*mala* napisal/-a:Ja, kaj pa rabiš? Če nimaš čopičev, čopič.
Mene mikajo šminke, sam se še nisem odločila za odtenek (moram prej malce swatche pogledat).
Kako kej kaže z LE Big City Life? Jo nestrpno čakam
hm... v bistvu bi rabila en čopič za senčenje kakšnih svetlih senčk. imam enega od essence za smokey eyes pa ga namakam le v temne odtenke, pol pa če ga ne operem takoj po ličenju, hočem met še svetlo senčko gor pa ne morem, ker ostale temna senca. če razumete.
kakšen predlog? sem hotla že enga enekega kupit od essence (smokey eyes brush) ker je zelo zelo dober, sam bi rada nekja novega. majo od catrrice kaj dobrega na tem področju?
hja,... šminke mene tudi mikajo. sploh ena taka lepa pinki bež barve. tako lepo mi ustnice poudari, sam ne vem kako dolgo so obstojne pa če se ne packajo.
in ja.. bi city life tudi jas že nestrpno čakan. kot kaže bomo morale počakati na november.
positive vibration, lahko ti povem, da sama uporabljam od essence nadlak, zelo dober, dolčgo zdrži. in mi je ta lak potegnil bolj na vijolično, ne tolk na rjavo. tako da očćitno je vse nadlak kriv ja. odvisno kakšnega maš. brez nadlaka se hitro odkruši, sam ej pa drugače res llep odtenek. čist za jesen.
ej kak se pa obnesejo rdečila od catrice? sme hotla malo probat, ker bi rabila kakšno.