jaz sem se tud nekej casa nazaj navadla igrat tenis
mi je usec
ceprav sama sem precej vadla v steno, ker pac nisem mela se nekoga da bi z mano igral, in potem ko smo sli "igro", pa je blo cist drugace in sem potrebovala precej casa da sem se navadla na tak nacin
je pa res zakon. delajo roke in noge
Eileen napisal/-a:A ve slučajno kera za pokrita teniška igrišča (oz.balone) v Ljubljani poleg igrišč na Dolgem mostu in Milleniumu? Zdej je vse tako zasedeno... Bi bla fuuuuuuuuuuuuul hvaležna, če bi mi katera predlagala kero igrišče, pa če mogoče poznate tudi telefonsko številko za rezervacijo tega igrišča. Help...
jaz se učim igrat tenis v akademiji breskvar, to je tam blizu ježice. malo pogooglaj pa boš našla..., pa konex ima tudi... samo verjetno moraš prej vseeno rezervirati.
Polet dost igram tenis. Naučila sm se ga sama, mi grejo dobr športi z loparji.
Prej sm pa 5 let trenirala namizni tenis in mi je tok žal da sm nehala. Še bol žal mi je pa, da nisn namesto pink ponka tenisa trenirala.
Kot otrok sem full igrala tenis, sedaj se pa že nekaj časa spet spravljam, ampak nobena moja prijateljica ne igra. Tako, da iščem partnerko za igranje tenisa, če je katera pripravljena na tedenski obrok ali dva tenisa, naj me kontaktira. Sem iz Maribora.
Josephina, jaz sem spremljal danes finale in ni mi žal tistih nekaj uric, ki sem jih preživel pred televizorjem. Men se zdi, da je bil pa tole najboljši dvoboj, ki sem jih kdajkoli videl.
Tudi sam sem navijal za Federerja, ker mi je zelo všeč njegov stil igre, vendar si Nadal naslov vsekakor zasluži.
Zadnje čase zelo rad spremljam teniške turnirje, še posebej tiste za Grand Slam.
Poleg tega pa rad tudi odigram kakšno partijo tenisa s svojimi prijatelji.
^ Nekaj uric? Vse skupaj (s prekinitvami) je trajalo 7,5 ur. Jaz sem vmes pogledala film na POP TV in se mnogo drugih stvari. Drugace nisem ravno nek tenis fan, ampak sta bla dobra, kr potegne te not.
Še posebno če gledaš na HRT,kjer reporter komentira na malo višjem nivoju kot naš Žibrat,s tem mislim,da več detajlov samih udarcev in situacij razloži,ne samo dolgočasno branje rezultata.
Po eni strani je bila tale zmaga Nadala pričakovana,najprej je razbil Fed-a v Parizu(dobesedno osramotil s 6-1,6-3,6-0),nato je vo zelo močni konkurenci osvojil tudi turnir na travi Queens in potem premagal še vse svoje nasprotnike do finala Wimbledona.Za Federerja je letos jasno,da ni v top formi,čeprav je tudi zelo dobro igral vse do finala,no tukaj ga je zaustavil odlični Nadal,ki je fizično in psihično zagotovo daleč najmočnejši igralec na svetu.Manjka mu malenkost boljši servis(brzina)in pa igra na mreži,medtem ko je najboljši igralec iz osnovne črte.Skratka zaslužena zmaga,predvsem zaradi tega,ker se je po šoku(2-0 v setih in zapravljena prednost 0-40 v tretjem setu,ter meč žoga v četrtem)odlično pobral,ostal zbran,igral čedalje bolje(tako na svoj servis kot na Fedov)in se na koncu zasluženo veseli,prav tako pa naj povem,da sta ta dva zame vsaj en nivo nad ostalimi in da bodo Đoković ter tudi ostali morali še precej trenirati za tak nivo igre.
Ker sem sam športal, sem ujel samo nekaj četrtega in cel zadnji niz..
Glede na to, da tenisa že leta in leta ne spremljam, se sam sebi čudim, ko sem si ogledu ves zaključek. Čist me je "not potegnil".
Sta me spomnila na velika rivala izpred let, Edberga in Beckerja, ki sta odigrala nekaj izjemnih dvobojev.
Kdaj mislite, da je tisti zadnji čas, da se začne z tenisom nekdo ukvarjat profesionalno (ampak ne v smislu, da igraš na svetovnih prvenstih in podobno, ampak, da lahko kaj dosežeš na teh 'manjših' tekmovanjih v svoji državi - v tem primeru pač Slovenija)?
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant