Zveza preko interneta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

dark.angel napisal/-a:Kdo pa pravi da na netu ne moreš najti prave ljuezni. Ne pravim da je on pravi ampak tko, vse ne možno. Pa nebi ravno rekla da ga ne poznam. Pogovarjanje preko skypa vsak dan po veliko ur, mislim da lahko rečem da ga kar poznam. seveda ne popolnoma ampak kar. Saj verjetno ne bom šla ker nimam tolk ¨jajc¨. Bom pa povedala kako pa kaj, če se bova le spoznala v živo:P

Nič ne rečem o spoznavanju ljubezni preko spleta, ampak da si noro zaljubljen, ko se poznaš le preko interneta je pa zame larifari.

+ to, da je musliman bi me konkretno odvrnilo.

But hey, that's me. Kar boš pa ti naredila, je pa čist tvoja stvar :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Hm, jaz sem nekoč nekje sredi Azije spoznala nekega Američana. Skupaj smo preživeli le 3 dni, pa sem ga kljub temu 4 mesece kasneje obiskala v Kaliforniji za 3 tedne. Pa še skypala nisva v tem času, časovna razlika in to. Moj dober prijatelj je iz Izraela in me je obiskal na vrat na nos 2 meseca po tem, ko sva se spoznala (v živo, ne prek neta, sicer). Tiudi jaz sem ga popolnoma sama obiskala slabo leto kasneje, še pri njemu sem bivala.
Vedno pa sem imela rezervni načrt, ne kako pobegniti iz države, če bi bilo treba, ampak Lonely Planet in dovolj denarja na računu, da bi se lahko tudi sama potepala po deželi do leta domov, če bi šlo kaj narobe.

Tako da kar se tega tiče, jaz bi najbrž šla pod določenimi pogoji (in nikakor ne bi lagala staršem!), ampak meni je tale tip sumljiv do konca. Ne vem no... :?
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

buubbika napisal/-a:Ja, a da pride na obisk, si pa ne rabi prej najt, kje bo bival? Odvisno tudi, za kako dolgo bi prišel itd. Pač na vse sem mislila, tudi na (bolj) dolgi rok.
Ne prehitevej dogodkov. :P Sam za na obisk prit lahko biva tud v hostlu, or something, ne rabi (še) stanovanja/državljanstva/delovne vize (potovalno kvečjem? Ne vem.).. :)
Uporabniški avatar
dark.angel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dark.angel »

purple_rain napisal/-a:
buubbika napisal/-a:Ja, a da pride na obisk, si pa ne rabi prej najt, kje bo bival? Odvisno tudi, za kako dolgo bi prišel itd. Pač na vse sem mislila, tudi na (bolj) dolgi rok.
Ne prehitevej dogodkov. :P Sam za na obisk prit lahko biva tud v hostlu, or something, ne rabi (še) stanovanja/državljanstva/delovne vize (potovalno kvečjem? Ne vem.).. :)

če bi on prišel nebi tukaj živel amapk bi prišel le pome- z avtom (to občudujem da je pripravljen it 1500prbl. km oz usaj 2 dni vožnje do mene - štroški 100eur) in bi verjetno šla nekam na morje. Mogoče bol road-trip po hrvaški obali.
Druga možnost je da bi se dobila nekje vmes, na počitnicah.
Tretja da jaz pridem k njemu-živela bi pri njemu.
Četrta da bi šla jaz z fredico na morje in bi on le pršou tja da bi se spoznala ampak to je verjetno le v moji glavi, saj on verjetno nebi hodu na tak način da ne bivam z njim, razen če bi šla res blizu verjetno. Je najbolj ˝varen˝ način sicer.
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

dark.angel napisal/-a:če bi on prišel nebi tukaj živel amapk bi prišel le pome- z avtom (to občudujem da je pripravljen it 1500prbl. km oz usaj 2 dni vožnje do mene - štroški 100eur) in bi verjetno šla nekam na morje. Mogoče bol road-trip po hrvaški obali.
Četrta da bi šla jaz z fredico na morje in bi on le pršou tja da bi se spoznala ampak to je verjetno le v moji glavi, saj on verjetno nebi hodu na tak način da ne bivam z njim, razen če bi šla res blizu verjetno. Je najbolj ˝varen˝ način sicer.

Zakaj pa ne bi želel da se spoznata na ta četrti način? Pa kaj če ne bivaš tiste dni z njim, bosta še vseeno lahko cel dan in večino noči skupaj in se spoznavala. Ali morata še spati skupaj? Če se pa bojiš da bo prijateljica lučko svetila, vzemi pa dve prijateljici s seboj, ali pa naj on pripelje še kakšnega prijatelja.
Uporabniški avatar
dark.angel
Sramežljivka
Sramežljivka

kokica87 napisal/-a:
Zakaj pa ne bi želel da se spoznata na ta četrti način? Pa kaj če ne bivaš tiste dni z njim, bosta še vseeno lahko cel dan in večino noči skupaj in se spoznavala. Ali morata še spati skupaj? Če se pa bojiš da bo prijateljica lučko svetila, vzemi pa dve prijateljici s seboj, ali pa naj on pripelje še kakšnega prijatelja.

