Nica napisal/-a:Poljubi so osnova za strast med dvema oz za globoko in iskreno intimnost.
Ah dej no dej. Js mam kr visoko številko, pa mi za 90% teh ljudi ni blo nč in se niti v sanjah ne bi želela spustit v karkoli intimnega. Zame poljubljanje ne predstavlja neki globokega, razn v primeru, da mi je tip zeloooo všeč.
Nica napisal/-a:Poljubi so osnova za strast med dvema oz za globoko in iskreno intimnost.
Ah dej no dej. Js mam kr visoko številko, pa mi za 90% teh ljudi ni blo nč in se niti v sanjah ne bi želela spustit v karkoli intimnega. Zame poljubljanje ne predstavlja neki globokega, razn v primeru, da mi je tip zeloooo všeč.
Zakaj si se pa potem poljubljala s tolikimi ljudmi, če ti ni blo sploh do njih in nisi želela česa bolj intimnega od njih? Je to samo malo za zabavo?
(ne me zdej napadat prosim, ampak me res samo zanima, zakaj se poljubljaš kr z 'nekom')
Kje sm pa napisala, da mi sploh ni blo do tipa? Sej so mi bli več al manj vsi všeč (lušni, simpatični,..), ma ne tolk da bi mela z vsakim kej več/kej intimnega. Zame poljubljanje ni neč takega (kar pa ne pomeni, da se zdej z vsakim k pride mimo, tudi če mi sploh ne ustreza), da bi se mogla šparat in izbirat s kom ja in s kom ne (ku npr sex).
Preberi si celo temo in boš vidla, da majo tudi druge visoke številke, sam 20x pa nobena ni bla v zvezi in tudi 20 različnih spolnih partnerjev niso mele.
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
^^Ja vidim, da imajo tudi marsikdo kdo v tej temi visoke številke, pa sem si že razbijala glavo od kje take visoke številke Pa si ti ravno napisala, da tebi poljubljanje ne predstavlja ravno nekaj intimnega in ker praviš, da imaš kar visoko cifro, me je zanimalo zakaj se pol sploh poljubljaš s takimi ljudmi. Nisem pa želela nič slabega s tem...sm samo vprašala
^^ To jih moraš pa res že prov zanalašč nabirat le zato, da si zapišeš vsakega in narediš dodatno črtico
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
[vanessa] napisal/-a:pa mi za 90% teh ljudi ni blo nč in se niti v sanjah ne bi želela spustit v karkoli intimnega.
[vanessa] napisal/-a:Kje sm pa napisala, da mi sploh ni blo do tipa? Sej so mi bli več al manj vsi všeč (lušni, simpatični,..), ma ne tolk da bi mela z vsakim kej več/kej intimnega.
Si kar predstavljam blokec kamor dela črtice za vsakega
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.