Ne dajem svojih slik ljudem, ki jim ne zaupam in jih ne poznam osebno(stno). Pa tudi ne tistim, ki bi me sodili po videzu, ne da bi me sploh malo boljše spoznali. Nič ne bo...
hvala, claire
Truth is... We hide because we want to be found... We walk away to see who follows... We cry to see who wipes away the tears... And we let our hearts be broken...to see who comes...and fixes them.
saj a ni bila ena tema nekje "vaše slike"? itak pa bv.. mislim da bi malo folka tukaj dalo sliko na javni forum..
mindy hecal smo se mal jaz tudi zelo redko dam komu sliko, treba je zaupanje najprej, ja
mindy napisal/-a:Ne dajem svojih slik ljudem, ki jim ne zaupam in jih ne poznam osebno(stno). Pa tudi ne tistim, ki bi me sodili po videzu, ne da bi me sploh malo boljše spoznali. Nič ne bo...
Meni lahko zaupas. Sem gorski resevalec.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Truth is... We hide because we want to be found... We walk away to see who follows... We cry to see who wipes away the tears... And we let our hearts be broken...to see who comes...and fixes them.
mindy napisal/-a:Ne dajem svojih slik ljudem, ki jim ne zaupam in jih ne poznam osebno(stno). Pa tudi ne tistim, ki bi me sodili po videzu, ne da bi me sploh malo boljše spoznali. Nič ne bo...
Meni lahko zaupas. Sem gorski resevalec.
Haha, ja itak da si.
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...