^^ Spada pod isto špansko blagovno znamko kot ZARA in ga v LJ najdeš v isti stavbi kot ZARO, Pull&Bear in Bershko (imajo istega lastnika), tj. nasproti Emporiuma.
Ve mogoče katera kje bi dobila baggy hlače z hozentregerji? ampak samo za okras hozentregarji? Lani vem da so jih imeli v stradivariusu, letos jih pa ni. Kakšna ideja? Sam ne mi rečt naj si hozentregarje posebaj kupim
Kako naj zaščitim ta cheap nakit iz Muellerja itd pred obarvanjem?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry. And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Odvisno, kakšen material in kose imaš... za razne kovinske prstančke sem že večkrat slišala, da jih punce prevlečejo s prozornim lakom za nohte in se lepo ohranijo
Mi zna katera povedat, če imajo v C&A sončna očala vsaj osnovno zaščito? Tako kot v Acessorize (tam mi žal nobena očala niso všeč). Saj vem, da pri sončnih za 25eur ne morem pričakovati redne zaščite za oči, a vsaj neko osnovno, drugače imam ena dražja sončna očala, a imajo v C&A kar nekaj lepih in bi imela še kakšna cenejša za tu in tam