VPRAŠANJE: Ali slučajno katera ve (oz. je že letela) katera letalska družba leti iz Lj v naslednje lokacije:
* Turčijo
* Egipt (Hurgado)
* grške otoke
Bi bila zelo vesela odgovora
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Oz. boljše vprašanje (ki sem ga enkrat že postavila):
Kje bi našla vse letalske prevoznike, ki letijo iz Ljubljane?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
V Istanbul z Brnika letiš s Turkishem (technical stopover v Zagrebu, tako da gre praktično za isti let, kot ga je ena prej omenila).
Za ostale družbe/destinacije pa poglej na http://www.lju-airport.si/default.asp
~NIA~ napisal/-a:NUJNO: ali se pri avtokampih (primer: http://www.avtokampi.si/kamp.asp?drzava=2&ID=319 ) zaračuna posebej parcela + šotor + avto; ali sta v parcelo šotor in avto že všteta; ali imaš lahko neparceliran prostor samo za avto in šotor?
vsako posebi po mojih izkušnjah
Hm: Ne vem kje vprašat pa bom kr tukaj, sicer se mi lih ne mudi... Torej, pri Ryanairu sem kupla vozovnico s 15kg kovčkom a lahko js naknadno preko interneta (recimo ko maš uni chek-in na netu) spremeniš in doplačaš za 20kg kovček?
mene pa sam neki zanima. če je bla kera mogoče z avtam v švici, franciji, VB kako je tm s prenočevanjem v avtu? je kazen in kolikšna? kaj pa če spiš v avtu na parkiriščih za tovornjake al večjih počivališčih?
hvala že za kakršne kol informacije
Na počivališčih je seveda dovoljeno spati v avtih, drugje pa ne.
Vidim, da je velikost ročne prtljage omejena na 50x40x23 cm.
Nobena torba za laptop ni tk majhna A res komplicirajo okol tega? Mela sn namreč namen si kupit nahrbtnik za laptopiča, v katerega bi stlačla še fotoaparat in dokumente.
Sicer pa me zanima, kaj pravite na to, da bi šla iz dunaja do rige in potem prestop na letalo direkt v rovaniemi? Cena je 135€ plus en kufer 15€. Naše popotnice, rečte kaj
There once was a note pure and easy Playing so free, like a breath rippling by...