Karakterji za trajno zvezo

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

glede vulgarnosti...
ne le da ženski ne paše vulgarnost, tudi moški, ki so vulgarni so naravnost ostudni! pljuvanje, kletvice, popizdavanje, dretje,..

ne razumem zakaj je tu govora le o tem, da so to "moške" lastnosti, ki jih ženska naj ne bi imela :?: pardon, ampak a katera dejansko hoče vulgarneža?
seveda so lastnosti, ki so pri moških bolj zaželjene kot pri ženskah (npr. fizična moč..), a to nikakor niso te, ki ste jih našteli. to izraža le fantovo nevzgojenost in primitivnost.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a novapunca »

purple_rain napisal/-a:
delusional napisal/-a:nasplošno opažam, da moški za resno zvezo iščejo ženske, ki se jih ne bojijo. ki so obvladljive, ki niso preveč samozavestne, ki so skromne, včasih srčkane, umirjene, ki ne izstopajo. ki se ne derejo, pizdijo, ki so bolj tihe. v glavnem brez lastnosti, ki veljajo za "moške".
(nisem zihr, a tole zdej "obsojaš" al kako..sam mam tak feeling, da ti gre tole v nos)
Temu jz rečem "ženskost" oz. celo "milina"/"gracijoznost", ki je dejansko skor manjka, se mi zdi..neki najhujšega mi je pa glasna, vulgarna (glasna = vulgarna, zame) ženska..

..seveda je to, kar opažaš, "igra" za javnost; verjamem, da se še tko umirjena punca zna razpizdit, se postavit zase - če ima razlog..ne vem zakaj bi kr tko za hec bla taka, "kao zajebana".

No jaz sem prej razumela drugače in dejansko mislim, da imajo moški rajši bolj umirjene ženske kot neke glasne. In tudi meni osebno so takšne ženske bolj prijetne.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

nasprotja se privlačijo :D

Večinoma poznam pare, kjer sta si moški in ženska čisto nasprotje...bejba je bolj mirna in tiha (vendar to še vedno ne pomeni, da nima svojega mnenja in da je brez hrbtenice), tip pa bolj glasen, bolj komunikativen in veseljaški, al kako se naj iozrazim...

...seveda pa so interesi skupni oz. ni nekih odstopanj da bo on sovražil morje, ona bi ga oboževala. Tukaj večinoma vsi pridejo skupaj, ne glede na karakterne razlike.
maniac
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a maniac »

Jaz pa sploh ne razumem kaj mislite z glasnostjo. Močen glas, dejstvo, da nekdo veliko govori ali kaj? Ker mene nič od naštetega ne moti, ne na ženskah, ne na moških, celo všeč mi je. Me pa moti iskanje pozornosti, hvaljenje, pretvarjanje ipd.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

claire napisal/-a:glede vulgarnosti...
ne le da ženski ne paše vulgarnost, tudi moški, ki so vulgarni so naravnost ostudni! pljuvanje, kletvice, popizdavanje, dretje,..

ne razumem zakaj je tu govora le o tem, da so to "moške" lastnosti, ki jih ženska naj ne bi imela :?: pardon, ampak a katera dejansko hoče vulgarneža?

To niso ne moške ne ženske lastnosti,predvsem slaba vzgoja.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

maniac napisal/-a:Jaz pa sploh ne razumem kaj mislite z glasnostjo. Močen glas, dejstvo, da nekdo veliko govori ali kaj? .

S tem sem misli,da čeprav je ženska sramežljiva,ali je v družbi tiha,je v situaciji,ko je treba pokazat pravo moč karakterja pove kaj misli.S tem mislim,da pove ko misli da je kaj narobe,razlika med dobrim in slabim,ko se dela krivica,ter da ima na splošno mnenja in replike,da ni PASIVNA.
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Zanimiva tema. A ni neka podobna že?
O trajni vezi sicer še ne razmišljam, oz. si je v tem trenutku v mojem življenju ne želim in ne predstavljam, ampak recimo, da je rahločuten ampak ne sentimentalen, toleranten do vseh ver, ras, seksualnosti!, da je nemirna duša (po domače: ni zapečkar ali patriot in mu tujina ni tuja), ni patriarh, je spontan (zelo pomembno), ima rad živali, ni računalničar ali humanist ali družboslovec. Haha.
norolescentka
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a norolescentka »

men se je tole bolj sprevrglo v iskanje popolne ženske, oziroma za anvodilo bejbam kako se obnašat da bomo tipom čimbolj všeč. jeah, right :D tut jst bi popolnega dedca pa ga do sedaj še nism vidla, pa mam kr nekaj izkušenj. js res en vem kaj je narobe s tem, če ženska pač po karakterju ni mala tiha miš. js spadam med punce, ki znajo gor držat pa nasmejat celo omizje samih dedcov pa nisem nikakršna možača. pa loh bi dobla marsikaterega tipa, k mi jih dost pove da sm privlačna, če bi hotla. ne vem no... mislim da je večini bolj všeč na meni moj vesel karakter, komunikativnost, razumevajoča sem, občasno rahlo hiperaktivna...kot pa pač to da bi morala bit tiha in mirna in krhka.
življenje je treba uživat! ne veš, kaj te čaka za naslednjim vogalom...
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

norolescentka napisal/-a:mislim da je večini bolj všeč na meni moj vesel karakter, komunikativnost, razumevajoča sem, občasno rahlo hiperaktivna...kot pa pač to da bi morala bit tiha in mirna in krhka.

Meni se zdi to vse super.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Alwaleed napisal/-a:
norolescentka napisal/-a:mislim da je večini bolj všeč na meni moj vesel karakter, komunikativnost, razumevajoča sem, občasno rahlo hiperaktivna...kot pa pač to da bi morala bit tiha in mirna in krhka.

