^^ Hja, to so potem čisto tvoje osebne preference

Sem mislila, da ne govoriš o realni možnosti za varanje svojega partnerja oz. da daješ samo teoretičen oris glede natakarskega poklica in poudarjaš, da so drugje tudi možnosti za varanje
Slabšalno si pa ravno tako ti označila moške goste v lokalu (luzerji), ravno to sem hotela povedat, da verjetno se pa vsem ženskam ne zdi tako oz. imajo drugačen okus

Meni pa npr. ravno pravniki povečini niso všeč, čeprav imam vsak dan ravno njih okoli sebe oz. spadam med njih

Ok, lahko me date pa med matematične genije, pa bo drugače=)) (samo varanja se pa ne bi šla v nobeni stuaciji). Aja, pa tud ne bi rekla, da se uspešni ne bi izpostavljali v lokalu, taki se še prej začnejo kaj izpostavljat pa važit v raznih Topih ipd., kar poglej razne Hrvatiče & Co., povsod jih je bilo polno

Sploh pa ne vem, zakaj bi morali utrujat natakaricam, to itak ni nujni pogoj, da pride do varanja.
Tole o samoiniciativnem utrujanju natakaricam, gasilske veselice in takšne skrajne elemente si sama dodala v zgodbo, jaz sem prej mislila, da govorimo na splošno o delu kot natakarica ali hostesa in utemeljenosti bojazni njihovih partnerjev glede varanja

Štekam, to govoriš iz lastnih izkušenj, ko so tebi utrujali, jaz sem pa na splošno mislila... saj lokali so takšni in drugačni, mlade punce delajo tudi v takih na nivoju, ne nujno v pajzlih
V glavnem, moj point je pa v tem, da se mi zdi bojazen partnerjev natakaric / hostes sama po sebi neutemeljena, ker sam poklic oz. delo še nič ne pomeni, do varanja lahko pride tudi kjerkoli drugje

Pa razne prepovedi nošenja kratkih kril s strani partnerjev se mi tudi zdijo absurdne.