bubbles napisal/-a:ma daj no, to ni jasen "ne". tudi ni jasen "ja", dase razumemo. to je "mogoče". in ta "mogoče" pač pušča upanje.
tako da se strinjam s claire in akvamarin. pa leonessa ti je lepo napisala. če se ne vidiš z njo, "grow a couple" in ji jasno povej.
Ja seveda ni jasen ne in jasen ja!! Tudi sam dopuščam upanje. Kaj pa vem, kam bo veter zapihal čez čas.
Ji imam namen v kratkem povedati kaj čutim.. Le kar se jasnosti tiče imam problem, ker sem bil mnenja, da sem bil jasen že do sedaj. Če nebi vprašal tu na forumi bi še vedno bil prepričan v to.
Leonessa napisal/-a: Se mi pa zdi nesmiselno končat odnos v stilu "ostaniva prijatelja", ker si bo punca to spet interpretirala kot nekaj, kar lahko vodi v resno zvezo.
Pa zakaj je pri puncah to tako komlicirano!?
Zakaj bi si kdorkol interpretiral, da lahko vodi v resno zvezo, če bi hotel, da ostaneva prijatelja!??

To se mi zdi tako..

To je popolnoma isto, ko mi je enkrat frend pribil, da punce mislijo ja, če rečejo ne.. Ja NEEEEE

Če se reče ne, to pomeni ne! basta
Če bi hotel ostati v stikih z njo in bi ji rekel, da bi ostala prijatelja bi hotel, da ostaneva prijatelja (brez možnosti za kaj več)! Zakaj je to tako težko razumet?

Človek se nekako pripravi, da punci pod nobenim pogojem ne bo lagal in potem vidim, da je popolnoma isti ku**c, če bi ji ves čas lagal, ker itak nič ne drži kar rečem.
Vseen upam, da ta s katero imam sam opravka ni taka. Res UPAM!!