Bageera napisal/-a:ker je to ena sama kurbarija po domače povedan.... pa brez zamere
kokr za koga
Saj, ce gres z namenom kurbat se.. je kurbarija.. ce pa gres zurat, plesat, se zabavat.. valda ni..
tocno tko!Js hodm tja da se znorim, da zuram in ne da bi se sla kurbat.Eni majo ta namen drugi pa ne.
Js uzivam v tej muzki sam tolk je tezko najdt dobr diskac v NM, Brezice, KK. Nic od nic..Lepo enim v Lj, Celju,...Tezko pa se je vozt nekam dalec pa pol zutri domov...
Bageera napisal/-a:ker je to ena sama kurbarija po domače povedan.... pa brez zamere
kokr za koga
Saj, ce gres z namenom kurbat se.. je kurbarija.. ce pa gres zurat, plesat, se zabavat.. valda ni..
ja se strinjam, js grem v diskač na vsake toliko se naplesat pa mal med folk....pijem ne, sm zasedena.....tko, da zame diskač ni kurbanje al karkoli takiga ampak neke vrste sprostitev, ki na sžvsake toliko res zapaše.....
drugače pa so mi ljubši lokali kjer sediš in v "miru" čvekaš....
Super, to si pa točno tak napisala, kot si jaz mislim (Razen te pa te kaj spijem, malo je treba)...
Saj pravim, kak pač kdo vzame diskače. Jaz tja hodim izključno zaradi sprostitve. Pa tudi prej nisem tja hodo z namenom, da bi čimveč punc zahaklal
The best way to have a good idea is to have lots of ideas.
Kaj pa B-52 v Šentjurju? Men je blo ful fajn, k sm bla na zadnje tam ... ful nora muzka, ful ljudi ... sam je pa mal majhn če mene vprašaš ... drgač pa ful party
oreada napisal/-a:Kaj pa B-52 v Šentjurju? Men je blo ful fajn, k sm bla na zadnje tam ... ful nora muzka, ful ljudi ... sam je pa mal majhn če mene vprašaš ... drgač pa ful party
če ti je taka muska všeč....hehe...
sm bla dvakrat tam...ker je kolegica delala tam....kr neki...
fiona napisal/-a:Meni je pa zal za Yucatan-om v Šentilju..... za njegovimi zlatimi casi...
Dober plac, vec floorov, folka....to je bila diskoteka v pravem pomenu. V mb res nekaj taksnega manjka....
Skoda no, res....
Ja najboljše je blo takrat, ko sta Simony pa Nik še skup mixala. Pol, ko je pa Nik šel vstran pa je šlo še samo dol
a-a .. Nick zdaj techno rola po partyjih pa morem priznat da obvlada hvala bogu da je šel stran , drugače nikoli nebi odkril svojega pravega talenta ..
Simony pa tudi haus rola ...
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
Zdj v Brežicah Cug pub renovirajo. Ponavad je tam folk tko med 17 pa 19 let. Pa skoz vrtijo house, pop,... Ponavad hodm tja k nism daleč doma, pa folk poznam. Aja pa tista dva k sta na vhodu nobenga not ne spustita k je pod 16
oreada napisal/-a:Kaj pa B-52 v Šentjurju? Men je blo ful fajn, k sm bla na zadnje tam ... ful nora muzka, ful ljudi ... sam je pa mal majhn če mene vprašaš ... drgač pa ful party
če ti je taka muska všeč....hehe... sm bla dvakrat tam...ker je kolegica delala tam....kr neki...
Po moje je odvisn na kter dan naletiš ... Tist dan je bla muzka ful podobna Escapovi, res pa je, da ful hrvaških pa slovenskih pesmi vrtijo. Bolš je, kr DJi menjajo ritem, kr na primer v Escapu vrti različne muzke, pa ma skoz in skoz isti ritem tak da ga maš na konc že vrh glave (vsaj kar se mene tiče), tle ga je pa menju, pa še prenos so mel prek Fantasyja ... tak da v redu ... Pa da ne bo pomote, nism neki ful ful navdušena ... Disko k disko ...
Men je v Escapu s*u*p*e*r! Je pa res, da zadne cajte ni več taka žurka k je bla prve mesce po odprtju. Folka je manj, pa tut muzka ni več tko fajna. Pa se mi ne zdi da bi mogu bit kej posebi fancy za tja Jst grem ponavad v kavbojkah pa kaki mal bol sexy majčki (ne preveč da ne bo pomote ) pa me še nikol ni kdo zviška pogledu. Drgač pa je na nov začela delat v Celju tut Casablanca. Sicer še nism bla odkar je na nov odprta, ampak bo treba it pogledat kr fuuul dogaja. Skor vsak vikend je kak party (pretežno house) z dj-i iz slo pa tut tujine. Pa tut cene vstopnc nise prehude. A je že kdo bil mogoč???
fiona napisal/-a:Meni je pa zal za Yucatan-om v Šentilju..... za njegovimi zlatimi casi...
Dober plac, vec floorov, folka....to je bila diskoteka v pravem pomenu. V mb res nekaj taksnega manjka....
Skoda no, res....
Ja najboljše je blo takrat, ko sta Simony pa Nik še skup mixala. Pol, ko je pa Nik šel vstran pa je šlo še samo dol
a-a .. Nick zdaj techno rola po partyjih pa morem priznat da obvlada hvala bogu da je šel stran , drugače nikoli nebi odkril svojega pravega talenta ..
Simony pa tudi haus rola ...
Simon se precenjuje... nikoli po tistem, ko je Nik sel, ni znal dobro vrtet....
Po zlatih casih, ko je slo vse skupaj pocasi dol, sem zacela delat tam in sem pac poslusala... Ma mali zelencki, mulci so ful boljse vrteli kot pa simon....
Jih je bilo lusno gledat, ko vidis, da je se slusalk vec, kot pa malega....
Zadnje čase se na obali nič pametnega ne dogaja. Sicer gremo s kolegicami samo do Zelenega parka, ki je že na pol opustošen ampak se drugim ne da drugam. Za vse tiste, ki ste z obale: jaz sem bila v Hainikenu kjer je igralnica. Diskoteka je pa zraven? Ali je res, da moreš imeti 18 let, da te noter spustijo? A bo šel gdo 01.07. v Papriko pub kjer bo nastopala skupina Karma?