Kaj pomeni, če ti fant reče "se slišimo"?
- čokolinček
- Komunikatorka
Jezus...
Ok, res da se tud js kdaj kej takega vprašam (k sm na krilih ljubezni - joj zakaj mi je pa pomežiknu ob slovesu, a sm mu všeč???) ampak pol se sam smejem sama seb in svoji trapariji pa si polepšam dan
Ne se tolk sekirat, sej ni edini pa menda tud zadnji ne. Če te on ne pokliče, big deal. Veš kok jih je še v morju?
No, pa vseeno upam da se izteče lepo, ker kot si opisala prvi zmenek, je bil očitno super dejt in si nardila dober vtis nanj.
Držim pesti!

Ok, res da se tud js kdaj kej takega vprašam (k sm na krilih ljubezni - joj zakaj mi je pa pomežiknu ob slovesu, a sm mu všeč???) ampak pol se sam smejem sama seb in svoji trapariji pa si polepšam dan

Ne se tolk sekirat, sej ni edini pa menda tud zadnji ne. Če te on ne pokliče, big deal. Veš kok jih je še v morju?
No, pa vseeno upam da se izteče lepo, ker kot si opisala prvi zmenek, je bil očitno super dejt in si nardila dober vtis nanj.

Mellyora napisal/-a:Horus napisal/-a:Pac ni zainteresiran. What's the big deal? Je se cerka 3 milijarde drugih moskih na zemlji.
ful spodbudno res
mislm d je lih to hotla zdej slišat..
ja sam res... mi je čudno da kar naenkrat ni več zainteresiran, pa se ne gre za to da jih je še nevem kolko drugih, gre za to da mi je res blo lepo in me res ful ušeč...

it's just me.
Horus napisal/-a:Za socutje in lazno upanje ste tu druge punce. Za resnicni svet pa smo tu moski.
Maybe he's just not that into you. Kaj v teh par besedah je tako tezko razumeti?
Btw, a obstaja prevod te knjige?
mislm d je film tud..
dej, ne se tolk sekirat... pusti mu par dni, če ga ne bo od nikoder, pa navali na druge, kot je horus reku (3 miljarde je dost izbire)

Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Da.Horus napisal/-a:Maybe he's just not that into you. Kaj v teh par besedah je tako tezko razumeti?
Btw, a obstaja prevod te knjige?

Zihr obstajajo tud slo. podnapisi (film), sam pomoje knjiga bolš razloži zadevo (domnevam; nisem brala (se trenutno z nečim drugim ubadam

Horus napisal/-a:Film je karnekaj, ker na koncu z enim stavkom vse unici "I am the exception". Tipicn holjivud, kjer mora pac kura na koncu najt in dobit svojga princa, ki je v osnovi itak asshole
Bukva je pa kulj ja xD
aaaaaaaaaaaaaaa...si mogu povedat, jaoooooo

Freedom is just another word for nothing left to lose..J.Joplin
-
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho