Prava ljubezen ali zgolj sex?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

cvetkaaa napisal/-a:
Džeki napisal/-a:
Če išče resno zvezo, bo odnehal takoj, ko bo od tebe dobil kakršenkoli signal, da ti ni všeč oz. tebi nič baš nič do njega.

Ne bom se strinjala. Po mojih izkušnjah je prej obratno.

Imaš pa čudne izkušnje.

Resno, jaz sem tip in pač poznam moški način razmišljanja. Noben normalen tip se ne bo trudil imeti resno zvezo z žensko, ki mu v štartu pokaže, da ji ni kaj dost do njega.

Če gre samo za seks ali avanturo, je druga stvar. V tem primeru lahko vse skupa predstavlja zanimiv izziv v smislu dokazovanja "jaz pa to zmorem".
Zadnjič spremenil Džeki, dne 23. Maj. 2010 10:07, skupaj popravljeno 2 krat.
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

Džeki napisal/-a:
cvetkaaa napisal/-a:
Džeki napisal/-a:
Če išče resno zvezo, bo odnehal takoj, ko bo od tebe dobil kakršenkoli signal, da ti ni všeč oz. tebi nič baš nič do njega.

Ne bom se strinjala. Po mojih izkušnjah je prej obratno.

Imaš pa čudne izkušnje.

Resno, jaz sem tip in pač poznam moški način razmišljanja. Noben normalen tip se ne bo trudil imeti resno zvezo z žensko, ki mu v štartu pokaže, da ji ni kaj dost do njega.

Če gre samo za seks ali avanturo, je druga stvar. V tem primeru lahko vse skupa predstavlja zanimiv izziv v smislu dokazovanja "jaz pa to zmorem".

Ahaha, če imaš moški način razmišljanja zakaj si na babjem forumu?

Potem je tipov polovica nenormalnik, ker jim damo v štartu vedeti, da nas ne zanimajo, oni pa vstrajajo leta in leta. No me veseli, da nisi v tej polovici. Še vedno pa ne pomeni, da so normalni tipi v večini, tako da se jaz s cvetko kar strinjam.
A če gre samo za sex pa ti ni potrebe, da ti je punca všeč?
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

kalanhoja napisal/-a:
v-e-s-n-a napisal/-a:Go with the flow girl :D
Uživaj trenutke ki jih preživiš v družbi fanta, če želiš da sexata, mu to nakaži, če ne, ga ne napeljuj na dirty misli :twisted:...prepusti se, uživaj...

Pri meni se je zgodilo naslednje...
Spoznala sem fanta, med nama sem takoj začutila kemijo in neko privlačnost...zato sem se prepustila...čeprav sama nisem lih tip ženske za avanture....sem se takrat sprostila, dala možgane na pašo in uživala v dogajanju in sprejela vse, kar mi je ponudil...Dobivala sva se brez obveznosti, brez kakršnih koli dogovorov in pogovorov, kam to pelje...sexala sva, se imela lepo in uživala en z drugim...to je trajalo mesec, dva, tri....in na eni točki sem si rekla: uživaj v tem, prepusti se in če se jutri konča, bodi vesela, da se je zgodilo... :D

....in še danes sem srečna, da se je zgodilo, saj je ta fant sedaj že lep čas (nekaj let) moja boljša polovica :razz:

Super, če se tako konča. Če pa se konča drugače, sam pa si hotel boljši izid, si potem hudo razočaran.

Verjetno si res razočaran, ampak vsaj priložnost si si dal. Priložnost si dal sebi in fantu, da se spoznata, da se imata lepo in uživata v trenutkih skupaj...
Če je človek strah razočaranj v življenju in predvsem v ljubezni, je potem lahko celo življenje sam. Le kdo si želi to????
kalanhoja
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kalanhoja »

^^ imaš prav ja.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

kalanholija

Sem že razložil, potrebno bo bolj pazljivo brati.

Lepo sem napisal: če vztraja, mu gre pač za seks in samo za seks.Zato vztraja, ker pač upa, da bo ratalo.

