Drugač pa, jst mam tud male sramne ustnice večje kot velike ampak me ni to nikol motilo, pa tud noben "uporabnik" se še ni pritožil

bluebird napisal/-a:mam en problem. na zabavi sem spoznala fanta ki mi je bil zelo všeč in tudi jaz njemu. vse je bilo ok dokler me ni začel otipavati in šel z roko pod hlače. takrat me je zagrabila panika saj so moje male sramne ustnice precej velike in bilo me je strah da bi to opazil. ne vem kako naj se znebim kompleksov. ima katera podoben problem? oz fantje: zanima me kako vi gledate na to, ali se vam zdi grdo če male sramne ustnice gledajo ven iz velikih?
GossipOne* napisal/-a:sama imam tej težave že kšne 2 leti kr sm tud opazla takrat da moja ne spada med najlepše in sem se potem pozanimala.. tukaj v sloveniji opravljajo labioplastiko- zmanjševanje sramnih ustnic , le moreš biti polnotelen, poseg pa stane tisoc evrou
Zvoncica napisal/-a:Predlagam ti, da teh 1000 eur vložiš raje v kaj bolj pametnega, kot v preoblikovanje svoje tamale, za katero sem prepričana, da ni z njo popolnoma nič narobe.
Mislim noben tip te ne bo imel RAJŠI zaradi manjših sramnih ustnic.
![]()
(pomoje bodo bolj navdušeni, če greš npr na tečaj JOGE, da boš bolj gibčna)
Zvoncica napisal/-a: Mislim noben tip te ne bo imel RAJŠI zaradi manjših sramnih ustnic.
![]()
dot napisal/-a:Saj takh stvari se načeloma ne počne zaradi drugih, temveč zaradi sebe, ker se potem sami bolje počutijo v svoji koži(ali zaradi psihičnih ali pa morda celo fizičnih vzrokov, npr. da jo boli ob mehanskem drgnjenju ob tkanino, kolesarjenju itd.). In če bi se potem res bolje počutila, ne vidim nobenega problema oz. je bolj pametno, da denar vloži v to kot pa recimo počitnice (kjer bi se recimo itak slabo počutila v kopalkah
) in par torbic
. Vsak pač presodi, kaj se mu zdi bolj smotrno in pomembno.
vrocamucka napisal/-a:Če stane zares le 1000€ pol je vredno razmisleka. Stvar, ki bi ji lahko spremenila življenje.