dej zrihti msn kašne od teh

Opheliaestradamus napisal/-a: Ampak jaz sem vse to v zvezi z grupiranjem slovenskih deklet, da sem siva miška, nespročena... izgleda da, vzela mal po svojem. Mogoče sem res uporabila mal preostro besedo: strupene. In se oproščam če ni blo mišljeno tako.
Opheliaestradamus napisal/-a:Heh![]()
pa saj sem rekla, da so bili moji navječji zametki imeti razmerje, pravhanje preko fb - ja.
in takrat vzamem vse preveč resno in ne kot neko zajebancijo. npr. nekatere sošolke si pišejo z desetimi na enkrat. No jaz nisem taka. Na tak način sem mislila.
Akvamarin napisal/-a:Opheliaestradamus napisal/-a: Ampak jaz sem vse to v zvezi z grupiranjem slovenskih deklet, da sem siva miška, nespročena... izgleda da, vzela mal po svojem. Mogoče sem res uporabila mal preostro besedo: strupene. In se oproščam če ni blo mišljeno tako.
Sem strupena? Hvala na kompliment![]()
Ti hoces da ti fantje odgovorijio?
Samo Alwaleed od tipov ti je odgovoril.
Punca, ti moras nakazat, da te nekdo zanima! S tem se vse zacne. Tip mora dobit potrdilo od tebe, da ti lahko pristopi. S tem ne mislim, da ti bi mogla zdaj skakat po tipih, ampak kadar bos opazila, da te nekdo od tipov opazuje, se mu nasmehni, ce ti je simpaticen. Pac moras z mimiko nakazat, da si odprta za komunikacijo, pa tip bo sam pristopil.
Kaj ti tebe pomaga komunikacija s tipom preko Fb, ce ti v zivo ne nakazes, da te tip zanima? Kaj ti naredis, kadar srecas tistega tipa v zivo? Se pogovoris kaj? Ga pozdravis?
Pa pusti zdaj druzabno komunikacijo s sosolci v razredu, tukaj ni govora o tem. Jaz ti verjamem, da z moskim spolom, si lahko sproscena iz druzabnega vidika, ocitno pa nisi sproscena, kadar te nekdo od tipov opazuje kot zenska.
spuko napisal/-a:ekatere sošolke si pišejo z desetimi na enkrat
dej zrihti msn kašne od teh
sirova štručka napisal/-a:Glej, če se boš ti z desetimi menla, ti ne bo nič škodlo, če se ga boš enkrat napila, ti tud ne bo nič škodlo (čeprav to ti js ne svetujem), če boš enkrat v taki majci oblečena, da se ti bo 1/16 jošk ven vidla, ti tud ne bo hudga, ampak ti raje "nisi taka", ampak si zategnjena, pridna in nezanimiva punčka in sanjariš o princu na belem konju, ki bo cenil to tvojo brezmadežnost
al pa se motim
![]()
Pa ne vem, ne poznam te, tko da ne morm ugibat, kaj je s tabo "narobe".
Je pa dejstvo, da bolj ko se boš družla, pogovarjala, bolj ti bo to domače postalo, lažje se boš sprostila, vklopila.
Opheliaestradamus napisal/-a:Bistvo je, da sem hotela povedati, da si pišejo z veliko fanti na enkrat. Pol pač izberejo. Vse tk na easy