Meni se zdi to vse super.

Meni tudi,prej smo res že začel opisovat,popolno žensko,ampak sem lepo napisal,lahko je tiha,le da ni pasivna.Ti nisi tiha,niti nisi pasivna tako da,maš štempl.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sončk napisal/-a:JA. Sori, men je to pomembno. Če pa tebi ni, je pa tvoja stvar ;)

Nekako,razumem,na prvi pogled se sliši plehko,ampak ko začneš razmišljat da si z nekom 50 let,in je on recimo iz foha,ki je tebi extremno dolgočasen,in da bi v vsakdanjih pogovorih prihajal do službenih tem in osebnih zanimanj,verjamem,da bi se naveličala.

Če ti pač to predstavlja pogoj,pride tip na zmenek,mu daš obrazce za izpolnit. :D
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

norolescentka napisal/-a:... mislim da je večini bolj všeč na meni moj vesel karakter, komunikativnost, razumevajoča sem, občasno rahlo hiperaktivna...kot pa pač to da bi morala bit tiha in mirna in krhka.

Kot bi hotela povedati, da bolj mirne punce, niso nikoli oz. ne znajo bit razumevajoče, vesele, komunikativne in kdaj pa kdaj hiperaktivne.....jaz mislim, da je to predalčkanje, ki nima neke podlage.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Spet se je potrebno zatekat v neke ekstreme in označbe mirnih punc, da se sam počutiš bolje. To me spominja na une fore: lepe ženske so zaželjenje ampak itak so glupe, poglejte raje tagrde, ker so za razliko od lepih ful dobre po srcu.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz pravim tako,vsi imamo pomanjkljivosti,in popolnega posameznika na tem svetu ni.Vem,da nikoli ne bom našel ženske,ki bi me zadovoljila in imela rada na način,ki si ga jaz želim.Princeske in princi,pač ne obstajajo.

Menim,da je partner za resno zvezo tisti,ki je predan istim ciljem kot ti,pač biti ljubljen,pošten,pravičen,...Lahko ima telesne ali značajske pomanjkljivosti vseh vrst,ampak če je namenjen,da bo tiste ovire premagal zato,da bo s tabo ga to naredi popolnega partnerja in iz tega pravi karakter za trajno zvezo. :idea:
Uporabniški avatar
little.miss.trouble
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a little.miss.trouble »

LedZeppelin napisal/-a:Dobra tema

glede ujemanja karakterjev dveh partnerjev,če izvzamemo telesno privlačnost in sex,bi večino kolača stavil na nasprotja.Vedno,ko sem bil mlajši,sem opazoval in se spraševal,kako nekatera razmerja sploh funkcionirajo,zdela so se mi neumna,celo absurdna in nemalokrat so se mi nekateri celo smilili.Z leti,sem opazil,da sem na njih opazil le lastnosti,ki so mi šle pri njih na živce,naprimer:

Neka,ženska je bila zelo gospodovalna,tak karakter učiteljice,vedno nekaj učila,in imela je fanta,ki je vedno potreboval neko spodbudo-zveza dela

Neka,ženska je bila vedno duša zabav,glasna,vedno govorila-partner tih,inženir,nikol kak žurer,ona rabi nekoga,ki ne tekmuje z njo kdo je bolj ekstrovetiran,in on jo pomirja,ona ga pa zmuva na družabnem območju srečna.

Moj znanec,športnik vedno tekmovalen,nadut,ženska mirna,brez kakega velikega ega,brez kakih mnenj,in očitno zveza dela.

Mislim,da se na dolgi rok ujamejo ljudje,ki dajejo drugemu tisto,česar drugemu v osnovi primanjkuje,čeprav je lahko tisto še tako nerazumljivo.Nekdo potrebuje,gospodovalnost,nekdo mirnost,nekdo žensko,ki ji mora zasilikonat usta.

Tudi psihologija,po malem pritrjuje temu,naprimer profili osebnosti,človek ki je recimo ISTJ (introverted sensing,extraverted thinking,introverted feeling,extraverted intuition),ima v idelanem partnerju nasprotje ESFP (extraverted sensing,introverted thinking,extraverted thinking,introverted intuition).

se strinjam 100% ... nasprotja se privlačijo pa še dolgčas ni v taki zvezi ... je pa res da morata biti partnerja seveda tolerantna drug do drugega, se znat pogovarjat in sprejemat kompromise

in tudi mi ko smo v šoli delali projektno nalogo po skupinah smo morali najprej narediti test osebnosti, da smo se razvrstili glede na flegmatike, kolerike, sangvinike... da pol v skupini ni bilo istih ljudi

glede 'tihih'- velko kdo pravi: tiha voda bregove dere (bo že držalo)

sama sem bolj živahen karakter, vedno v gibanju, smejim se veliko in na glas, komunikativna ... je pa res da me včasih kdo opozori ('bolj potiho, v knižnici si', ...) zato ker mam kar močen glas in čisto podzavestno začnem bolj glasno govorit, sploh ko sem navdušena ... in takoj zmanjšam jakost

pa tut v videzu opažam velko razlik ... naprimer zelo visoki fantje imajo imajo zelo majhne punce, bolj nabiti - bolj drobne, zelo lepega videza tidste malo manj lepe :) amapk ja meni je itak bolj kot videz pomemben karakter

pa še to se mi je večkrat zgodlo, da najprej koga nisem marala in sma se najprej oba skoraj 'pobila' med sabo, zdj se mama pa čist rada :D
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.
Odgovori