Najbolj smešna/bolana stanja, opisi, komentarji na fb
-
- Cosmopsiho
Veš, ko nočeš fotru dat dalinca in te polije z radensko >.<
Kolegica kolegici:
Ona: Ker ti si najbol posebna oejba kar jih poznam. Ker te imam najrajši. Ker ti bom vednu hvaležna. Ker ti bom vedno stala ob strani. Ker te nebi dala za nič na svetu. Ker mi pomeniš res use. Ker če bi pršlu nekej ss nebes in mi dalu na razpolago ; večnu žiulenje brez tebe, alpa sekundo s tabo in da potem umrjem, bi zbrala to sekundo, ker večno žiulenje brez tebe nebi obstajalo. ker sm se navezala nate in te nočem nigdar zgubit! in sori če te gdaj ne ubogam al pa poslušam, sam vedi da se trudim in da vem da mi želiš sam najbulše . in enaku jst tebi pingvin moj bedast! ljubm te ! ♥
Ona druga: ma pikinezr bedast, ne pretiravej !!! Voliiiiiim najviše ! ne dam te...niti unemu kretenu -.- ♥ !
Oona: ma kdoooo pretiravaaa ?!!! ti s tem ko me prenašaaš !!
ma niti nebi šla od tebe ! še posebej ne h unemu kretenu ! ♥
Ona druga: tiho ker še jočem....volim ! ♥
ona: neboš, nesmeš ! ne brez mene !!! ♥
and thats goes on and on and on........................................ in spama moj zidec -.-"

Kolegica kolegici:
Ona: Ker ti si najbol posebna oejba kar jih poznam. Ker te imam najrajši. Ker ti bom vednu hvaležna. Ker ti bom vedno stala ob strani. Ker te nebi dala za nič na svetu. Ker mi pomeniš res use. Ker če bi pršlu nekej ss nebes in mi dalu na razpolago ; večnu žiulenje brez tebe, alpa sekundo s tabo in da potem umrjem, bi zbrala to sekundo, ker večno žiulenje brez tebe nebi obstajalo. ker sm se navezala nate in te nočem nigdar zgubit! in sori če te gdaj ne ubogam al pa poslušam, sam vedi da se trudim in da vem da mi želiš sam najbulše . in enaku jst tebi pingvin moj bedast! ljubm te ! ♥
Ona druga: ma pikinezr bedast, ne pretiravej !!! Voliiiiiim najviše ! ne dam te...niti unemu kretenu -.- ♥ !
Oona: ma kdoooo pretiravaaa ?!!! ti s tem ko me prenašaaš !!
ma niti nebi šla od tebe ! še posebej ne h unemu kretenu ! ♥
Ona druga: tiho ker še jočem....volim ! ♥
ona: neboš, nesmeš ! ne brez mene !!! ♥
and thats goes on and on and on........................................ in spama moj zidec -.-"
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
Zares Łjubiti pomeni Łjubiti drugega zaradi njega samega. Pristna Łjubezen se kaže v tem, da iščem najprej srečo drugega. Ne Łjubim zato, ker mi ona nekaj prinaša, ampak zato, ker je to Ona in to si Ti XXX !! Łjubim Tee z Vsem Srčekom
♥♥
bljaaaaaaaaaaak... in to od tipa starega prek 25let... in to vsaaaak faking dan...

bljaaaaaaaaaaak... in to od tipa starega prek 25let... in to vsaaaak faking dan...
Izziv je v tem da ostaneš to kar si,v svetu ki te poskuša narediti takšnega kot so vsi drugi!
flesherka_ napisal/-a:To so bolana stanja. Popizdla bom s temi stanji...
-DIPLOMIRALLAAA
-uni.dipl. nečesa pač..
-Končno diploma
... pri bolonjskih študentih.
Pismo, če moreš eno fuc*ing seminarsko napisat. Debil moreš bit, da ti to ne uspe.. Ne vem, kaj se folk hvali, kot da se ta seminarska sploh lahko primerja s staro diplomo/novim magisterijem!!!
Res je, ne more se primerjat bolonjc, ker je tok TEŽJI buča smotana.

- positive vibration
- Cosmofrik
Ojoj...tip star 28 let.
Dans pa gLedau avatarya ... =) kr precey zanimiv fiLm ...=) zanimiv je meT tak LayF k se dogaYa ZiVOZIVO=).... fuLL dobr odnos sta meLa,zanimiv,LikeD the electricity=)))... samo nisem pa mogu werjet da ga je punca tam kr pustLa ... mn bi bLo leps ce bi ga probaLa skapiraT=) k srec je haPPy ending .... =)))
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
- Lady_Cristina
- Debatorica
- Kraj: Graz
So stvari, ki so privatne na FB, zato mi gre na živce ko si parčki pišejo same osladne, in to celi čas! Katastrofa... pa si pišejo vsaki mesec (celo teden!) ko majo 'obletnice', pošiljajo milijon poljubčkov... Jaz temu ne pravim zveza, ampak FB-zveza. In take se slej ko prej končajo ker ni več pravega komuniciranja, vse si prek FB povejo itd.. grozno, res
Drugače pa mam eno kolegico ko je pred kratkim 'odkrila' FB in napiše res vse kaj dela, komentira na čisto vse kaj drugi objavijo, glih toliko da ne pove da gre na wc
Drugače pa mam eno kolegico ko je pred kratkim 'odkrila' FB in napiše res vse kaj dela, komentira na čisto vse kaj drugi objavijo, glih toliko da ne pove da gre na wc

A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Facebook je pravkar izdal svoj cenik za članstvo. 9,99 $ na mesec za Zlati član Services, 6,99 $ na mesec za člana storitev članstvu Silver, 3,99 $ na mesec za aktivni član Service, boste lahko brezplačno, če kopirate in nalepite to sporočilo pred polnočjo.. Ko se prijavite do jutri zjutraj, boste morali plačati INFO ... To je uradno, je napovedano, celo v novicah. Facebook se bo začela zaračunavati zaradi spremembe profilov. Če kopirate to na vaši steni bo vaš logo obarvan modro, in Facebook bo brezplačen za vas. PROSIM DELITE to sporočilo, če ne bi to naredili vaš račun bodo izbrisani, če ne boste plačali..

Vsak raj ima svojo kačo.
31.septembra 2011 bo Facebook začel zaračunavati vaše račune! Beri dalje!!
V izogib temu se MORETE sleči do NAGEGA, stopiti na jedilno mizo v kuhinji in plesati ples MACARENA na pesem I WILL SURVIVE. Takrat in samo takrat bo Mark Cukerberg, prišel dol po dimniku in vam povedal, da bo vaš račun ostal brezplačen še naprej.
Povejte to naprej, ziher je res, saj mi je to povedal nekdo s fejsbuka ki ga sploh, ampak res, sploh ne poznam!!!

V izogib temu se MORETE sleči do NAGEGA, stopiti na jedilno mizo v kuhinji in plesati ples MACARENA na pesem I WILL SURVIVE. Takrat in samo takrat bo Mark Cukerberg, prišel dol po dimniku in vam povedal, da bo vaš račun ostal brezplačen še naprej.
Povejte to naprej, ziher je res, saj mi je to povedal nekdo s fejsbuka ki ga sploh, ampak res, sploh ne poznam!!!

you don´t have to be crazy to be my friend...but it sure helps...
- Tearjerker
- Cosmopsiho