To je odgovor na tvoje vprašanje.
Zadnjič spremenil Džeki, dne 24. Maj. 2010 14:11, skupaj popravljeno 2 krat.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:56, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

1.ok
2.ne vsi, nekako 99% pa
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 21:56, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

ja, sirova, res je, mene je tut razvestlil v eni temi in sicer da dokler se nisva s fantom dol dala, dejansko sploh nisva bila v zvezi... tole je OT
da se vrnem k temi...
sedanje posloševanje (tale zadnja debata) mi je kr nekaj in ne delujejo vsi tipi po istem principu, ne upam se pa trditi da jih 99% deluje po katerem koli principu, pogumna trditev. Mislim da so si tipi med seboj malo bolj različni, kar niti približno ne znese na 99%.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a novapunca »

Jaz bi pa rekla, da tisti, ki vstraja si želi kaj več kot pa sex. Tako, da se z Džekijem sploh ne strinjam.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

V to punce verjamete, ker pač želite verjeti.Ne bom vas več prepričeval v nasprotno.

Itak, lepše se sliši "ta tip ful hoče bit z mano, čeprav sem mu 100-krat povedala, da me ne zanima",kot pa "ta tip vztraja, ker me hoče položit". :D

Ženske nerade slišite, da vas nekdo dojema kot seks material, rade verjamete oz. predpostavljate, da ste večini tipov "resna zveza material".

Zato dejansko rade verjamete, da si tisti, kar kar naprej silijo v vas, želijo biti v zvezi z vami.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

čuftika napisal/-a:ja, sirova, res je, mene je tut razvestlil v eni temi in sicer da dokler se nisva s fantom dol dala, dejansko sploh nisva bila v zvezi... tole je OT
da se vrnem k temi...
sedanje posloševanje (tale zadnja debata) mi je kr nekaj in ne delujejo vsi tipi po istem principu, ne upam se pa trditi da jih 99% deluje po katerem koli principu, pogumna trditev. Mislim da so si tipi med seboj malo bolj različni, kar niti približno ne znese na 99%.

Prosim ne podtikaj.Pisal sem, kako jaz dojemam zvezo, ne od kdaj naprej moraš ti šteti, da si v zvezi.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

Me pomojem obstajajo pa oboji - taki, ki se mejčkn zaljubijo in vztrajajo z upanjem, da mogoče bosta pa nekoč vseen skupi in taki, ki pač ohranjajo nek kontakt, ker mogoče se bo pa kdaj seksal. Sam prvi po neki cajta (pa to lah traja leto, dve, tri) vseen obupajo, ta drug bo pa verjetno tut še čez deset let probu, če so se zadeve kej spremenile.

Če je pa kak dečko sposoben čakat miljon let v upanju, da bo njegova "izbranka" spregledala, da je on v bistvu res ljubezen njenega življenja, je pa (imho) res revček.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

^^ Se strinjam. In isto velja za punce, k zvesto čakajo na tipa. Če ni takoj spregledal je veliko možnosti, da nikoli ne bo.. In tudi če bi - meni recimo ne bi blo prijetno vedet, da je tip rabil 7582 let, da je ugotovil da sm js tista "taprava".
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
novapunca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a novapunca »

Džeki napisal/-a:V to punce verjamete, ker pač želite verjeti.Ne bom vas več prepričeval v nasprotno.

Itak, lepše se sliši "ta tip ful hoče bit z mano, čeprav sem mu 100-krat povedala, da me ne zanima",kot pa "ta tip vztraja, ker me hoče položit". :D

Ženske nerade slišite, da vas nekdo dojema kot seks material, rade verjamete oz. predpostavljate, da ste večini tipov "resna zveza material".

Zato dejansko rade verjamete, da si tisti, kar kar naprej silijo v vas, želijo biti v zvezi z vami.

Džeki a ti misliš, da so vsi fantje tako slabi kot ti?
Odgovori