Vsi hočemo tisto, česar ne moremo imeti

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

ferplej napisal/-a:preberi si še enkrat.
sem ga resno vzela.
on je pa hotel, da se mečem za njim. ker se nisem, je moral to dosežt.

ne rabim pol leta zase, ker nisem končala nobene zveze.
da bi pa zdaj se za pol leta zapirala vase zaradi enega tipa s katerim nisem imela nič, pa tudi ne vidim zakaj bi bilo to dobro. že tako sem pol leta zapravila za tega in nisem vsako leto mlajša.

To ti misliš. Njemu gladkomalo dol visi zate. On tega ni naredil zato, da bi tebi uničil pol leta življenja, ampak ker je njemu tko sedlo v tistem trenutku ;) verjemi, da ni razmišljal, kok ti je to dobr naredu in ti vrnil, ker si se nehala metat za njim in kok bo krasno to izpadlo.

Sploh nisi poštekala, kaj sem ti hotla povedat. Vzemi si čas zase, ne se ukvarjat z moškimi, ampak poskusi sama malo osebnostno zrasti. Da ne boš potrebovala moške potrditve. Da boš sama sebi dovolj v življenju. Pol boš ugotovila tut, da ne rabiš nekih glupih igric ampak pač nekoga, s komer boš lahko funkcionirala.
ferplej
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ferplej »

ne poznaš človeka in ne veš kako je prepotenten in kako se mu ženske mečejo v naročje. ko sem ga ignorirala je bil čisto bogi in je moral pridet na eno mesto, kjer sem ga lahko videla se lizarit z drugo žensko in gledat, če ga opazujem.

verjemi, sem si vzela čas, prebrala 100 knjig, dojela določene stvari, pa zgleda da še vedno ne morem iz svoje kože.
vem da ne rabim nekih glupih igric in vse. poskušam sedaj to stvar pozabit. čez 1 leto bo ta tip zaseden, ker mu bo dopizdilo se to it. jaz pa nočem bit še vedno na istem.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

jah glej ziher smo mele vse podobne izkušnje :) ampak TEBI ne bo nič boljše, če mu boš zdej zbijala ego in podobno. To sem ti hotla povedat. Pač osredotoči se na to, kaj bo tebi pomagalo :)
ferplej
Sramežljivka
Sramežljivka

najbolj bi mi pomagalo spoznat kakega novega tipa, ki bi mi bil všeč. ampak problem je, da se bom spet zagledala v kakega plejerja.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

veš, mene mal bega tole, kakšne si na začetku pisala, pač resni dolgočasni, jebača pa ne moreš osvojit, in tole zdaj.. v bistvu sploh ne vem več kaj je problem. po eni strani ne veš kaj si želiš, po drugi ta tip, ki te je s tem prizadel.

če je prvo, premisli, odloči se kaj si želiš, če je drugo, tipa pozabi, ker s tem da se zaradi njega sekiraš, v bistvu on zmaguje, ti pa izgubljaš. v vsakem primeru pa se umiri (deluješ mi živčna in obupana) in si vzemi čas ;)

nato pa povej, zares, kaj točno si želiš. in mislim kaj si zase želiš, ne zbijati ego itd..

sploh me pa zanima tvoja starost? vsaj približno. pač je razlika a ima nekdo tak problem pri 15 ali 30ih..
hej norci :)
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

ferplej napisal/-a:najbolj bi mi pomagalo spoznat kakega novega tipa, ki bi mi bil všeč. ampak problem je, da se bom spet zagledala v kakega plejerja.

Ravno zato bi bilo pomoje pametno, da se distanciraš od moških za nekaj časa...
ferplej
Sramežljivka
Sramežljivka

sem se že distancirala, tudi za več kot 1 leto...
in sem še vedno na istem, še vedno se mi isto ponavlja. dam ali pa ne dam.
Zadnjič spremenil ferplej, dne 22. Apr. 2012 22:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

hmmmmm kok si pa stara? pa ti je bil v vmesnem času sploh kdo drug všeč, ali sploh ne?
ferplej
Sramežljivka
Sramežljivka

stara sem že preveč.

ne, ni mi bil noben drug všeč. od dneva ko sem tega tipa spoznala, mislim da njega vsak dan. in to že pol leta. in mi zdaj to grozno mori, ker ne vem koliko časa bo trajalo da si ga izbijem iz glave in kje naj najem koga, ki bi mi bil vsaj toliko ali bolj všeč.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Napiši si spisek vseh stvari, ki so te pri njem motile :) Vse, zaradi česar on ni tvoj the one. Meni to vedno ful pomaga :)

On tebi ni zares všeč. Matra te samo to, da ti je nedosegljiv in ker te je zavrnil. In samo zato iščeš potrditev pri njem :)
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

ferplej napisal/-a:še pred tem mi je sicer enkrat rekel, da ne želi ničesar imet z mano in sem se potem umaknila in ga ignorirala. to ga je presenetilo in potem me je spet začel opazovat in provocirat z drugimi ženskami.
Ja, ker ni variante, da bi ta model zivljenje neodvisno od tebe, vse kar pocne je v odnosu do tebe.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a White_Widow »

praviš da si stara preveč. preveč za KAJ? se ti ne zdi, da si preveč stara za take igrice, ne pa za vse ostalo? po napisanem sodeč, jih nimaš več kot 25. če pa maš, pa bog pomagi. če ti do zdej ni kapnilo, ti bo mogoče takrat, ko te bo en tak "jebač" tko prizadel, da se par let ne boš pobrala.pa ne želim ti slabih stvari, ampak kakšno mišjenje maš ej..kot ena 14etnica.
manjka ti samozavesti, začni delat na sebi in pusti moške pri miru. ko se boš spametovala, se lahko poženeš v lov za njimi
ferplej
Sramežljivka
Sramežljivka

White_Widow napisal/-a: ko te bo en tak "jebač" tko prizadel, da se par let ne boš pobrala.

to se je že zgodilo.
dayđremer
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a dayđremer »

Pa kolko si stara? Čez 30 da govoriš da preveč?
Glej jas sem enega do zdaj spoznala, da je blo obojestransko. Sicer ni blo nič nazadnje zaradi drugih ki so se vmešavali, sam ko boš nekoga takšnega spoznala, mu ne poskušaj zbijat ega. Ker ga boš s tem sebi zbila. Pa ne išči tipov, pa se ne meči za njimi, ko najmanj pričakuješ, nekoga spoznaš. Vem, kliše, pa je dejansko tak :wink:
How quickly jealous I become of the wind when it, and not I, gets the privilege of properly messing up your hair.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik

Jah prizadane te lahko kdorkoli, če ti le dovolj pomeni. Mene osebno je najbolj prizadel ravno en nice guy, ironija je pa, da sem ga najhitreje prebolela od vseh.

Pač pretrgaš vse stike, daš čez prve par mesecev, ko je precej težko, pol gre pa itak samo še navzgor. Pa pomaga, če ga nikoli ne srečaš.

Vračajo se pa VSI moški VEDNO. Pač ne popustiš in greš naprej :)

Glej, če te je tako prizadel, ni tvoj sanjski moški. To je enkrat ena :) Sanjski moški te ne bo nikoli tako prizadel. Že to je dovolj dober razlog, da greš naprej. Imejj to v mislih :)
Odgovori