Alena napisal/-a:Preden se torej lotiš analiziranja kakšnega posta ali pogleda na določeno stvar
Heh, nisem pristojna za "analize mnenj", sem pa podala svoj pogled na tvoje mnenje - something wrong?
Skratka, zdej ful zgledam, kot da na veliko sexam naokoli, a?, hehe, kar ni res, hočem samo poudarit, da ima ženska prav tako prosto izbiro kaj (s kom) bo počela in da ravno táko "podajanje mnenj" & razmišljanje samo še podpihujeta govorice in negativna mnenja; namreč če bi se vsak mal več zase brigal oz. predvsem manj ukvarjal z drugimi, tega [mnenja] niti ne bi bilo v tolikšni meri; ker je pa človek človeku največja zabava, bo to še kar naprej prisotno (kar se meni zdi krivično/narobe).
Alena napisal/-a:Pri točki a ne vem o čigavem mnenju govoriš. O mnenju večine, torej kadar o kateri punci zaokrožijo govorice, da je "radodarna"?
Ja, namigujem na to, da se meni zdi, da nimaš težav se strinjat s tem splošno razširjenim mnenjem.
aja, še tole:
Alena napisal/-a:K sreči pa niti nimam želje dati čez dosti moških, ker lahko vse to dobim pri enem, ko sem v resni zvezi.
Mislim, da je kar večini jasno, da je uspešna resna zveza več vredna kot priložnostni sex, zato je nepotrebno poudarjanje tega, ter da se ne sexa "izven" zveze (če ni drugače dogovorjeno);
ter da se ne sexa z zasednimi, se uporabi zaščita in se ne zavaja drugih udeleženih.