:D hehe good point=) problem je samo ker imam take prijateljice ki majo ful zasedeno poletje.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

dark.angel napisal/-a:če bi on prišel nebi tukaj živel amapk bi prišel le pome- z avtom (to občudujem da je pripravljen it 1500prbl. km oz usaj 2 dni vožnje do mene - štroški 100eur) in bi verjetno šla nekam na morje. Mogoče bol road-trip po hrvaški obali.
Ja, sam valda ne bi šel še isti dan nazaj, ane? Na to ciljam jz..
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Punca, kolk si pa sploh ti stara? Kolk pa on?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
dark.angel
Sramežljivka
Sramežljivka

purple_rain napisal/-a:
Ja, sam valda ne bi šel še isti dan nazaj, ane? Na to ciljam jz..

ja sej bi bla pol u kšnem hotelu, apartmaju ali kampu ane. tko da tle nevidim problema=)
Uporabniški avatar
dark.angel
Sramežljivka
Sramežljivka

*mala* napisal/-a:Punca, kolk si pa sploh ti stara? Kolk pa on?

jaz sem 19, on pa 21. saj zato niti ne razmišlam o resni zvezi ker imava oba še študij. poleg razdalje seveda.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Svaka ti čast res! :D
Ti se sploh ne zavedaš v kaj se spuščaš....to ni kr en tvoj prijatelj, kolega ali bratranec, s katerim se ob 10h zjutraj slišita po telefonu in se zmenita: ''ob 12h se dobiva pred Železniško postajo in greva kar tako malo na morje. Si za? Ok, super....se greva malo posončit na slovensko primorje.''
Ti tega tipa dejansko sploh ne poznaš...pa bi šla z njim kar na morje, v isti apartma, sobo in morda celo posteljo? :eek:

No ja....čeprav lahko po drugi plati pa na to gledaš kot na ONS. Spoznaš se par ur prej, preden si pač deliš posteljo z neznancem. :D :twisted:
(čeprav pri ONS vsaj veš, da ti je tip hud,....tale pa...na fotkah morda res, ampak v živo pa je lahko čisto druga zgodba. In potem ni tiste simpatičnosti, zgovornosti....vse je čudno...pa kar na morje? Saj sem rekla....svaka ti čast).

Kakor komu paše....
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

Ok, mogoče tole ne paše ravno najbolj sem, ampak ob prebiranju te teme, sem se spomnala na tiste nadležne turke, ki te dodajajo na FB in ti težijo preko zasebnih sporočil v polomljeni turški angleščini in so sploh ful tečni :D

Sej verjamem, da preko računalnika deluje kot prijeten fant in super sogovornik, mogoče se ti celo zdi, da se ful dobro poznata in ujameta...ampak, da ti gre govorit, da te ljubi? Da hoče pridet sem, ampak samo kot tvoj fant? Punca, to je men mal čudno (mogoče celo sumljivo). Na tvojem mestu, bi ga po hitrem postopku postavla na realna tla glede njegovih pričakovanj (to, da bi bla par) in če bo še kr silil vate, bi se pač distancirala od njega.
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kokica87 »

^^ te turki na facebook-u so ful nadležni :?

Drugače pa sej mogoče je tale tvoj čist prijazen fant, ampak vedno je potrebno biti vsaj malo previden pri teh spoznanjih preko neta, ker nikoli ne veš kaj je res na drugi strani zaslona.

Tolo zgodbico ki jo bom naprej napisala mi je povedala ena prijateljica in naj bi bila resnična, ker naj bi se zgodila njeni sošolki.
In sicer ta njena sošolka si je ful časa dopisovala z enim fantom iz Finske, in se tako kot ti, tudi ona odločila da ga bo šla poleti obiskati. Organizirala je celoten dopust, vzela še s seboj par prijateljic in so se odpravile. Na Finskem so ga ful žurale, se super imele, in prišel je tudi večer ko se je bližnje spoznala s tem fantom. Super, enkratno sta se ujela, zabluzila, nakar jo je fant začel prepričevati naj gre k njemu prespati. Punca je že želela iti, pa jo je prijateljica prepričala naj raje odide z njimi, ker ga v končni fazi še ne pozna toliko. No in punca je odšla s prijateljicami, ta fant pa se ji potem ni več javil. Ko je punca prišla nazaj domov so se ji pričeli spuščati razni herpesi po ustnicah, in niso pa niso izginili. Obrnila se je na zdravnika, ki jo je poslal k dermatologu, ta pa je po raznih raziskavah ugotovil da je to posebne vrste herpes, ki se ti spusti če prideš v intimen stik z mrtvo osebo. Zaslišal jo je s kom se je poljubljala, punca mu je dala podatke tega fanta, zdravnik pa je nato poklical na Finsko in povedal kaj se je zgodilo. Policija se je zglasila na vratih tega fanta in odkrila da ima ta fant doma 3 mrtve ženske, s katerimi še vedno spolno občuje. Ta punca bi lahko bila četrta, če ne bi poslušala prijateljice.

Zgodba je res bizarna in ne vem ali si jo je ta punca izmislila ali je resnična, je pa vsekakor dober nauk v njej, da se splača biti previden, pa kdaj poslušati prijatelje.
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a sarchika09 »

:eek: omojbog...creepy :eek:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

o jesus :eek: