Sori sem se mal čudn izrazla ... ne da ni zdrava, sam po kakovosti ne sodi ravno v vrh ( saj tako se mi zdi, da sem slišala, pa tut tuki na forumu so tako rekli). Drugače pa je zdrava in je z njo vse ok, nič bat :)
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
Odgovori