Kar se tiče teh kremic, čistilnih pen in vsega tega, tut sama sm vse že preiskusila, no skor vse, samo kaj ko nič ne pomaga. Najbolj pomaga sonček in morska voda, pa to da se čimmanj dotikaš obraza. Meni so hormoni čisto podivjali ko sm nehala jest KT in kožo nikakor ne morem spravit v red, sej ne da imam akne, ampak majhne mozoljčke, mastno kožo in tu pa tam kak podkožni mozolj, ki grozno boli
Tut jz si brez pudra ne upam nikamor, se ne počutim OK, če nisem namazana. Pred uporabo KT sm imela majčkene mozoljčke in ogrce tipične za najstnike, ki sm jih z korektorjem odlično prekrila.
Vbistvu vem da nikoli ne bom imela popolno kožo, s tem sm se že itak sprijaznila, Roacutana pa ne mislim jest zaradi stranskih učinkov, pa tut dermatolog, ti ga noče dat brez da bi jedel KT.
Jz sm prepričana da je vse to hormonsko pogojeno, sigurno so mi tabletke porušle neko ravnovesje al kaj pa vem. Skratka, poskusila sm res že vse, maske od tega in onega, umivanje s kamiličnem čajem, kozmetiko različnih znamk... Pomaga mi edino kozmetičarka, ki mi ščisti obraz, ampak to ni neka dolgoročna rešitev. Sm ugotovila da manj kot se sekiram zarad mozoljčkov boljše je. Ker če se sekiraš, si pod stresom, ker si pod stresom se ti mozolji delajo. To je en velik začaran krog.
No, mogoče bo imela UG84 kak pameten nasvet zame, saj je do zdaj pomagala že večim. Najbolj mi gredo na živce flekci od mozoljev, podkožnih, ki so rdeči in moteči