beniaminnie napisal/-a:Mene pa zelo zanima, zakaj se nekatere od vas nočete poročiti?
hmm meni nekak deluje poroka, kot da nimam izhoda ven ... ne vem kako naj bolje opišem.
Sicer sem bila zaročena dva krat in to je najbližje do kot sem se spustila

keepsake napisal/-a:dolce_chicco napisal/-a:^^ par postov višje poglej
še vedno ne vidim
ena je napisala da se ne misli poročit ker ima probleme s tem da 'pripada' partnerju, druga pa da ni za poroko, z dodatnim stavkom da ji je pa totalno bedno da se na povabi 150 ljudi. Nato je UG84 napisala da smo smešne ker smo proti poroki navedle butaste argumente![]()
nevem, mogoče se res že staram in slabo vidim/berem.
UG84 napisal/-a:Kok ste smešna ene, res. Pa ne me narobe razumet.
Vsaj ducat razlogov ste navedle praktično istih ''ker nočete 150 ljudi na poroki, ki jih ne poznate'' - ja, kdo pa vas sili da jih toliko povabite?
Takih argumentov nisem nikoli razumela, pa nimam nič proti tistim, ki ste proti poroki, samo tole je pa mal tko tko. Pa imejte samo priče zraven, saj vas nihče ne sili, da povabite 100 ljudi.
UG84 napisal/-a:V redu, samo potem pa naj vse tiste povedo zakaj se ne želijo poročit, očitno nisem edina, ki bi jo zanimali pravi razlogi. Meni osebno se zdi pač res nadležno, da vse posplošuje in govori o tem kako je na porokah več 100 ljudi, jaz osebno še nisem doživela takšne poroke, zato se mi ne zdi ravno primerno posploševanje.
UG84 napisal/-a:V redu, samo potem pa naj vse tiste povedo zakaj se ne želijo poročit, očitno nisem edina, ki bi jo zanimali pravi razlogi.
keepsake napisal/-a:UG84 napisal/-a:V redu, samo potem pa naj vse tiste povedo zakaj se ne želijo poročit, očitno nisem edina, ki bi jo zanimali pravi razlogi. Meni osebno se zdi pač res nadležno, da vse posplošuje in govori o tem kako je na porokah več 100 ljudi, jaz osebno še nisem doživela takšne poroke, zato se mi ne zdi ravno primerno posploševanje.
Dejansko ni bilo nobenega težkega nasprotovanja poroki, se mi zdi da si kar malo občutljiva na tematiko, ker si ti pač poročena čisto po klasično. Nič osebnega.
Aja, pa najbolj glup argument zakaj se cerkveno poročit - ker je lepo.
keepsake napisal/-a:dolce_chicco napisal/-a:^^ par postov višje poglej
še vedno ne vidim
ena je napisala da se ne misli poročit ker ima probleme s tem da 'pripada' partnerju, druga pa da ni za poroko, z dodatnim stavkom da ji je pa totalno bedno da se na povabi 150 ljudi. Nato je UG84 napisala da smo smešne ker smo proti poroki navedle butaste argumente![]()
nevem, mogoče se res že staram in slabo vidim/berem.