Ne vem v kateri temi bi vprašala, pa bom kar tu. Kupila sem si od Ikove glineno masko za obraz in ko sem jo uporabila, sem bila potem, ko sem jo odstranila živo rdeča v obraz (več kot pol ure) . Je možno, da mi glina ne paše ali naj bi bil takšen učinek?
Mislim, da je to samo tak učinek. Jaz imam sicer od Akamuti čokoladno masko, pa sem potem, ko jo sperem nekaj časa rdeča- ne sicer povsod ampak po večini obraza.
Mislim, da nimaš kaj skrbet, še posebej, če upoštevaš navodila za uporabo
Jaz bi rekla, da je to povsem normalno, mogoče edino prej dol speri, mogoče si imela predolgo na sebi, meni se je tudi to že zgodilo (z eno drugo glino).
kateri tonik za obraz pa kaj priporočate? ta, ki ga mam zdaj je fajn, sam bi rada probala še kakšnega drugega, pa če kakšna mnenja preberem je lažje (tut kremo za obraz sem tak kupila in je super ).
trenutno mam od dr.scheller-ja enega. tip kože pa je...mešan? nos se mi npr. zelo lupi skozi celo leto že če se en dan ne namažem s kremo, drugje je sicer normalna (nimam občutka, da bi bila mastna) ampak se tu pa tam pojavljajo mozoljčki.
Jaz si bom zdaj kupila 100% pure jasmin in zeleni čaj, je pa tudi Sanctum dober, pa Ikove izgleda fajn, v bistvu jih je ogromno, samo nisem jih pa tako veliko sama probala, da bi jih ful naštevala.
jaz pa sem full zadovoljna z naravno kozmetiko iz aloe vere in sicer forever living.. najboljša naravna kozmetika.. uporabljam jo že nekaj časa in vse se je spremenilo na meni.. ste že slišale za njo?
Moyka ta kozmetika NI popolnoma naravna, saj njeni proizvodi vsebujejo kar nekaj stvari, ki jih naravna kozemtika (prava) ne bi smela. Vsebuje tudi veliko živalskih proizvodov, kar me pa najbolj moti so pa sintetične sestavine, ki jih je čist preveč za naravno kozmetiko.