Ko srečaš bivšega fanta, ljubimca, ff....
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Men pa res ne (ne, ne bi se zdej rada "hvalila", kok predolg sem že samskasanjaanja napisal/-a:purple_rain napisal/-a::wall:sanjaanja napisal/-a:Zakaj potem izbereš samo vredu in ne bolj vredu?
Nekje je treba pač začet, ane? Redkokateremu pade sekira v med in takoj, sprva, najde/dobi tanajtaboljše možno.
Torej ti je važno samo, da imaš tipa. Potem pa iščeš dalje boljšega.
Smilijo se mi tipi, ki jih takole izkoristite.

Mah, ne da mi se s tabo..kot da nočeš razumet kaj ljudje govorijo.
..ubistvu se mi pa da.
Ja *duh*, da ne morš vedt kakšen bo naslednji.
In valda, če je človk vsaj mal pameten, ne gre naslednjega iskat med tem ko že ima nekoga (ki si ga imela tako zelo rada, ki je bil najboljši), ampak pač, kot da se nobena zveza nikol ne konča, al kaj?

Obup babji..
jz sm ti zgoraj podala eno moško mnenje, nisem sicer napisala da gre za njega, ker sm bila prepričana da je samoumevno... Tipom je ponavadi na začetku videz nepomemben, potem jim z leti postane. Puncam naj bi blo ravno obratno, ker ena 30-letnica se ne more ravno zmišljevati da bi imela manekena
Seveda ni nujno da greš z vredu na boljše, tako kot pravi v-e-s-n-a.
Niti takoj lahko oceniš ali si na boljšem ali slabšem. Lahko se tudi zafrkneš in greš z zelo, zelo dobrega na slabše in potem iščeš naprej in ugotoviš da to kar si imel je bilo zelo vredu. Ampak da tega takrat žal nisi vedel.

Seveda ni nujno da greš z vredu na boljše, tako kot pravi v-e-s-n-a.
Niti takoj lahko oceniš ali si na boljšem ali slabšem. Lahko se tudi zafrkneš in greš z zelo, zelo dobrega na slabše in potem iščeš naprej in ugotoviš da to kar si imel je bilo zelo vredu. Ampak da tega takrat žal nisi vedel.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Kje si pa (recimo da v tej temi) vidla, da kdo to počne? Al sem kej spregledala?sanjaanja napisal/-a:Ni mi pa jasno to, da pustiš prvega, zato ker bo drugi boljši pa čeprav ga sploh ne poznaš. Tukaj notri meni ne štima pa pika.
Če mi boš pa začela s primeri iz tvojega okoliša/kroga poznanstva - se vprašaj, a tem ljudem še kej druzga v glavi fali? Valda pameten človek ne bo šel kar tako za hec menjat/popravljat neki, kar itak štima.
- Little fairy
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
^^zdaj vidim, da si celo ti to napisala.
sirova štručka napisal/-a:Imaš deset tipov. Izbereš najboljšega.
Čez čas pride enajsti tip.
Je boljši od tistega, ki je bil od desetih najboljši.
Torej je tip, ki je bil od desetih najboljši v redu, enajsti je pa boljši od v redu torej bolj v redu.
V redu tipa pustiš in izbereš bolj v redu tipa.
Nivea
-
- Cosmopsiho