sirova štručka napisal/-a:slovenc79 napisal/-a:
ja, kot da sem js tista, ki bi rada scala po vseh vas
kaj se pod rjuhami dela ne šteje

ps: jaz bi rad bil poscan, ne scal

Kasiopeja napisal/-a:Namenjeno avtorici teme; pa saj ti sploh nimaš problema, le ti ga vidiš.Ni res, da se ustrašiš zveze, pač pa še nisi srečala pravega, kot si menila za bivšega, ko si ga spoznala, ali pa ti preprosto še ni do zveze. Saj si še mlada, ne vem, kam se ti mudi. Ko boš spoznala koga, ki ti bo všeč v vseh ozirih, ne boš komplicirala, ampak se boš spustila v zvezo. Če pa boš komplicirala, pa očitno si taka - zakomplicirana.
Ne moremo ti dat bolj obrabljenega nasveta, kot je, da pusti času čas, ker tu ni nobene višje matematike. Pa nehajte že s tem, da po eni, pa četudi več propadlih zvezah, ki so vas razočarale, ne zaupate nikomur. Ko pride v vaše življenje nova oseba nasprotnega spola, ji v bistvu delate krivico, ker jo primerjate z nekom, ki ni vreden vašega obremenjevanja in posploševanja. Obenem pa delate krivico tudi sebi, ker si ne pustite, da bi se nekomu odprli in mu dali priložnost. Waste of time. Mogoče pa ravno pri novi osebi zgrešite, ker ji ne upate dati priložnosti.
Pa ne gre se tukaj za pametovanje starejših, gre le za to, da res ni nek problem. Lahko jo skrbi, a jo bo minilo, ampak glede na to, da je že eno leto od prejšnje zveze in gleda na to, kot da je minilo že ne vem koliko časa, ji ni treba it v zvezo, ker je pač "že" eno leto naokoli. Saj tudi 25 letnici ni treba. Treba je nehat s temi zvezami, ker se zgodijo vedno, ko najmanj pričakuješ. Je pa menda logično, da če ti je nekdo všeč in se štekata, ne boš mencal in rekel, da se bojiš it v zvezo, ker to potem lahko govoriš do smrti in ostaneš sam. Treba je it čez to in to je najbolj preprost nasvet, samo miselnost je treba spremenit. Iz niča ni nič.Več kot očitno je, da očitno v tem letu pač še ni spoznala takega, ki bi ji spodnesel tla pod nogami, s čimer pa ni nič narobe. To je tisto, kar sem hotela povedat.