Kako glasne ste, kaj govorite med seksom?
- cute-devil
- Sramežljivka
- Kraj: **V njegovem srčku**
tud jz še nism slišala, da bi blo tipom ušeč, če se punca smeji..kvečjemu bi človek pomislu, da gre punci na smeh zto..kr tip dela neki smešnega al pa kej podobnega..hmm..zanimivo..
sicer pa jz med sexom govorim stvari, ki jih drugače nebi rekla..
..no ja..včasih so to nežne besede..včasih bl "pokvarjene" (če lh tko rečm temu)..včasih pa je vredno tud pohvalt partnerja..da je dobr itd.. 
sicer pa jz med sexom govorim stvari, ki jih drugače nebi rekla..

Si zdaj poskušam predstavljat, kako bi to zgledalo da bi se smejala med sexom, pa mi ne gre najbolj v glavo ta predstava...
Drugač pa Miška 17, ne vem kakšne tipe imaš ti... jaz mam normalnega, ki bi me mal čudno pogledal če se bi mu kr na lepem začela smejat, mislim da bi mislil da se smejim njemu ali pa da se mi meša... ja kolk pa jih maš ti, da govoriš v množini?
Jaz mam enega in pri tem ostajam, pa tud drugač jih nisem tolk menjavala, da bi zdaj lahko rekla nap. vsi moji so se smejali( pa brez zamere, sam svoje mnenje sem izpovedala, nič slabonamerno mišljeno ali da se norca delam, stvari ki jih ne razumem pač vprašam)
Glede teme, naju rajca opolzko govorjenje, kot so že punce prej omenile, pa zraven mam navado vzdihovat, ne morem bit čist tiho, bi me razneslo verjetno, kam pa naj te dam tisto kar čutim ko me nabija... takrat samo grejo glasovi od mene... pa na tak način vzpodbujava drug druzga in si dajeva dodatni adrenalin, pri meni mora bit noro in razgibano...
Drugač pa Miška 17, ne vem kakšne tipe imaš ti... jaz mam normalnega, ki bi me mal čudno pogledal če se bi mu kr na lepem začela smejat, mislim da bi mislil da se smejim njemu ali pa da se mi meša... ja kolk pa jih maš ti, da govoriš v množini?
Jaz mam enega in pri tem ostajam, pa tud drugač jih nisem tolk menjavala, da bi zdaj lahko rekla nap. vsi moji so se smejali( pa brez zamere, sam svoje mnenje sem izpovedala, nič slabonamerno mišljeno ali da se norca delam, stvari ki jih ne razumem pač vprašam)
Glede teme, naju rajca opolzko govorjenje, kot so že punce prej omenile, pa zraven mam navado vzdihovat, ne morem bit čist tiho, bi me razneslo verjetno, kam pa naj te dam tisto kar čutim ko me nabija... takrat samo grejo glasovi od mene... pa na tak način vzpodbujava drug druzga in si dajeva dodatni adrenalin, pri meni mora bit noro in razgibano...
sevear, no vsaj enkrat se strinjam s tabo
pr tvojem drugem odstavku kjer si pisla glede smeha med sexom.......enkrat sva se midva smejala k sem se jest neka butnla in mu je dol pa du in pol je blo konc sexa za tisti trenutek.........sam sva bla oba vpletena....zdej če bi se samo jst začela smejat, nevem no, pomoje bi mislu da sm mal čez les.......in mislm da še neki cajta nebi vidla njegovga lulčka..
...to ne razumem, kako jo tip poriva ona pa hahahaha pa heheheh na vs glas.........o bedič........
no midva pa nčne govoriva med sexom.....mislm da tle ni kej za govort...opolzke besede pa to naju čist nč ne rajcajo, tko da sva kr tiho (no vzdihovanje je prisotno).nisem pač tak človek, da mu bom zdej govorila kako naj me pof*ka in take besede.....on pa tud ne.......
mi je pa rekla teta enkrat kao, da onedva z njenim možom med sexom govorita om tem kaj bosta tisti al pa drug dan skuhala........me je kr strah, da res lahko rata kej tazga po dolgih letih........si predstavlate.....ohoh lubi jest bi jutr jedla špinačo.....ooooo ohoh lubica, dej skuhi rajš klobase........

no midva pa nčne govoriva med sexom.....mislm da tle ni kej za govort...opolzke besede pa to naju čist nč ne rajcajo, tko da sva kr tiho (no vzdihovanje je prisotno).nisem pač tak človek, da mu bom zdej govorila kako naj me pof*ka in take besede.....on pa tud ne.......
mi je pa rekla teta enkrat kao, da onedva z njenim možom med sexom govorita om tem kaj bosta tisti al pa drug dan skuhala........me je kr strah, da res lahko rata kej tazga po dolgih letih........si predstavlate.....ohoh lubi jest bi jutr jedla špinačo.....ooooo ohoh lubica, dej skuhi rajš klobase........

