Tamponi ali vložki
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
ja res je zelo nezdravo uporabljat tampone, ker kot prvo ti izsušijo nožnico in tudi očisti se ne...če ste kdaj opale imate krajšo menstruacijo če uporabljate (cel čas ali skoraj cel čas) tampone, kot pa takrat ko uporabljate vložke...jaz sem tampone včasih bolj uporabljala...zdaj pa malo...res samo takrat ko je to potrebno...
I´m like a bird
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
- _n_j_i_n_s_a_
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana-Fužine
Vsekakor mam velik raj vložke, tiste ta tanke od always seveda. Sem sicer parkrat probala tampon, ampak sem se prov nesrečen počutla, k me je neki skoz ribal not
. Sicer pa ene pišejo, da se z vložki počutijo ko da bi imele plenice... tiste najbrž sploh ne vejo, kako je bilo včasih, ko še ni bilo raznih always ultra tankih vložkov ipd. in smo si ene mogle deset kosov nabasat v gate, da ja ne bi kakšn rdeč flek skoz gate pogledal (pa se je na mojo velko grozo tud to kdaj zgodil
)...da o filingu, ko sem se z vso to goro vložkov usedla sploh ne govorim.

- FairyAngel
- Kofetarica
- Kraj: Svet mojih sanj :)
- Kontakt:
Tako kot vas je že nekaj napisalo : podnevi tampone, ponoči vložke.
Hm, vidim, da je prišlo do kar nekaj nasprotujočih si mnenj glede tega, kaj je bolj zdravo in higiensko. Mislim, da je res, da pri vložkih vse steče ven iz tebe, vendar če tampone redno menjavaš ne more priti do kakšnih okužb... No, ne vem, verjetno je kaj odvisno tudi od posameznice. Drugače pa mi je oboje v redu.
In res, kot pravi micamaca, še dobro da so "izumili" tanke vložke (da nimamo problemov s kupi vate) pa tudi tampone (da se manj opazi pa občutek je boljši).

Hm, vidim, da je prišlo do kar nekaj nasprotujočih si mnenj glede tega, kaj je bolj zdravo in higiensko. Mislim, da je res, da pri vložkih vse steče ven iz tebe, vendar če tampone redno menjavaš ne more priti do kakšnih okužb... No, ne vem, verjetno je kaj odvisno tudi od posameznice. Drugače pa mi je oboje v redu.

In res, kot pravi micamaca, še dobro da so "izumili" tanke vložke (da nimamo problemov s kupi vate) pa tudi tampone (da se manj opazi pa občutek je boljši).

Tu stojim ponosno s teboj, ti povem misli jasno na glas ... Saj veš, ljubim te do neba.