Jz sm pa ugotovila, da so to edine minute v dnevu (no razn ko spim) ko sm tih in preporsto uživam ... no razn z dvema, ko je blo bl na bazi strasti, ne pa love je blo pa kr neki talka zravn ...
Je pa preverjeno, da zažge če čim večkrat izgovoriš njegov ime (sam ne se zmotit, pa izrečt kšnga druzga imena
)

Je pa preverjeno, da zažge če čim večkrat izgovoriš njegov ime (sam ne se zmotit, pa izrečt kšnga druzga imena

Kar groza me je, ko se opazujem, kako se mi ta trenutek da razlagati o stvareh, o katerih v treznem stanju sploh ne govorim... No, naj vam bo, ker se mi ravno vrti
Danes:
''Oooohhh, yes...''
''Lorenzo...''
''Oh my god!''
''Oh my fucking god!!!!''
''Ok.''
''You're the best!''
''Right now!!!''
''Once again...''
''Oh, I fucking adore this mirror!!''
''This fucking mirror is so fucking sexy!!''
''Mirror... Mirror...'' - okej, tole je malenkost čudaško
''Fuck me!!''
''I'm glad you like it...''
''Ohhh, that's perfect!''
No, torej... Jutri (oz. že danes, ko se streznim) bom tole brala in se držala za glavo. Ker ponavadi ne razkrivam takih podrobnosti
Upam, da se sploh ne bom spomnila pogledati v ''Ljubezen in seks'', ker tega sklopa tako ali tako ne berem... Ohhh, ampak je bilo fajn...

Danes:
''Oooohhh, yes...''
''Lorenzo...''
''Oh my god!''
''Oh my fucking god!!!!''
''Ok.''
''You're the best!''
''Right now!!!''
''Once again...''
''Oh, I fucking adore this mirror!!''
''This fucking mirror is so fucking sexy!!''
''Mirror... Mirror...'' - okej, tole je malenkost čudaško

''Fuck me!!''
''I'm glad you like it...''
''Ohhh, that's perfect!''
No, torej... Jutri (oz. že danes, ko se streznim) bom tole brala in se držala za glavo. Ker ponavadi ne razkrivam takih podrobnosti

Upam, da se sploh ne bom spomnila pogledati v ''Ljubezen in seks'', ker tega sklopa tako ali tako ne berem... Ohhh, ampak je bilo fajn...
midva se vedno vmes kaj pogovarjava, ampak nimama kr nekih debat ampak se vse povedano navezuje na to kar počnema tist moment
+vzdihljaji seveda
u glavnem ni nama dolgčas, nisem tak tip da bi lahko bla med sexom tiho, ker že zaradi užitka se mi razveže jezik
se pa včasih tudi zgodi da so samo vzdihljaji-to je ponavadi takrat ko sm utrujena al pa kaj podobnega in ni neke naspidirane srasti ampak lepo u izi
pa poveva si seveda da se mava radaaa 

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
no da bi se prou pogovarjala lih ne sam je pa res da si sm pa ke receva da se mava rada al pa da to pase. se mi je zgodl da sm bla enkrat med seksom tih ko miska in iz sebe nism dala cist nobenga glasu pa mi je pol moj reku da mu je blo totalno bedno. da nej usaj ksn glas vn iz sebe spravm.
drgac pa glede smeha. jst sm mela enkrat to dogodovscino in to je blo ko sva z mojim prvic (no sva usaj probala bolje receno ). bla sm tok zivcna da sm se skos smejala torej ze od samega zacetka. res ni blo fajn in tut on mi je pol reku da je mislu da sm se smejala njemu kar pa sploh ni blo res. ceprou takrt nisva pol seksala sploh je blo zlo smotan men in njemu.
drgac pa glede smeha. jst sm mela enkrat to dogodovscino in to je blo ko sva z mojim prvic (no sva usaj probala bolje receno ). bla sm tok zivcna da sm se skos smejala torej ze od samega zacetka. res ni blo fajn in tut on mi je pol reku da je mislu da sm se smejala njemu kar pa sploh ni blo res. ceprou takrt nisva pol seksala sploh je blo zlo smotan men in njemu.